Мъчи се да сяда вече малкото ни ЮНСКО буболече

• 8 919
  • 289
  •   1
Отговори
# 285
  • Пловдив
Peppita, май никой не чете какво пишеш и предупреждаваш... Другия път просто не пускай нова темичка преди да са заключили тази и готово  Wink

Миличка, мислила съм си за това, но излизах с малкия на разходка, а и чакам да ми спрат нета, че не съм го платила и не знам дали щях да мога да ви пусна темичката. Ама няма нищо де, и тук стигнахме до 15-та страница  Wink

# 286
  • София
Пепита, мила, проблемът не е в теб!  Peace

# 287
  • на брега на Дунав
Peppita, май никой не чете какво пишеш и предупреждаваш... Другия път просто не пускай нова темичка преди да са заключили тази и готово  Wink

Е съжалявам, ама това беша наистина гадно  cry.  Ами четем, ама понякога се случва и да позабравяме, едва ли ще да е от ЕГН-то ама ... Спомням си че Пепита беше споменала нещо, но като видях новата темичка днес и не обърнах внимание дали са заключили старата. Извинявам се Пепитка грешката наистина не е твоя. Ама все пак не мисля, че е станало кой знае какво та да изисква подобен коментар. Извинявам се наистина явно аз бях подстрекатела да се пише в новата тема. Както и да е другия път ще трябва да си отварям очите и ушите повече за да не правя такива грешки  Weary.

Последна редакция: сб, 02 дек 2006, 00:17 от korneliia_h

# 288
Здравейте сладуранки   bouquet
 Влизам на бързо за да  ви кажа,че днес смених нашата педиатърка-надявам се изборът сега да е по добър.Поне като си поговорихме с док.стигнахме до извода че съм постъпила добре с късното захранване и че за напред ще ми помага с захранването.След 12. дек иска да започвам със зеленчуковите пюрета.Моля се да се разбираме добре за напред.До 12-ти трябва са и направя изследванията-пълна кръвна картина и урина,но понеже сега сме в "ничия градина" ни при новия  пациенти ,ни при старата и изследванията  ще си ги платим на ръка,но здраве да е ...да живее българското здравеопазване и  перфектния  ред  които  има
 Моята малка принцеса е горе долу добре.Зъбките не ни мъчат много -благодарение на мама Кабранска и нейните безценни съвети за което сърдечно благодаря.
 А що се отнася за пюренцата  съм в процес на проучване-ходя по магазините и търся,разглеждам .....
 Да ви се оплача-цяла седмица търся "Милупа" Овесена каша и никъде я няма  Sad проверихме  де що склад  има,но уви  -та днес взех на Hipp  каша от елда.Дано я понесем добре.
 Целувки на всички сладурковци да спинкат сладко и да сънуват звездички

# 289
  • Пловдив
Пепита, мила, проблемът не е в теб!  Peace

Не съм и и помислила, но пък щом съм пуснала нова тема, значи е редно да се пише там....

Е съжалявам, ама това беша наистина гадно  cry.  Ами четем, ама понякога се случва и да позабравяме, едва ли ще да е от ЕГН-то ама ... Спомням си че Пепита беше споменала нещо, но като видях новата темичка днес и не обърнах внимание дали са заключили старата. Извинявам се Пепитка грешката наистина не е твоя. Ама все пак не мисля, че е станало кой знае какво та да изисква подобен коментар. Извинявам се наистина явно аз бях подстрекатела да се пише в новата тема. Както и да е другия път ще трябва да си отварям очите и ушите повече за да не правя такива грешки  Weary.

Хайде да не правим от мухата слон. Я марш в другата тема, където ви чака топлото кафенце  Wink

Общи условия

Активация на акаунт