Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 555
  • 725
  •   1
Отговори
# 420
  • Street of Dreams
Хаха, мислех че само аз използвам продукт за лице, вместо интимен гел. Просто така се случи, да не ми хареса за лицето - понася ми доста добре - нежен и без парфюми.
Иначе съм привързана към Фитокодския интимен гел, който често се показва тук - да не забравя да си взема няколко опаковки.

Като се замисля, каквото съм взела "за чувствителна кожа", ми е създало проблеми.

# 421
Аз имам Гинексид пяната вкъщи и честно казано на мен също не ми понася много добре и не я ползвам.

На мен генеколожка ми е казвала преди летния сезон да използвам Гинексид овули.

# 422
За интимната грижа, каквото и да е, но да няма парфюм, основно това раздразнява кожата,дори и ароматизираната ТХ.
От година се къпя с този, след свръх изсушаване на кожата след Ковид. Редувам с интимния гел също. Страхотен продукт. И често го пускат на промоция в аптеките, 1л. 36лв.

# 423
Не е ли парфюмиран? Ползвах бебешкото им измивно олио, то миришеше много силно, а и парфюмът не беше накрая на състава Rolling Eyes И като цяло каквото съм ползвала на Uriage все е било парфюмирано.

# 424
Не е ли парфюмиран? Ползвах бебешкото им измивно олио, то миришеше много силно, а и парфюмът не беше накрая на състава Rolling Eyes И като цяло каквото съм ползвала на Uriage все е било парфюмирано.
Не, наистина всички останали са, но този специално не е.

# 425
  • София
Ползвам интимните на DM, с минималистичен състав са, единия без парфюм, другия с лайка (за мен е с деликатен, ненатрапчив аромат), много са ми приятни.

# 426

1. Рол он Биотен - върши работа, но при постоянно ползване получих някаква алергична реакция. Доизхабих го само след баня вечер.
2. Шампоан Алверде с био бадем и био арган - и преди го хвалех, страхотен
3. Сух шампоан Шаума - много добър, но неикономичен.
4. Парфюм Guess Seductive - в началото не ми харесваше, като отлежа си го изхабих с кеф
5. Течен сапун Балеа - само такъв ползваме, подновен
6.  Детска паста за зъби Билка - стандартна, детето я хареса
7. Скраб на Балеа - подновен, харесвам ги
8. ФДТ  на Катрис all mate - много добър, подновен
9. Спирала на Катрис - нелоша, не подновявам за сега, имам друга
10. Мицеларен шампоан за коса на Нивеа - много съм доволна, юного хубава правеше косата на малката
11. Коректор Алекс Авиен - добър продукт, бих подновила
12. Крем на Биотен - ползвах го за нощен, юмого добре хидратира, имам други сега, но бих подновила
13. Душ гел на натураверде - стандартен, просто всичко трябва да е с Елза 😁
14. Матово червило на Есенс - любимо ми е, имам други цветове
15. Kueshi гел с алое вера - много съм довллна, оправи един обрив на малката и много добре повлия на завехналите й пъпки от варицела
16. Пачове за под очи на НЛ - страхотни! За първи път ходих без торби под очите 😁

# 427
Пачовете за очи от къде са?

# 428
  • София
Пачовете за очи от къде са?
В Lilly има NL Beauty, ако не се лъжа.

# 429
От бюти кутия ми бяха, но мисля, че в Лили има щанд.

# 430

Matrix тониращ шампоан добре хваща, но имам чувството че потъмнява самия корен, става по-тъмно сиво и прави косата суха

Leocrema крем за тяло с арганово масло много хубав, и аромата, и много добре попива и хидратира, пак бих взела

Дав дездорант един от любимите аромати и най-любим дездорант като цяло

Очна линия Flormar с твърда четка, работя най-често с такива, най-лесно ми е, хубава е и мноого време я изпозлвах, не изсъхва бързо като други

A’pieu madecassoide mask най-любимата ми шийт маска. Много добра хидратация и успокоява кожата.

Изсхвърлям и два молива за устни и един гланц забравнеи в шкафа.
Иначе молива на Есенс не го използвам, защото изобщо не е мек, а направо ми дере устните.

Изхвърлих опаковката на това душ олио, но и за него да кажа - не ми допадна. Със суха кожа съм, но въпреки това това олио по-скоро омазняаше и не измиваше толкова добре. Деликатен аромат иначе, приятен.

# 431
Джули, всички матиращи шампоани за руси коси ужасно изсушават. Аз също постоянно търся подобни.

# 432
Хелия, да явно е така. Използвах на Лореал преди, същата работа.

Сега съм взела дейли шампоана на Philip Kingsley, доста хвален в темата за блондинки и профи козметиката, че избистря русото и не изсушава. И аз ще споделя мнение като го пробвам.

# 433
Имам шампоана и балсама на Филип Кингсли за руса коса,които имат за цел да поддръжат цвета и да неутрализира оранжеви/жълти нюанси. Ами не,не неутрализира жълтеенето,но прави косата мека и лесна за разресване.
Вече не съм руса и продуктите още си стоят в банята,но не мисля да ги хвърлям. Наистина ми допадат.Не знам какво да ги правя.Имам и други продукти за руса коса,купувани и трупани с месеци и година. Така като стане значи... Smile

От мен едни бързи празни опаковки.

1. PHYTO DEFRISANT  gelee anti -frizz longue tenue -  желе без отмиване против фриз и разпиляна коса. Ползвах го два пъти и го изхвърлям с удоволствие. Прави косата ми твърда и на клечки.

2. Dove 0% deodorant Не се справя особено с потене,но дава един тласък на свежест първият час след ползване. Не,че се потя много,но ходя да бягам/вървя из квартала,а когато се прибирам,блузата ми под мишниците е цялата мокра. Вече комбинирам рол он + деодоранта,защото део самостоятелно не е достатъчен. Ако е за лека свежест докато се мотаете вкъщи - да. Ще продължавам да го купувам (сега ползвам варианта с нар),само защото е 0%.

3. NEXXUS Emergencee shampoo - Ребалансиращ шампоан с протеини и колаген.Харесвам продуктите на бранда(американски е от Ню Йорк,но ги произвеждат в Кънектикът) без да са нещо уникално,но не съдържат силикони и от опит съм забелязала,че косата ми приема добре продукти със силикони. Приятен аромат,богата пяна, отмива добре без да премива и пресушава. Ухае на сладникав парфюм. Мисля,че имам балсама към серията,но трябва да потърся из шкафовете. Със сигурност ползвах малките тубички бустери от серията,които обаче въобще не ми допаднаха. Не знам дали ги пазя все още.Ползвала съм и серията за боядисана коса и зелената против накъсване.

4. Kerastase GENESIS - Шампоан,балсам и маска за коса.
И от трите съм доволна,особено от маската за коса(винаги съм казвала,че маските са highlight на марката).
Купих ги след прекаран Ковид и когато косата ми започна да се накъсва и пада. За първи път в живота ми имах косопад и да не ви казвам какъв стрес и ужас изживях. Дори в началото ревах, когато си събирах космите от пода в банята. Laughing
Доверих се на серията и не знам дали натурално или от нея,но в рамките на 3-4 седмици косопада спря и косата ми започна отново да се подсилва и сгъстява.
Шампоана е много пенлив,икономичен. Балсама разплита и е от онези "мазните",както аз ги наричам,тип маска за коса.

5. HempFusion Aging beauty cream - Анти оксидант крем за лице против бръчки с екстракти,омега 3 и масла.Впечатляващ състав.
Купих го спонтанно в кварталния магазин без очаквания и претенции към него.Много добре хидратира и ако го видя отново,ще си го взема.Не ми харесва миризмата,силно билкова е.

Последна редакция: пн, 06 фев 2023, 21:25 от Adoralova

# 434
Адоралова, дай ги в размените тези шампоани.

Общи условия

Активация на акаунт