Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 931
  • 289
  •   1
Отговори
# 45
au... ne bachka kredora
utre shte wi pisha
leka we`er i spokojni EBKI ot men Joy

# 46
Добър вечер и от мен,която редовно чете ама не пише Embarassed.Дани се обръща вече сам и сложа ли го на спалнята се е катурнал JoyНие също се храним 5-6 пъти на ден в зависимост кога ни е първото сутрешно хранене.В Русе времето е отвратително дъждовно #Cussing outОтносно захранването вече си хапваме и месно пюре като редуваме през ден със зелунчуково.Дани не е никак капризен относно пюретата на Ганчев хапва си ги с апетит Grinning Днес опита за пръв път кашата на Фризокрем с 5 плода и определено му хареса.Ами това е засега от нас.Лека вечер на всички Peace.

# 47
Честит имен ден на Таталинка  baloni
Честито и на всички месечинки... и на техните мами  bouquet.
Темичката е супер както винаги.. браво на Пепитка  bouquet.
Кабранска, чета в старата тема , че вече работите за сестричка... чакайте още малко и пак да си караме заедно бременността... поне на годинка да станат бебоците. Иначе ще ни дойде малко нанагорно.  Heart Eyes Нацелувай двамата юнаци от нас.
Лека вечер на всички сладурки. Hug

# 48
  • Ямбол
Честит имен ден на Таталинка! Да си жива и здрава и все така положително мислеща! newsm51
Мами, черпя ви. Misc Baby Bottle beer3 Wine Glass.Днес моята принцеска Карина има имен ден.
Имаме гости и ще се включа утре.Много сте писали и все интересни теми.
Лека вечер!

# 49

Дидолинка, вие като се прибирахте от Канада, как му се отрази на бебока полета..по скоро кацането и излитането?

Мога да ти кажа, че с бебе лесно се пътува  newsm10 ХАпва и след малко спинка, после пак цица и пак хър - хър, ама виж с Вики бе  Joy
Вие кога мислите да пътувате  Two Hearts

Гери, честит имен ден на принцеската ти   party006 да ви радва все повече и повече с всеки изминал ден Peace

Момичета да ви питам, вие взехте ли си едноктаната сума от 200 лв., коята се дава при първородна рожба ? Каква е процедурата?

МАри, аз го правих това преди 3 седмици и днес си взех дебитната карта Peace
Момичетата са ти обяснили как трябва да действаш и аз няма да повтарям - срока е до 3г след раждане на детенцето  smile3503
Само да ти кажа като си вземеш дебитната карта (ще трябва да си избереш по какъв път да ти ги дадат - аз избрах банков и ми издадоха карта) да НЕ ТЕГЛИШ ОТ БАНКОМАТ  Naughty или ако го правиш - изтегли си цялата сума. Днес аз реших да пробвам дали има нещо вътре Mr. Green и изтеглих 20лв, на които ми взеха 3,50лв за транзакцията  smile3514

За яденето ...Ние имаме може би 7-8 през деня и поне 6-7 през ноща , така че изпадаме от всякакви класации eat

Все едно аз съм го писала  ooooh! сега вече уж взех да давам малко кашичка  feeding но резултат няма и как да има като му давам по 2 лъжици, а той сигурно може да погълне още 10  Mr. Green Ама тя си е много хубава тази кашичка де  newsm53 и Вики я харесва, че даже и аз дето нищо бебешко не пробвам Sick

Лека и спокойна вечер момичКИ   lovekiss

# 50
  • на брега на Дунав
Корнелич и Камбанска, язва хванах момичета....ако ви остане време пратете ми моля ви рецептите си, че може и аз да се изявя вкъщи.
С удоволствие ще ти дам рецептата за тортичката, аз и на други мами обещах и се извинявам, че днес неможах да свърша тая работа. Мислех си да ви я пратя на лични, ама за да не търся в старата тема кой е изявил желание да му я пратя  може да я пусна направо в един постиг, за което ще се извиня предварително, че ще занимая всички с това. Надявам се да не ми се сърдите много  smile3525.
Селия браво на мъничето с това пълзене ни разби. Ние даже гъзеца не си вдигаме, ами вдигаме глава и крака силно нагоре и се люляме по корем (буквално)  Joy.
Лека вечер ви желая и сладки сънища. Отивам да цункам възглавката, че мноооогооо ми се спи.  smile3507

# 51
Добро утро от най ранобудните Hug
 Благодаря ви  момичета че  приемате  и разбирате,защо си смених заглавието   bouquet явно не съм единствената със  любопитна свекърва,а като се има в предвид ,че живеем заедно  #2gunfire #2gunfire #2gunfire Нали всички влизаме тук за да си споделим неща който няма с  кого да си кажем,а свекървите едва ли са най -желаният  събеседник.Но наистина вече слагам пердето и не ми пука  Naughty  Crossing Arms.
 Вчера ни слааха PVC дограма в стаята  на бебчето и майсторите така ми изцапаха,че съм чистила цял ден.Прах  имаше и по  тавана...
Да кажа и аз за сладкия  картоф-прилича на  круша-същата форма и цвят,но единия е гладък,а др е с бодлички като на  кестените по скоро ,а не като киви  newsm78-поне аз съм виждала такива.
 И ние заспиваме  мнг трудно  Sad преди  ми заспиваше на гърдата,но от  както  ни мачът зъбите  е нещо кошмарно-само на ръце и то разнасяне из стаята  докато  не припаднеш от  умора.Но вече съм я  свикнала  така  и  няма отучване-колкото и да  я  оставям  да  реве.
 И ние  ходихме в център  "Детско здраве",но аз съм доволна от подвизаването ни  там.Ние  бяхме при дерматолог,УНГ и алерголог-и съм доволна.Там има 2 алерголози и  не  знам Диди Б на  кого е попаднала.Ние  бяхме при Бъчварова.Жената ми обяснява може би 40 мин и ни прегледа  мнг обстойно.Но ние имаме 2 алергии-към животинска козина и към прах за пране(от втората кожата й стана мнг суха-почти като при а топичния дерматит).Така ,че на когот се налага да  ходи  там може  да  опита(лично мнение)аз съм  доволна  Peace .(дано не засегна някого).
Дано днес не вали в Сф та да  излезем малко на вън че душичката ми се стегна 2  дена  в  къщи.А нашия тате днес е  на  работа 24  часово дежурство  Sad дано мине  бързичко  Wink
 Лек ден ви желая
 p.s.  Аз като не  видяла-толкова  време не  съм писала ,че  сякаш сега  не мога да  си насмогна -простете  ми  Praynig Hug
 Целувки на малките смехоранчета

# 52
Честит рожден ден Пепитка Hug Hug Hug

Пожелавам ти всичко най-красиво да ти се сбъдне - както много здраве и късмет  Hug
ВЕсел празник  Party

# 53
  • Русе
Честит рожден ден Пепитка и от мен    bouquet   Hug   bouquet

За "Детско здраве": предполагам, че didi_b са били при д-р Христева  newsm78 Тя малко така... трудно изслушва и като си е решила нещо...  ooooh! Иначе е много мил човек ама то само това нас не ни топли много много Laughing

# 54
  • Велико Търново
bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni bdbaloni
Честит Рожден Ден,Пепитка!Пожелавам ти много здраве,щастие,любов,късмет и всичко най-хубаво от мен!Весел празник! newsm51  love001[/size][/color]

# 55
Честит рожден ден Пепитка!Да си жива и здрава!  bigdance2 hbday

Последна редакция: сб, 25 ное 2006, 09:31 от Selia

# 56
`честит рожден ден пепитка! бъди много щастлива със семейството си и нека мъжете в къщи да те глезят повечко!  bouquet newsm51 smile3525 Two Hearts

Аз след малко отивам на фризьор а после с батито на детски рожден ден,а бебка ще я гледа свекърва ми ,та се надявам да мине всичко ОК,че като я знам каква е #Crazy
Хубав ден на всички! Heart Eyes

# 57
Днес  е  хубав  ден със страхотен  повод  newsm53
  Честити  рожден ден  Пепи-бъди безкрайно  щаслива и нека  жънеш само  успехи
 Весело изкарване на празника

# 58
Pepitka Честит празник и от мен!
Много щастие , обич и разбирателство в семейството , много радост да ти носи малката душица !Весел празник
  party006 Flowers Rose Flowers Sunflower
Малката бръмчи , така че ще трябва да и обърна внимание Wink
Честито със закъснение и на Карина на Гери.Сладко и щастливо дете !Бързо да порасне babydust7
Stone Sour напълно ти съчувствам и съжалявам за шпионството.Искам да кажа на всички свекърви , който надничат тук-ЗАСРАМЕТЕ СЕ !Вашето любопитство е не само нездраво , а е признак на ниска култура и липса на личен живот. Ясно е че снахите ви не ви се доверяват и вместо тайно да четете постингите им се попитайте защо.Големи хора сте , а се занимавате и низки неща.После да не се сърдите като не ви уважават.Има защо.
Докато  писах се вбесих.Искам да изпусна парата и после ще пиша пак Stop

# 59
  • Ямбол
 newsm59 nbirthday newsm59, Пепитка!
Пожелавам ти много здраве, бъди щастлива!

Общи условия

Активация на акаунт