Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 567
  • 725
  •   1
Отговори
# 390
  • на последния етаж
- много харесвам тези почистващи лентички, купувам ги редовно. Ще подновя.

# 391
Лита
Можели да споделите от къде купувате тези лентички.

# 392
  • на последния етаж
От iherb ги поръчвам, обикновено, за да допълня пратката. ☺️

# 393

LRP Toleraine dermallergo serum в началото сякаш беше добре, но по-скоро го усещам лепкав този серум, нямам намерение да го купувам отново за момента.

Filorga oxygen glow mask в аптеката ми дадохс тези тестери, маската хидратира, но не е някакъв уау продукт, гъста констистенция, но аз съм фен на шийт маските и честно казано за мен не си заслужава, така че ще се въздържа от полупка.

Filorga oxygen glow eyes този продукт ми хареса. Кремът също е с гъста констистенция, добре ми хидратира околоочната зона, имам още малко за днес и утре от тестера и ще преценя, но по-скоро клоня към покупка.

SNP Canola mask получих я като подарък към поръчка от BareCare и много ми допадна. Хидратира кожата много добре, придава и блясък, много ми допадна.

# 394
  • на последния етаж
- много харесвам и редовно купувам този ексфолиант: не изсушава и не дразни сухата ми и чувствителна кожа, на добра цена е. Ще купя отново.

# 395
Не знам дали е много по темата,но започнах да разчиствам гримовете си.
Това е първата торба,някаква пудра се е разпиляла. Всякакви гримове и марки ,повечето ползвани по веднъж.

# 396
Еее, ужас, съкровища на боклука ли? Много мразя да хвърлям аз козметика.Гледам вече
да не купувам ако не ми трябва, не се хлъзгам по импулси.

# 397
  • на последния етаж
- хубав балсам, по-скоро балансиран отколкото протеинов. Ще купя отново, само да свърша наличните продукти.

# 398
  • Mediterraneo
Последният от лимитираните течни сапуни на Лидл. Тази зима изобщо не пуснаха Sad А толкова ги харесвам

Два балсама, нищо особено, за ежедневна употреба. Душ- гелът е чудесен.

# 399
Миналият уикенд разчистих много празни и не само празни опаковки. Някои си бяха пълни почти догоре, просто доста застояли. Имам и още за разчистване и няколко за довършване продукта, но да споделя впечатления поне за тези които изхабих с удоволствие.

CeraVe Cleansers пенлив почистващ гел за нормална към мазна кожа
CeraVe, Cleansers
пенлив почистващ гел за нормална към мазна кожа мисля доста познат продукт. Мега икономичен. Чак до втръсване Simple Smile. Но много добре ми действаше. Мисля че изчисти доста черни точки. Вероятно ще се върна към него като изхабя корейския измивен гел на който съм в момента.
Cos De BAHA Vitamin C Serum. Вторият вид Вит. C който пробвам. Леко мазен и по-бавно попиващ но иначе доволна. Имам още една опаковка, но в момента ползвам друг, който ми допада повече.
Torriden DIVE-IN Soothing Cream един крем който ми влезе в графа любими. Прекрасна гелообразна консистенция която се превръща във вода върху кожата. За лятото разкош. Много лек. Не прави кир ефект, обикновенно продукти с хиалуронова киселина ми правят кир. Идва в разфасовка от цели 100 мл и с шпатула. И да, бих си го подновила.
Био Лавандулова Вода на ina essential още един добре познат продукт. Обичам да ползвам такива води и ще подновя.

# 400
  • на последния етаж
- цялото семейство ползва това душ олио редовно. Всички сме с чувствителна кожа, моята е и суха, но нямаме дразнене. Вече поднових.

# 401
Току що приключих с Teknia scalp care vital lotion , успява да контролира косопада, но като че ли повече ми хареса лосиона на Alphapfarf (май към го пускала тук)

# 402
  • на последния етаж
- може и да е много хубав този серум, но има толкова силен аромат на масла, че го ползвах само два пъти и го разкарах. Жалко за похарчените пари.

# 403
Аз бих го ползвала на тялото или ако аромата е толкова силен - за крака и ходила.
Иначе изхвърлям гримове без никаква доза сантименталност( за бяла козметика обаче повече се замислям).
Не виждам причина да държа червила,моливи и спирали застояли с по 3-4г в шкафовете и с кой знае какви бактерии.Иначе да,много пари на вятъра,затова вече за грим не купувам на поразия,само и само "за да има за черни дни" Satisfied

# 404
С грим лесно стават грешки, калпава спирала, грешен цвят червило, фдт и т.н. Няма какво друго да ги правиш, а аз лично не бих позвала гримовете на друг.
На бялата козметика лесно й намирам друго приложение.

Общи условия

Активация на акаунт