Пубертетът при момичетата – как да подготвим децата? - 13

• 42 053
  • 747
  •   1
Отговори
# 480
Недейте да мачкате самочувствието на дъщеря Ви!
Тя е момиче и скоро ще е жена.Не и правите услуга да я наричате с такива думи.Поне не по този груб начин.

# 481
Детска му работа.

# 482
Нямам фейсбук!Аз съм против социялните мрежи не знам за вас

# 483
  • Sunshine state
Не един, а цели два профила имаш. Да те запишат на някой летен лагер, та да спреш да се ровиш из форумите.

# 484
Добре,да така е но просто майка ми само се оплаква че се гримиръм и че съм пълна идва ми да умра разбирате ли.Искам да знам нормално ли е от очи на други хора и какво мога да променя обяснете ми ,без да се караме и се извинявам че излъгах!

# 485
Не е ок,че те обижда (ако наистина е така)
На колко години си?
Ама без да послъгваш! За да ти се дадат правилни отговори и съвети.

# 486
Знам че не е хубаво но е права до някоя степен,защото имам корем на 13 съм и сега ще ми сложат забрана за бг мама защото съм малка но ми е важно да знам .Права е мама че съм пълна имам стрий навсякъде не знам как да ги махна и преди бях много слабичка общо взето не се харесвам и съм едра на кокал като цялата рода

# 487
  • Sunshine state
Никак не си едра, много си слабичка дори. Хубавица си! Спри да се виждаш като слон, спортувай и всичко ще си е наред.

# 488
Движи се повече,спортувай,карай кънки,танцувай..
И аз не бих дала дете на 13г да се гримира..Просто не изглежда добре.Прави друго "не добро" впечатление.

# 489
С удоволствие бих спортувала но имам астма и не ми се позволява всеки спорт за жалост Sad
Може плуване на което другия месец имам карта и съм се записала но едва ли ще ми помогне да си върна тялото което имах защото Март се разболях от нещо и бях напълняла до 65 килограма а бях 50...

# 490
Освен да се гримираш, какво друго обичаш да правиш? Гримът състарява момичетата. Те изглеждат по-големи, но са си деца. Привличат по-големи мъже, които не се знае, какво точно искат. Затова и майките се тревожат.

# 491
Тогава се приеми такава,каквато си!
Ти растеш,развиваш се,няма как да останеш същата..Ще качваш,сваляш килограми..
И наистина не замествай това,че не харесваш тялото си с това да се гримираш.
Приеми,че тепърва предстоят промени..Трябва да свикваш..
И най-добре,говори с майка ти! Тя те познава най-добре.Тя е тази,която ще ти даде добри съвети и ще ти помогне.

Последна редакция: пт, 10 юни 2022, 16:42 от *ĤĚŇĂ*

# 492
Обичам да пея това е просто дадена моя дарба която никой няма от семейството ми и също да чета книги предимно романи.Това с гримът започна защото в клас момчетата постоянно ни обиждат за външния ни вид но в крайна сметка не може да преличаме на Меган Фокс но не е приятно,и за това доста момичета започват да се гримират и защото ни е интересно, към момчета интерес нямам до момента и така си ми е добре но аз лично сигурно като всички жени ме е страх от по-възрастни мъже които ме следят по пътя или се опитват да ми пишат,просто не ми е приятно

# 493
Виж сега, едно да си сложиш спирала на миглите и червило/гланц и съвсем друго е да изсипеш фон дю тен, хайлайтъри и куп други неща върху младата си кожа на 13 г. Ако толкова е проблем средата, ти си на 13 г., значи 7 клас, изкарай високи оценки на изпитите и смени училището с по-добро и по-добра среда, където не се обиждат съучениците един друг.

# 494
С риск да бъда нахокана, ще предложа на девойката да поработи върху правописа си. Сега е моментът. Да се гримира има цял живот пред себе си.

Общи условия

Активация на акаунт