Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 932
  • 289
  •   1
Отговори
# 270
Честита половин годинка на сладките Борислава и Даниела! Нека са най-здравите и обичани бебчета! Честито и техните мами... много да слушкат бебчетата  bouquet!
Сиска , честито и на мъжът ти... от сега нататък... все по-нагоре и по-нагоре. И много да се обичате.
Лек ден на всички  Hug.

# 271
Мамчета от София, помагайте! Praynig
Другата седмица най-сетне ще се сдобием с направление за ортопед. Но сега дилемата ми е къде да го заведа, бебчо. Току що прочетох доста негативи за Драганов и ми настръхна косата. Пък и има опасност когато ни дойде часа за преглед, направлението вече да е изтекло, защото се дават часове за след три - четири седмици.
Сериозно съм се притеснила. За Горна баня, прочетох за добри лекари, които не работели със касата. И все пак след толкова мъки да се сдобия със заветното направление ми се ще да го използвам.
След всичко прочетено сега умирам от страх, че толкова сме закъснели, а досега не съм го завела на преглед пък макар и платен! Sick

# 272
Здравейте!
НА БОБИ И ДАНИ ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЕ УСМИХВАТ
Сиска, браво на половинката, все така с успехи да я кара. Иииии тя и Божа голяма мома станала
Момичета, днес включихме за малко старото РС и там намерих снимки на Йоана откакто е била на 10-20 дни. Ми аз съм забравила колко е била малка, а как само лети времетооооооооооооооо  направо съм като ударена с мокър парцал
айде на всички целувки:о))))
Валкирия, то уж само за малко се отби да почерпиш, а като гледам голяма софра си сложила Laughing

# 273
  • София
ЧЕСТИТА ПОЛОВИН ГОДИНКА НА БОБИ И ДАНИ!
ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И СЛЪНЧЕВИ ГОСПОЖИЦИ! МНОГО РАДОСТ ДА НОСЯТ ВКЪЩИ!
  bouquet

Сиска, весело бебешко парти сте си имали Simple Smile Честито повишение на мъжа ти!

Камбанска, как се отрази пътуването на Ивчо? Май добре, щом имате планове за ново скитосване... Wink А ти как се чувстваше? Обожавам да пътувам и лекинко ти завиждам  Wink Айде чакаме снимков материал.

Емси, аз водих Ени в клиниката в Горна баня. Не си бях записала предварително час. Отидохме сутринта, на регистратурата дадох направлението и който доктор беше на смяна той прегледа Ени. Не му помня името. Прегледа ставите й на ехограф и това беше. Така че там приемат с направление, спокойно. А за Драганов пък съм чувала само хубави работи, за съжаление ние не отидохме при него, защото лятото беше отпуска. Но сега през декември мисля пак да отидем - защото по принцип на ортопед се водят децата на 1 месец, после на 6 месеца. Стискам палци при вас нещата да са ок!  Hug

mimik, и аз скоро разглеждах първите снимки на Ени и ми стана толкова мило... наистина съм позабравила каква мишчица е била Simple Smile

Хубав ден!  Party

# 274
Здравейте и от мен.......е,сега като отворих темата и направо щях да падна......за пръв път ми се случва да ми е публикуван половината постинг.... Thinkingда го няма целия-да.....ама така дополовината.... #Crazyлуда работа...лошото е,че и днес нещо трудно ми се осъществяват комуникациите,та може пак да съм по-скромна в писането....
За пътуването-Ивчо го понесе най-леко от тримата...пък и аз не виждам какво може да му се случи-пътуваме със добре поддържана кола/щото е служебна,затова,де/,спим на топло и чисто в хотел,спираме достатъчно често...пък и ние си взехме и количката,та и на почивките се возеше в нея...а и знаете,че повечето бечовци са много кротки в кола....Така,че ще го повозим пак скоро...
Сиска,честито на мъж ти...пък и натебе...дано  това да е само началото на кариерата му...Пък ние ви чакаме.... Wink/да почерпите/.сега ако имам късмет и снимките ви ще разгледам...макар,че след като я видяхме Божа на живо и се убедихме в чара и...едва ли ще е същото...

# 275
  • Пловдив
Тъкмо пуснах новата тема и РС-то ми се рестартира  #Cussing out
Добре че успях да я публикувам.
Само ще помоля да пишем тук докато не ни заключат темата и след това да се местим в новата  Wink

Приятен ден, ние с дребното излизаме след малко  Simple Smile

# 276
Момичета , благодаря за пожеланията!

Все едно вчера се роди Боби... толкова мъничка ..... леле колко фъстъчеста беше 2550 гр., а сега е толкова голяма и тежка!
ето я на 2 дена , като ния донесоха за първи път.... миньонче мъничко

а ето го сега какво е кюфте

лек ден от мен!

# 277
  • Варна
Наистина времето лети неусетно....като гледах сега снимката на двудневната Боби се разчуствах.
Валкирия, преди два дни видях във Варна магазин за козметика, който се казваше Валкирия  Simple Smile някой ти е откраднал ника  Simple Smile
Аз до сега рових из нета, че Крис спеше и вижте какво намерих http://www.yavor.biz/gallery/?gal=1&pic=64  Joy

# 278
  • на брега на Дунав
Мале от вчера толкова много сте писали, че не мога да ви изчета.
О, Камбанке добре дошла   bouquet. Чакай сега да те нахокам аз  Mr. Green
Корнелия/която ми е отдавнашна слабост/ изобщо няма нищо общо със образа дето ви го налага-ако още веднъж само спомене за диети и  #2gunfire-тя изглежда като ученичка..и се чудя не я ли питат на кой са тия деца дето ги води с нея Thinking....А,за Еми-изобщо не са се изложили-ако и ние бяхме със сами-щяхте да видите какво значи срам и терсене поведение/пък и да не съм виждала деца през плет...та да го приема за ненормално Party/Еми е невероятна чаровница и много нежна/като мама си/...и съм сигурна,че ако беше малко по-нормално времето и имахме повече престой,щяхме да се разберем като хората Joy/абе,май пак ще идем.. bowuu/....
Абе душицо, аз нивга не съм твърдяла, че изглеждам като кифте. Ама че съм 10 кг отгоре си е факт.  Sick Виж сега, за тез думи обаче миличка (онези червенките) имаш една тортичка от мен. Абе то гена от страна на майка ми верно, че младеещ, ама ти съвсем ми дигна акциите.  newsm53. Иначе наистина неможахме да се наприказваме като хората, ама другия път те чакам пак и откази приемам само ако нещо си се разочаровала като си ме видяла  smile3534. Пък Емчито тя ме хвърли в туш просто, щото верно ти казвам туй дете е като радио "Свободна Европа" и аз ти и Сиска взети заедно няма да можем да я надприказваме  newsm62. И въпреки, че понякога искам тишинаааааа като не е така приказлива все едно не е тя и почвам да се притеснявам да не би нещо да не е добре. Но си права времето беше малко и тя не можа да се отпусне, макар че това обикновенно не й пречи  newsm12. Както и да е стига съм си хвалила бубето, ама нали си е моето гардже как да не си го похваля. Душика ми е тя   love001. Пък Ивчето аз ти казах, че на живо е още по-голям чаровник. Страхотно бебоче е, да ви е жив и здрав.
Валкирия ей с тия трътки направо уби коча с вилицата.  smile3532. То при вас много весело било. Пък как обичам трътки, а за моя мъж да не говорим. Та разбирам го детето. Ей големи сте сладури нацункай бубето от нас.   love001
Момичета спирам за малко да пиша, че Сами май огладня. После ще пиша пак, че да не ми се скапе постинга докато го публикувам.

# 279
  • на брега на Дунав
Момичета ако не сте забелязали има нова темичка  Mr. Green, щото аз не забелязах и си изгърмях патроните тук.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 17:06 от korneliia_h

# 280
  • Пловдив
Момичета ако не сте забелязали има нова темичка  Mr. Green, щото аз не забелязах и си изгърмях патроните тук.

Да, ама аз помолих да пишем тук докато ни я заключат, че имаме още една страничка  Wink

# 281
emsyаз съм доволна от прегледа при Драганов. Обърна ни внимание, прегледа бебата с ефографа, обясни ни кога да я слагаме да сяда, каква гимнастика да правим, кога да й помагаме да пълзи за прохождането ни обърна внимание да не ползваме помощни средства и т.н. Каза да идем пак след като проходим просто за всеки случай, дапроверим че всичко е о.к. Ти не се притеснявай, че сте закъснели - ние като ходихме имаше дечица и над 6 месеца, които отиваха за първи път, така че споко.

# 282
Здавейте мами,

Да ви пиша набързичко докато съм пласирала бебка на нашия татко, че тя през нощта е приказно красива и си спинка, но през деня...
Бързам да ви кажа, че изследванията на Лери са ОК - никакви бактерии и тем подобни не са изолирани. Явно това за нас е една седмица на добрите новини - в сряда си взех моите изследвания които са ОК, днес тези на Лерито, а вчера да ви се похваля станах леля newsm44, а Лери - кака passifier. Има си братовчед.
Та бяхме днес и при лекарката. Аз разбира се бях спряла соковете (то тя пиеше сок едва от 2-3 дни) и ябълковото пюре и от няколко дни акито ни си е жълто и няма толкова слуз. Това съвпадна и с момента в който престанах да се цедя и да и давам кърма. Бях се изплашила, че с това мое цедене съм избола очи вместо да изпиша вежди. Нали се цедях, пък съхранявах кърмата в хладилника и после я топлех и т.н. и мислех, че може така да съм я нахранила с развалена кърма и да съм я заразила с бактерии. Слава Богу не е така май, но откак не и давам кърма - слузта намалява и днес почти нямаше. Дори моята педка обаче каза, да отложим соковете и плодовото пюре за след 6-тия месец. Ох, ама тя е толкова отнесена, че не ми се говори. Каза ми, че може и от кърмата да е слузта, щото като съм я съхранявала са се развивали бактерии, а аз и викам: "е, нали уж няма бактерии", а тя: "абе това е друго, това е алергия към белтъка в кърмата" Абе, иди че разбери.

Хайде, че се забравих,
Отивам да ви чета, че съм назад с материала
Целувки  Hug

# 283
мамета, някой знае ли ако детето има рахит какво се прави?
Вие направо тотално ме объркахте с толкова много излседвания. Днес докато пражех на беба гимнастика и забелязах , че едното и краче е малко по-дълго от другото...абе тоест не е никак малко ...1мс, направо побеснях и за пореден път се разочаровах от тия доктори. Сега ще звъня и ще направя всичко възможно да си запиша  час преди да тръгнем за БГ да я прегледат и знаете ли защо...ами защото ако я прегледа в БГ ортопед тия тук не признават нищо и ще я подложат пак на рентген  #Crazy  #2gunfire...стискайте палци да има свободни часове до 13ДЕк.

# 284
  • София
Peppita, май никой не чете какво пишеш и предупреждаваш... Другия път просто не пускай нова темичка преди да са заключили тази и готово  Wink

26, стискам палци да няма сериозен проблем с мъничето ти!  Praynig Уф, ужасно е да разчиташ на докторите да са съвестни и да гледат всичко, а те да не го правят и постоянно да си на тръни наред ли му е всичко на детето... Имаш много светли мисли от мен за подкрепа!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт