Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 949
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЕПИТА!
Бъди много щастлива и обичана жена и мама!
Много вълшебни мигове ти желая!
  babydust7

Аз да се похваля, че снощи беше много приятно - имахме малко гости, посмяхме се и това ми подейства много освежаващо. Абе друго си е да се срещаш с хора, а не само с бебка вкъщи.

Хубав ден за всички!    bouquet

# 61
  • Пловдив
Милички, благодаря ви за честитките.

Това е за мамите, а за бебчетата е  Misc Baby Bottle bombs

За жалост днес няма да празнувам. Брат ми се сгодява и аз оставам на заден план. Добре че сте вие да ми приповдигнете настроението.
Много ви обичам  Hug lovekiss

# 62
newsm59Честит рожден ден,Пепита    newsm59
Нека всички твои мечти се сбъднат  newsm51
Момичета,днес направих първата гънка на мозъка на Марти Joy Оставих го точно за 5 минути на нашето легло,докато му направя млякото и като се върнах го намерих под леглото  ooooh! Леле така се изплаших,вече не мога да го оставям сам,освен ако не е в леглото си.Малко поплака,но след като си изпи млякото се успокои и заспа.Милото как само е паднало,дано не се е ударило много. Rolling Eyes
Tatalina ,и ние вече така практикуваме-доста често ни идват гости-много е приятно и разтоварващо(само да не е всяка вечер Laughing)
Ох аз отивам да пиша една курсова работа,но пак ще ви четааа smile3534

# 63

Пепи, честит рожден ден ! Бъди най-щастливата жена на светът.

# 64
Честит рожден ден на Пепита много здраве и щастие!
Честит имен ден на Таталинка и всички други именници на патерици!  bouquet
Честити зъбчета и месечинки на малчуганите!
Много честитки само 2 дена неможах да бъда с вас и сте изписали толкова странички  ooooh!Вчера нета ми прави чалъми,а оняден бяхме цял ден по гости чак до 22ч.Благодаря момичета за съветите относно свеки,но не съм човек на грубостите пък и лесно прощавам всичко,но определено имам проблем с Дидко  TiredТова човече наистина май разбира снощи рева рева и ме гледа в ръцете като го доближа с ръце и спира.Май  е късно вече за превъзпитание,въпреки че аз през деня го оставям да си поплаче.В четвъртък вечерта беше ад като се разпищя не ще в леглото си аз си стоя и нашто тати като скочи и хоп взе го била съм тормозела детето направо вече  #2gunfire оф пак нещо се разциври
айде спокоен и безавариен ден до после

# 65

Честит рожден ден ,Пепи!Много късмет ти пожелавам и повече време за теб си да ти остава!!!
И честита ти снаха!

# 66
Здравейте прекрасни!

Честит рожден ден Пепи! Бъди весела щастлива и много обичана!

Днес вече си сложих Флекстайп и мога да си пиша и без кредора.

Мойта беба припява в другата стая и е много сладка baby_neutral а аз си я слушкам и си ви чета.

За заспиването, ами тя си заспива сама в леглото. Бях се стреснала , че няма да може да го прави и че люлката ще я ползваме до абитуриентския бал, но само се отучи детето. Вечерно време само с слагам в леглото , пускам й музика, метвам й една по - голяма плюшена играчка и тя си заспива гушната в нея. През деня пак така , но малко я люшвам в кревата и тя хоп и заспива.

За папането, ние сме на  5 яденета от два месеца, че даже понякога са 4. В последно време пак е намалила дажбите, но вече не й се връзвам... да яде колкото иска.

Преди няколко дни се смяхме доста за нейна сметка  hahaha Лежи си бебка с биба в устата и си ломоти нещо което с биба в устата звучи като " тка - тка- тка- тка" и по едно време реши да плюне бибата и като духна изкара едно "В-в-в-в" , но не успя да я изстреля и продължи да я джвака, но се получи думата "Водка"..... цяла вечер се смяхе, че на детето първата дума била ВОДКА Joy

хайде чао за сега  bouquet

# 67
  • Русе
valkiria, голям смях му ударих с вашата водка  Joy Направо си я представих  hahaha
Алекс пък все повтаря нещо като "джъ-джу-джааааа джъ-джу-джааааа джъ-джу-джааааа" (в дж-то преобладава д-то, ако ме разбирате какво искам да кажа...  Thinking А бе все едно е удавил 5 водки и се опитва да каже дж)
Майка ми и баща ми минаха преди малко да го вземат, че ние днес имаме годишнина  bowuu Черпя ви виртуално с любимата си торта  Hug

# 68
  • Варна
Здравейте сладурки и малки сладурчета!

Пепита, честит рожден ден! Много блясък в очите и прекрасни емоции винаги около теб! newsm59

Валкирия, честита първа думичка  smile3532 smile3532 Остава само да я снимаш с бутилка водка в ръка и сте готови за живота. Завиждам ти как малката кукла си се занимава сама и си заспива пак сама. Тук ми научиха Дари на ръце и колкото и да скърцам със зъби на никой не му прави впечатление. Общо взето е всяко чудо за 3 дни. Вечер си спим заедно и малката се самообслужва през нощта - и детето е сито, и мама поне малко си поспива.

Относно четенето на постингите от близки и не толкова, домашни и не любимци, напълно подкрепям Вили1. Наистина бе хора ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
Ей, Нинани като се разкрасиш пусни поне една снимчица  smile3503

Айде, приятен ден на всички и много слънчево настроение.

# 69
  • Варна
Deb, честита годишнина и още много такива. Бъдете много щастливи и се радвайте пълноценно на малкото съкровище!

# 70
Ох, да се разпиша в новата темичка! Честита да ни е!
Честито и на Таталинка за именния ден! Hug smile3525 newsm51
Честито на рожденниците и на месечинките!
Сори че така на бързо, но до сега ви четях, и не мога да пиша много. Майчето ми е на гости  и затова. Не сме се виждали от когато правихме 40 дни на Бобко! Ако остане време днес мислим да отскочим и до манастира където го кръстихме.
От центъра на Ами Буе и аз съм доволна, по-специално от гастроентероложката д-р Алексиева. Диди може би при вас просто педиатъра ви е по-добър, а аз като знам нашия много бях доволна от отношението  в детския център.
Камбанска, напълно те разбирам какво изживяваш и съм възмутена че добрите лекари се броят на пръсти и е голям зор да  ги откриеш. Пожелавам ти успех в търсенето, дано попаднеш скоро на свестен.
Аз засега оставам при нашия, защото съм убедена че другите са още по-зле в нашето ДКЦ.

# 71
Пепитка, честит рожден ден! Здраве и късмет от мен! Желая ти много щастие и хубави мигове с твоите двама мъже! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose newsm10

Деб, много години щастлив семеен живот от мен! Бъдете заедно щастливи!
 newsm10  bouquet

Момичета, благодаря ви за отзивите във връзка с моето запитване. Още в понеделник ще действам. 200 лв. са си 200 лева. И дано по Коледа ги взема.

Благодаря за нагледното обяснение на негово Величество Сладкия Картоф Simple Smile И бабиния е сладък, та макар и не рошав Simple Smile

Днес бяхме на село в Балкана. След 3-4 дневно въздържание на Стефи, в следствие на консумацията на бабиния картоф, му дадох сок от крушка и ябълка вчера и днес и така се оплескахме, че пампитата свършиха и се наложи бързо да потегляме обратно.
Бррррр!

Вчера бяхме на ДТК. Притеснявах се, че пак ще развие температура като първите два пъти, но всичко бе О.К. и спа спокойно. Вече сме 65 см и 7.700 кг.

ще ви пожелая лека и спокойна вечер и утре пак с нови сили  thumbsup Flowers Rose

# 72
Здравейте сладурки и малки сладурчета!

Пепита, честит рожден ден! Много блясък в очите и прекрасни емоции винаги около теб! newsm59

Валкирия, честита първа думичка  smile3532 smile3532 Остава само да я снимаш с бутилка водка в ръка и сте готови за живота. Завиждам ти как малката кукла си се занимава сама и си заспива пак сама. Тук ми научиха Дари на ръце и колкото и да скърцам със зъби на никой не му прави впечатление. Общо взето е всяко чудо за 3 дни. Вечер си спим заедно и малката се самообслужва през нощта - и детето е сито, и мама поне малко си поспива.

Относно четенето на постингите от близки и не толкова, домашни и не любимци, напълно подкрепям Вили1. Наистина бе хора ЗАСРАМЕТЕ СЕ.
Ей, Нинани като се разкрасиш пусни поне една снимчица  smile3503

Айде, приятен ден на всички и много слънчево настроение.
mama Sasi,за съжеление все още нямам нов цифров ,но съм решила другата седмица да си купя и да нащракам цялото домочадие и ще се отчета със снимки! PeaceА в този ред на мисли да питам някой скоро купувал ли си е фото и каква марка е ,тъй като стария ми беше Олимпус,ама май не съм много доволна newsm78

# 73
 Здравейте майчета и бебчовци!
Честит рожден ден, Пепитка! Пожелавам ти много здраве, щтастие, успехи и безброй хубави мигове със сладката ти рожбичка!
Колкото до МЦ "Детско здраве" може би наистина съм попаднала на неправилния лекар, сигурно има и добри специалисти там, но определено след това което ми се случи по време на прегледа сметнах за нужно да го споделя с вас, пък всеки да си решава сам дали да ходи там или не. Не искам да ангажирам никой с мненито си, явно не сме случили на добър лекар.
Моята си педи ме посъветва да започна да хапвам по-малко от забранените храни и да видим каква ще е реакцията на бебата. Дано да няма други признаци на алергия, та да й поразнообразим менюто малко, че то милото само картофки и морковки папа, пък и в кърмата като няма нищо кой знае какво по-различно.
Приятна вечер и спокойна нощ!

# 74
ninani, ние скоро си взехме - НР и за сега сме доволни, но не сме го ползвали много, много така че да се включат и други мамчета със съвети.

Общи условия

Активация на акаунт