Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 556
  • 725
  •   1
Отговори
# 405
  • на последния етаж
- хареса ми тази спирала, както и четката ѝ, но много бързо изсъхна - само след 10-15 ползвания. Не знам дали е била по-стара или това е обичайно, за първи път ползвах спирала на тази марка. Бих купила отново, след като изразходя натрупаните наличности.

# 406
  • София
Тук бяхте писали за една спирала на lancome (май), няколко потребители я похвалиха, но така и не можах да намеря постовете после. Дано някой си разпознае поста и да пише пак.

# 407
  • София
Тази коментирахме. Аз съм от доволните от нея - не ми дразни на очите и не се рони. Не прави миглите твърди и на клечки, и е лесна за сваляне.

Пробвах друга, доста препоръчвана тук, но при мен е тотал щета положението. Направо ми бетонира миглите, ронеше се и много трудно я почиствах. Изхвърлих я след 3-4 ползвания. За други може и да е хубава, но на мен не ми хареса изобщо.

# 408
Lash idole и аз писах, че много я харесвам и пак ще си я взема да си имам. Подкрепям написаното от magicjo, при мен не прави драма ефект, а по -скоро стои много естествено и за някакъв лек грим ми е перфектна.

# 409
Аз взех от показаната зелена ,ама с оранжево. Хич не ми хареса и май ще сме довиждане скоро с нея

# 410
Привет!

Скрит текст:

Използвано в продължение на 2 години и категорично мога да кажа, че е кремът, който ми спаси кожата през зимата. Прекалено икономична опаковка, чак до втръсване. Плюс е, че няма мирис и лесно се разнася, както и се спогажда с останалите продукти.Бих повторила.

Скрит текст:

Купих минито преди да се хвърля на голямата разфасовка. Доволна съм. Прави обем и не се размазва.

Скрит текст:

Имам го от лятото и нарочно го пазих за зимата, за да видя как ще справи спрямо останалите хидратиращи продукти. И съм очарована. Ефектът, който има върху моята кожа мога да го сравня с този на хиалуроновата к-на на Inkey list. Нанасях вечер преди кремовете. На сутринта лицето се усещаше изключително меко, пухкаво и хидратирано. Има и някакви перлички вътре, които придават лек блясък. Недостатък е колко НЕикономичен продукт е.

Скрит текст:

Тоник със салицилова к-на против петна по кожата и за свиване на порите. Върши си работата. Особено по 2 точка. Лицето ми така се изчисти. Не изсушаваше кожата. Пишеше да се използва до 4 пъти на седмица, заради киселината като основна съставка - аз го редувах през ден.

Скрит текст:

Невероятно разочарование. Кремче от корейска марка. Не хидратира изобщо, стои мазно на кожата, не попива, има силна парфюмирана миризма. Минус отвсякъде, замина наполовина.

Скрит текст:

Един от фаворитите шампоани за косата ми. След кофти преживяването с фризьор, трябваше ми продукт за дължина и тъй като вече съм ползвала преди години точно този, сега се върнах обратно към него. И наистина косата ми порасна. Не я омазнява, нито изсушава, прави я мека. Естествено в комбинация с останалите продукти на марката.

Скрит текст:

Купуван от Watsons в Турция - тяхна марка си е и преди съм писала. Нищо не върши.Трудно се разнася на кожата, има отвратителен болничен мирис, кафяв цвят, който остава по дрехи и възглавници. Прави и кир ефект. А ефектът е нулев. Влача го от есента и се върнах към ниацинамида на Revolution.

Скрит текст:

В тази ми публикация това е най-разочароващият и ужасен продукт, който съм ползвала от години насам. Не хидратира. Обикновено след душ си слагам някакъв серум на лицето, какъвто хвана. Този път реших да е този, и съжалих стократно. Освен че се просмука за секунди в кожата, стана опъната и суха, и се чувствах като мумия за няколко минути. И нея изхвърлих, като с тази марка приключих, защото прехвалените им продукти не струват.

Скрит текст:

Прекрасен продукт с още по-прекрасна цена. Идеята му е да хидратира и да "подготви" кожата за останалите продукти, които ще бъдат нанесени. Придава гладкост и блясък на кожата, нито я дразни по някакъв начин. Единственият минус за мен е миризмата на роза, която аз не понасям, но се свиква някак.

Скрит текст:

Беше се паднал в едната кутия на Cult beauty. Не е моят крем, нито аз самата съм фен на тази марка. Гъста консистенция. Нанесат ли се няколко продукта, става грозна гледка. Защото почва да лъщи. Трябва да се нанася изключително минимално количество.И на лицето стои тежко.

Скрит текст:

Щеше ми се да го харесам този серум, но не. Запазих и изхабих, само защото е купуван от чужбина и някак ми бе кофти да си хвърля покупката от раз. Не придава нито блясък, нито каквото и да било. Използах само сутрин, така като е указано на шишенцето. Просто нямах търпение да го хвърля. Безполен продукт. Плюс е, че е пробван с всякакви други продукти и нямаше нито реакции, нито кир ефект.

# 411
  • на последния етаж
- приятен матов гланц за устни в ежедневен цвят, не изсушаваше устните. Няма да подновявам, защото искам да изразходя наличностите.

# 412

Дезодорант Гарниер 6 в 1 - поредния дезодорант на марката, който не ми хареса. Не се потя много, но този не ме предпазва добре, вмирисва ми дрехите и има неприятна за мен ретро миризма. Няма да повторя.
Течен пилинг Балеа със салицилова киселина- страхотно попадение, използвах всяка вечер, не дразни кожата ми, оставя мазен филм, който попива. Не го отмивах, отгоре слагах нощен крем или серум. Справи се с разширени пори и несъвършенства, изчисти ми няколко пигментни петна. Засега няма да подновявам, защото искам да пробвам друга киселина и не искам да ги смесвам, но определено ще го подновя.
Спрей Глис Oil nutritive - много дълго време се застоя вкъщи, използва го дъщеря ми. Аз го ползвах, ако много бързам. Иначе върши чудесна работа, разплита и подхранва, но трябва да се внимава с количеството за да не утежнява.
Шампоан Балея за руса коса- нищо особено, за третирани руси коси е слаб, на детето му беше добре. За честа употреба е подходящ.
Душ гел Нивея - свеж аромат, не изсушава кожата.
Душ пяна и лосион за тяло The ritual of Mehr - свеж аромат, леко ориенталски. Пяната не ме впечатли, но лосионът хидратира добре и ароматът е траен. Не е точно моята миризма, но си ги използвах до край.
Олио за коса Hask с арган - взех малкия флакон за проба, доста ми хареса, мирише на лимонена трева. За 5 лв минал и заминал покрай арган, но подхранва добре, не заплита, не омазнява и стига за 1-2 месеца редовна употреба( зависи от дължината на косата). Бих купила големия флакон и другите продукти на марката. Сега ще тествам и варианта с кератин.
Крем за смяна на пелени Веледа - винаги ни е наличен или този вариант, или хидритиращия крем за тяло. При малката ми дъщеря е незаменим продукт.
Спирала Maybelline High sky - за първи път я пробвам. Хареса ми, удължава и подрежда миглите, не се размазва и се почиства лесно.
Гел молив за очи Ейвън - винаги имам наличен черен молив, въпреки че не ползвам и този си отива, защото нещо се развали при въртене. Иначе не е лош, доколкото съм го ползвала.
Хидратираща маска за лице Биотен с шафран- приятна маска, подходяща за честа употреба.
Освежаваща маска Нивея Fresh skin - много ми харесва, за нормална и смесена кожа. Купувам я често.
Хидратиращ крем Топикрем- не ме впечатли с нищо и не бих го купила.

# 413
Скрит текст:
Душ гел на Rituals The Ritual of Jing - и преди съм споменавала душ геловете на марката, фен съм им. Пенят се и без гъбка, не изсушават и имат уникални, трайни аромати. Този не е изключение.

Интимен гел на Билка с роза дамасцена - на половината бутилка получих алергична реакция и другата половина замина в канала. Няма да повторя.

Transparent Lab Protect + Correct Serum - изобщо не ми хареса. Има гъста консистенция, която пипетата въобще не може да засмуче, и отвратителна химическа миризма на нещо отровно. Иначе попива бързо и не дразни кожата, но предните 2 неща са достатъчни да го намразя. Прехвърлих го на майка ми, която го доизхаби.  Повече няма да го повторя.

COSRX Vitamin E Serum E 20 - много мазен, не попива и не поема крем или каквото и друго да било. Взех го за майка ми и нейната 50+ кожа, но замина почти неизползван в тоалетната, след като и никой не пожела да го вземе в "размените". Има лоша, химическа миризма. Беше част от бюти кутия и определено е най-гадният продукт на марката, на който съм попадала. НЕ препоръчвам категорично.

Травел размер на миц. вода на Нивея - ползвам миц. води за коригиране на грим и почистване на пот след тренировка, а мини размерът ми е идеален за пренасяне. Тази върши идеална работа без да люти на очите или да пресушава кожата. Пак бих взела, ако не намирам любимата ми Гарние.

Medi Peel Volume Tox Peptide 9 Cream - взех го за майка ми (50+), много е доволна. Има прекрасна текстура, нито гъста, нито рядка, попива напълно и не прави кир ефект. Кожата става много мека и гладка. Решила да го пробва дори и на загрубели ръце, оправили се много бързо. Няма аромат. Отделно, има повече от добър състав, силно насочен към анти-ейдж грижата. Силно препоръчвам и пак бих й го взела. Това даже май й е втора опаковка.

# 414
  • Street of Dreams
И аз имам течния пилинг, показан от Хелия. Действително е попадение и пиша сега, защото сме на темата, а аз скоро няма да го привърша. Нанасям обилно от мазната течност и след няколко часа изтривам с онзи силния лосион на Христина - кожата ми светва и става изключително чиста и гладка.

# 415
Много се смях на " за 5 лв ...минал и заминал покрай аргана" Laughing
Тази марка Hask и в Щатите я има,пробвала съм тяхни маски в пликчета. Нищо запомнящо се.

# 416
  • Deutschland
Аз не съм виждала олио за коса Hask в големи разфасовки.

# 417
Само като съвет давам вместо тези парфюмирани интимни гелове, пробвайте с нежен измиващ продукт за лице, без аромати и подобни.

# 418
Oт две години не ползвам интимна грижа и не знам дали е хубаво/лошо или все тази.
От Бг си купих Лактацид за чувствителна кожа.Е, такова парене,такова щипане и сърбеж по кожата в продължание на седмица не мога да ви опиша..
А аз точно тогава се прибрах след цяло лято Бг и да се чудя какво да казвам на съпруга ми за тези сърбежи .. комична ситуация Smiley

# 419
  • София
Oт две години не ползвам интимна грижа и не знам дали е хубаво/лошо или все тази.
Скрит текст:
От Бг си купих Лактацид за чувствителна кожа.Е, такова парене,такова щипане и сърбеж по кожата в продължание на седмица не мога да ви опиша..
А аз точно тогава се прибрах след цяло лято Бг и да се чудя какво да казвам на съпруга ми за тези сърбежи .. комична ситуация Smiley
Ами, дават го, че е много хубаво да се използва интимна грижа. При мен явно не се отразява добре и гинекологът ми каза категорично да спра.

Скрит текст:
Смрадлика, лайка + сода ползвам аз по препоръка от лекар.

Общи условия

Активация на акаунт