Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 552
  • 725
  •   1
Отговори
# 435
Дали ще има добър ефект само шампоан или поне шампоан+маска или трябва и трите продукта заедно?
Въпросът ми е мотивиран от високата цена на продуктите, както и от това, че вместо балсами ползвам маски, като оставям да престои една минута.
Благодаря

4. Kerastase GENESIS - Шампоан,балсам и маска за коса.
И от трите съм доволна,особено от маската за коса(винаги съм казвала,че маските са highlight на марката).
Купих ги след прекаран Ковид и когато косата ми започна да се накъсва и пада. За първи път в живота ми имах косопад и да не ви казвам какъв стрес и ужас изживях. Дори в началото ревах, когато си събирах космите от пода в банята. Laughing
Доверих се на серията и не знам дали натурално или от нея,но в рамките на 3-4 седмици косопада спря и косата ми започна отново да се подсилва и сгъстява.
Шампоана е много пенлив,икономичен. Балсама разплита и е от онези "мазните",както аз ги наричам,тип маска за коса.

# 436

SNP Cicaronic шийт маска една от любимите ми шийт маски, хидратира много добре и успокоява

Мултифункционален крем Олиосета това е хита на форума 😂 и с право. Много добре ми омекотява косата и придава блясък. Убедих се като останах без него няколко дни колко е ценен. Вече подновен.

Термозащитен спрей Лакме ползван е точно три пъти и ще го подарявам. Ужасен е за косата ми. Май спрейовете така ми действат. Утежнява се и ми се накъсва.

Montale Aoud leather хубав ориенталски аромат, пикантен, дървесен, но определено върху себе си го усещам доста мъжки. Така че мисля че за мъж е доста по-подходящ.

# 437
Ау, какво съм изпуснала? Какъв е този крем?
Този ли е?

# 438
Да, точно този.
В темата за профи сериите за коса може да намерите доста отзиви за него.
Като цяло повечето са положителни.
За цената си и количеството е много добър. Има доста приятен аромат, термозащита.

# 439
# 440
  • София
Ау, какво съм изпуснала? Какъв е този крем?
Този ли е?
Без измиване ли е?

# 441
# 442
Aртемис6, шампоан и маска биха ти били напълно достатъчни.Аз също предпочитам маски пред балсами.

# 443
Благодаря, тъкмо имам нужда от подобен продукт, дойде ми много добре Simple Smile

Няколко празни опаковки от мен:

Скраб за лице Gyada

Доста приятен, не изсушава кожата. Прекалено икономичен, а и аз бях малко несериозна, та го изхвърлям не напълно изрзходен, но му изтече годността.

Серум за лице Apivita Bee Radiant

Използвах в комбинация с нощния крем от същата серия - много ми допадна. Попива добре, не е лепкав, освежава. Не мога да кажа, че съм наблюдавала кой знае какъв ефект, но ми понесе добре и бих го взела отново. Харесвам марката и серията в частност - нощният крем е много приятен и подхранва, без да е тежък (със смесена кожа съм), околоочният също ми беше харесал.

Розова вода Alteya Organics

Много харесвам флоралните води на Алтея, станаха част от рутината ми и суърин, и вечер. Конкретно тази е хидратираща и освежаваща, ароматът е лек и ненатрапчив, с удоволствие ще си взема пак.

Измивен гел за лице Bioderma Sensibio

Поредна опаковка от любимия ми измивен продукт. Много деликатен, не изсушава и не опъва кожата, понася ми много добре. Общо-взето откакто го открих, ползвам само него. Подновен.

Бебешки мокри кърпи Klorane

Потресаващ продукт! Толкова са парфюмирани, че не само не съм ги ползвала за детето, но и за себе си - миризмата им остава по кожата дълго. Изхвърлям ги изсъхнали и наполовина пълни. От серията ползвах и твърдия сапун, който също беше с много силна миризма.

# 444
2 големи флакона от мен:

Любим лосион на цялото семейство, купувала съм го и преди. Особено за лятото е супер подходящ, попива страшно бързо.

Взех го първо за бебето, имаше моменти, в които й изсушаваше кожата още във ваната. По средата на опаковката го приватизирах, но не ми допадна. Имам чувството, че след като го измия леко скърца, но не ми изсушава кожата. Пробвах го и за лицето, там е още по- зле, не измива добре като втора стъпка. Накрая живота му приключи като течен сапун за ръце. Няма да го повторя.

# 445
La roche posay effaclar  измивен гел за лице, поредна опаковка. Много го харесвам, но от прекалено дълго време го ползвам и искам да го сменя малко. Доволна съм, справя се добре с грим и не премива, което за моята мазна кожа е добре.

# 446

1. Head&Shoulders Supreme Clarify&volume shampoo
Наскоро писах за този шампоан,че е сред любимите на дъщеря ми и това е поредната опаковка.
Наистина дава обем,косата е чиста и свежа.Тя е с мазен скалп и при нея тази свежест не трае дълго(мои косата на всеки два до три дни),но при момичета с не толкова омазняване,косата ще стои сочна и чиста поне 3-4 дни.
Базирам се на моята коса,също няколко пъти пробвах шампоана. Супер пенлив и ухае приятно.
Ще продължавам да купувам.

2. Garnier Fructis watermelon hair treat shampoo -  друг шампоан за щерката,която си го избра в хипермаркета на база аромат (rolling my eyes). На мен ми ухае на аромат на дъвка - фалшива диня.
Отново без силикони и парабени,пенлив и прави косата сочна.Не е нещо уникално като продукт.

3. Farmona Herbal Care масло за тяло дива роза - Боди масло,което си купих от Лили. Една година по-късно,вече е изразходено.Не съм голям любител на продуктите с рози,но миризмата е деликатна и не се застоява на кожата.Имаше няколко вида и тази ми допадна най-много.Иначе маслото ми се стори от "леките",не омазнява кожата,попива бързо.Дори бих казала,че се държи като лосион за тяло.Средна хидратация,която се задържа за няколко часа само.Мисля,че не бих купила повторно.

4. Nair Body spray - спрей за епилация.Както всички останали - кремове,гелове,лепенки,си върши работата. Удобно приложение под форма на пръскалка.Съдържа арганово олио и портокалов екстракт за подхранване на кожата.

5. Philip Kingsley Pure blonde/silver Шампоан и балсам от серията за руса коса. Тонира,подхранва,съживява косъма. И двата продукта ми харесват.Усещах косата си добре хидратирана,а балсама разплита.Специално за жълтеникавите тонове - не се справя ,аз досега не съм попаднала на шампоан,който реално да поддържа скандинавско русо и жълтото винаги избива.
Дъщеря ми ги довърши,тъй като вече не съм руса.

6. Biore witch Hazel pore strips
Почистващи лепенки за нос. Почистват черни точки,но не премахват всички.Надписа "дълбоко почистване на порите) могат да го махнат,защото не е правилно. Да речем,че си върши на половина работата.Купувам редовно и на различни марки.И аз,и детето ги ползваме.

# 447
От една седмица и аз използвам шампоана на ФК, наистина съживява косъма и не го изсушава като другите, ноо никакъв ефект върху цвета. Доста добри резултати получавах с Лореал и Матрикс от тази гледна точка. Сега за една седмица вече жълтея, въпреки че косата ми е много светла и много лесно се поддава на оцветители.
Мисля да изпробвам възстановяващата маска на Вела.

Missha Madecassoide mask хареса ми, много добре хидратира кожата, също успокоява, изпозлвам подобна на A’pieu която ми е любима, но я нямаше и пробвах тази. Бих купила отново.

Estee Lauder Advanced night repair eye не е лош, но сякаш нещо ми липсва в него. В прицес на търсене на моя околоочен съм, затова за сега бих купила нещо различно да пробвам. Имах тестер на един околоочен на Filorga, по-добре се справяше с хидратацията.

Montale sensual instinct не е лош парфюма, но не бих го купила. Типичен монталски аромат. Силен, траен, ориенталски.

# 448
  • София
Отдавна не съм писала, но снимах всичко изхабено в това време - основно са продукти за коса и лична хигиена.

КОСА

Шампоаните на Биоблас са учудващо прекрасни за дрогерийния си клас и за цената си. Пробвала съм може би всички видове и от всички съм доволна.

Шампоанът на Дюкрей влияеше много добре на себореята на съпруга ми, а мен също през зимата ме спасяваше от обичайните проблеми със скалпа при комбинацията студ+шапки. Ще повторим.

Шампоанът на Дева беше приятен, но нищо особено и не смятам да го повторя.

Серията на Гарние е с добър измиваш ефект, оставя косата жизнена и лъскава, а ароматът на ябълки и цитруси е невероятен. Не съм любителка на марката, но тази серия смятам да продължавам да я ползвам с удоволствие.

Серумът също е от рутината на съпруга ми и е от обичайните му продукти. Идеално влияе на себорейния му дерматит. Беше му препоръчан от специалист и се оказа точно попадение.

Маслата за растеж на косата на Икаров ми допаднаха много. Правих си ги като преуош и мисля, че имаха видим ефект при мен. Ще купя отново.

Сухият шампоан на Батист - точно този не беше лош. Явно различните аромати са с различно качество или е въпрос на късмет - веднъж са уау, друг път не правят нищо. Конкретно този на снимката успяваше да задържи още до 24 ч. косата ми в добър вид. Повторих с друг вид и новият ми прави косата трагична. Sad

ХИГИЕНА

Голямо разочарование е този душ-гел. Обичайно ми харесват тези гелчета, заради аромата им, но напоследък нито го усещам, нито се задържа. Няма да повторя.

Това конкретно е омекотител, а душ-гелът и дезодорантът забравих да ги снимам. Обичам ги много и трите продукта с този аромат. Допълват идеално един от любимите ми парфюми и се задържат трайно.

Дезодорантите на Фа ги видях преди няколко месеца при една влогърка, пробвах ги и се влюбих. Мъжки са, но са перфектни за мен. Вече пробвах няколко вида и още ще пробвам.

Тази вода за уста нещо не ми допадна, защото си беше точно чиста водичка.

ГРИМ

Много добра спирала. Препоръча ми я една от дъщерите ми и се оказа напълно права за това, че само с едно потапяне миглите стават уау. Единствен минус - бързо изсъхна (за около 2-3 месеца, а може и да не е била съвсем "прясна"). Ще подновя още тази седмица.

# 449
  • на последния етаж
- не съм впечатлена от този околоочен крем, нищо особено не е и не бих повторила.

Общи условия

Активация на акаунт