Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 928
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
Юнски буболечета и майчета, нашият априлски отбор ви моли да ни подкрепите, като гласувате за нас за Банда на годината" ето тук:http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=145570.0. Хиляди благодарности и  Hug

# 181
Таталинка, непременно ще ти пратя снимки  Hug Hug Hug

Сиска, страхотна тортичка е - в първия момент си помислих, че ти си я сътворила Wink И сте много хубави на снимките - завидях аз Wink

ЛЕка и спокойна нощ на всички  bouquet

# 182
Благодаря момичета за съветите HugЩе го взема  това кремче и дано по бързо се оправяме
Агнеша и нас ни изписаха тия капки Коларгол,надявам се да помагат
Сиска изглеждате супер  на срещичката,а пък тортата  е  страхотна.
Лека вечер и спокойни сънища на всички.

# 183
  • София
Здравейте и от нас!

Честита годишнина на Валкирия!
Честити месечинки на бебоците!

Много сте изписали тези дни Grinning На нас ни беше изгорял компютъра от честите токови удари и бяхме без PC 3 дни. Днес ходихме на последна ДТК и на консултация. Ники вече е 7500 и 67см.Миличкото ми детенце се разплака/а той по принцип на плаче/ още докато чакахме,защото му се спеше и после плака по време на цялата консултация Sad А вечерта вдигна температура и за първи път /от доста дълго време/ ми заспа в ръцете! Дано да свали по-бързо температурата,защото е много неспокоен.Но добре че майка ми е тука,за да ми помага! Нашата педиатърка ни каза да му давам вече жълтък,но аз мисля че още му е рано!?
Selia на коя фирма ти е кошарката?
А ето нашия татко какви фризури прави на Ники когато го къпем

Лека и спокойна вечер!
Много целувки от нас!

# 184
Добър вечер мами!Както винаги сте изписали много и докато ви изчета....
Честити месечинки на бебешорите!
Ние вчера се събудихме с хрема и ходихме до док за всеки случай,но всичко е наред пръсках стеримар и от капките Виброцил и днес сме шест  Praynig
Сиска много сте готини с мама Кабранска   bouquet
Пък и аз да се похваля и ние се видяхме с Кабранска много мило семейство то аз го разбрах още от постингите  ама на живо са много сладки.Е хайде утре Корнелия да се стяга  Laughing
ето и нашите снимчици само дето моя син проспа цялата среща  ooooh!
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=77987&view=1&photo=33
ние от много приказки-малко снимки ама като се завърнат и тя ще покаже
Айде лека нощ ,че мойто мъж ме чака  Mr. Green

# 185
Добро утро от най-ранобудните юнски мама и бебе! morning
 Кафето ми изстива докато ви чакам! Grinning
sonka много са хубави снимките и жалко че твоето момченце е проспало срещата , та не го видяхме и него , но нали видяхме теб Grinning
yanan много сладък е твоя мишок !да го нацелуваш от мене.И ние имаме като вашата ваничка , много е удобна! Peace
siska79 честита месечинка , а тортата ви е върха! Flowers Rose  party006
vesseluchka стискам палци за резултатите в петък! fingerscrossed
TABBY да се появявате по-честичко ! Laughing
На всички - весел и хубав ден и много усмивки и целувки на бебешките бузки -може и дупета  Wink

# 186
  • Пловдив

Ооооо, аз моето го изпих  преди 30 мин., че моят палавника нали си е от ранобудните и съм от 7 на крак  Wink

Честита половин годинка на Божа на Сиска, 5 месеца на Никълъс на Вини и на Джули на Буболина. Да са ви живи и здрави бебчетата, а вие мноооооооого да ги слушате  Mr. Green

Приятен ден от нас

# 187
yanan, мисля, че е на Дисни, ние я купихме от една майка тук от форума чисто нова, никога неразпъвана за 80 лв., като в магазина струва 250 лв.Голям късмет извадихме.Моника по цял дан играе в нея, мрънка като я вземем.Когато излизаме с мъжа ми и Мони е при леля си носим там кошарата и я разпъваме, за да спи през нощта в нея.Полезна екстра е.

# 188
Добро утро! И аз споделям кафето  Wink   food010

Честита половин годинка на божествената Божа! Да расте здраво и спокойно дете! Heart Eyes

Бубулина, честита месечинка на Джули! На вас също пожелавам здраве и всичко да се подреди!

Честита месечинка на Николас. Да е здрав и усмихнат!  Heart Eyes

Кабрански са невероятни наистина! Чудесни снимки от Велико Търново и Русе!

Янан, чудесен е синеочкото. Пу-пу! Heart Eyes

Веселушка, стискам палци всичко да бъде на ред.  Heart Eyes

Корнелия, не мож' ме убеди, че си любител кулинар. Wink

Момичета, давате ли вигантол? Нашето педи ни каза да даваме вече по една капка сутрин. Някои педита препоръчаха на моите дружки да дават още лятото, макар че тогава слънце имаше в изобилие.

хубав  ден от мен   Grinning Hug thumbsup

# 189
  • Варна
Добро утро момичета!
Честита половин годинка на Божидара и честити месечинки на Николас и Джули newsm67  bigdance2 Да растат много здрави и усмихнати дечица и да радват мама и тати.
sonka, браво за срещичката ви. И аз ги чакам с нетърпение да се видим(надявам се да дойдат във Варна)
yanan, sonka, пожелавам ви бързо оздравяване Hug
Желая ви много усмихнат ден!

# 190
И аз засядам пред компа, макар и без кафе, но ще ви правя компания. Спрях го като разбрах че съм бременна и сега повече от година не съм пила. bowuu Голяма традиция ми беше, не можех да изляза от вкъщи без него, но сега имам чувството че ако изпия една чаша и ще се гътна.

Честита половин годинка на милата ни адашка! Да ви е вкусна тортата!

Честити и на Джули и Николас! Много да са здрави, жизнени и щастливи!

Ники е като фотомодел, направо!

Веселушка, дано ви се оправи акото. Лично за мен най-важно е как изглежда детето. Ние постоянно сме със зелено ако, рядко или пък много гъсто, а е само на кърма. Слузесто може да е ако имате хрема.
На една моя приятелка беше по-рядко и слузесто. Прави няколко пъти изсбледвания, излезе някаква бактерия, която лекуваха с  прекалено силен антибиотик и от добре дечко стана по-зле. После започна да дава оризова вода и каша и тя беше на диета. В момента са здравички. Но аз мисля че поначало нищо му нямаше надетето. За твое успокоение направи изследвания, но внимавай да вземеш акото стерилно, дане се замърсява излишно пробата и да се видят бактерии, които нямате.

# 191
[/c[coloчестита половин годинка на божидара на сиска! нека расте здраво и щастливо дете и бъде винаги радост за мама и тати!  bouquet  bouquet  :bouquet:r=red]olor]

# 192
Добро утро от най-ранобудните юнски мама и бебе! morning
sonka много са хубави снимките и жалко че твоето момченце е проспало срещата , та не го видяхме и него , но нали видяхме теб Grinning
yanan много сладък е твоя мишок !да го нацелуваш от мене.И ние имаме като вашата ваничка , много е удобна! Peace
siska79 честита месечинка , а тортата ви е върха! Flowers Rose  party006
vesseluchka стискам палци за резултатите в петък! fingerscrossed
TABBY да се появявате по-честичко ! Laughing
На всички - весел и хубав ден и много усмивки и целувки на бебешките бузки -може и дупета  Wink
Вили1,и аз ставам по това време мила,но правя закуска на баткото ,изпращам го на училище,през това време бебка е свършила онази голяма работа и се заемам с нея,та времето за кафе идва чак сега,като заспи чудото! #Crazy
Ние вчера изядохме първите 2л. пюре от ябълка и Тея беше на седмото небе,след това се облизва половин час и не пожела да си изяде цялото мляко а си хапна смао 80мл.Днес сме на 3л newsm44
Ей ,Кабрански,вашият гастрол по градовете и срещите с форумските мами ,може да стане медийно достояние,то и без това вече ви познават с Ивчо HugАйде ,идвайте и към Варна,макрар че времето е много влажно Cry
Корнелия, newsm10 smile3501мила за тортата,ама ако не спреш с тези си творения ще ме докараш до комплекси бе жена!!! Stop
Ива78,и на Тея като беше хремава преди 2м и бяха изписали Коларгол, и много промивки с физ,р-р, и се оправи за няколко дена,а сега баткото се мъчи да се разболява и затова отложиха ДТК-то на бебка за да видим каква ще е ситуацията!Лошото е че оттук нататък времето ще е все влажно и тези гадни хреми ще са често явление Sad
Айде чао засега и много целувки от нас!  bouquet  bouquet  bouquet

# 193
  • София
Благодаря за пожеланията, да са здрави  и щастливи всички бебоци!
Черпя по повод месечинката, да ви е сладко виртуално!

# 194
  • Варна
Буболина, ще ми развалиш диетата с тези вкусотии... Честити 5 месеца на Джули и бързо да се оправяте   bigdance2
Честити 5 месеца на Николас и половин годинка на Божидара  Tada Много да са здрави и щастливи децата!

Таби, къде се губиш...липсваше ни  Hug

Веселушка, стискам палци всичко да е както трябва в петък  fingerscrossed

Мари-Анна, аз от началото на октомври започнах да давам пак Вигантол. Давам по 1капка, а на някой бебета изписват по 2 или 3. Явно лекаря преценява според детето.

Момичета, това време все такова ли ще е скапано?....Аз пак извеждам Крис навън, един ден не сме пропуснали, но си е неприятно...поне малко   Nature Sunny да имаше. Дано при вас да се покаже слънцето днес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт