Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 585
  • 725
  •   1
Отговори
# 375
От къде са маските на Биотен?
От кварталния супермаркет, но предполагам,че ги има и в дрогериите.

# 376
За много години! Посъбрах пак доста:

Шийт маска (изглаждаща)
7/10
Харесвам тези маски, имам ги от една японска кутия на Кибрит. После ги пуснаха в кутия само с шийт маски, но я пропуснах. Бих взимала пак от тази серия, но в зависимост от цената.

Крем за крака
8/10
Много ми хареса, много добре хидратира и омекотява. От абонаментна кутия е и не бих си дала зора да го издирвам, защото крема на Балеа също ми е любим.

Тонер за лице
5/10
Втора опаковка ми е, но този път не ме впечатли. Имаше разлика както в опаковката, така и в самия продукт. Този нещо ми оставяше лепнещ слой след нанасяне.

Серум против несъвършенства
5/10
Нямаше уау ефект. Не че е лош, но цената и славата му много го изпреварват.

Нощен крем
8/10
Много приятно хидратираше при мен. По-скоро не бих го повторила заради редовната цена.

Шийт маска
3/10
Не е кой знае какво точно тази. Избягвам продукти с кокос за лице, заради високия комедонен индекс. По принцип харесвам маски на бюти про

Околоочен крем
7/10
Започвам с уговорката, че аз го ползвам този крем като крем за лице. Лекичък е, на моята кожа допада Simple Smile

Розова вода
8/10
Може би любимата ми розова вода, ще я подновявам пак.

Почистващ гел за лице
3/10
Пресушаваше ми, не почистваше особено добре. Миризмата също ме дразнеше.

Мицеларна вода
8/10
Хареса ми доста, добре почистваше и е доста нежна към кожата. Ползвах я и за детето (2г.) бих я повторила

Масло от розмарин
Нямам база за сравнение, но съм доволна и съм подновила. Добавям в шампоана по препоръка на фризьорката ми.

Лосион за тяло (за след слънце)
2/10
Много течен (като вода) и почти не видях ефект в хидратацията.

Рол он дезодорант
1/10
УжасТ! Даже не го доизхабих. Лепне, цапа, миризмата е малко неприятна за мен.

Серум за лице
5/10
Не е лош, но няма кой знае какъв ефект.

# 377
Шампоан Gliss Hair Repair

Косата ми не е третирана и от гледна точка на възстановяване не мога да кажа колко е ефективен. Придава блясък и прави косата жива. Моята я утежняваше малко.

Хидратираща есенция Uriage

Не ме впечатли с ефект. Лепкава и на моята смесена кожа не я усетих комфортно. Изхвърлям я след сигурно 3 години, на половина пълна.

Нощен крем Uriage

Кремът е приятен, прави кожата мека, на сутринта е освежена. Опаковката обаче е потресаваща - пуска смешно количество (хем аз не мажа по много), неудобна, едва не го изхвърлих, защото в началото не пускаше. Не харесвам помпички по принцип, но тази е върхът.

Крем за ръце Eucerin Urea Repair Plus

Когато кожата на ръцете ми беше много суха, не усетих кой знае какво действие. Прави неприятен филм.

# 378

1. Балсам за коса Алверде с био арган и био бадем - уникален, както и шампоана. Гъст, разплитащ, прави косата мека и тежкопадаща.
2. Душ гел beauty papier - от бюти кутия е, стандартен продукт.
3. Дневен крем able skincare London - уникален, подхранва добре, не прави кир ефект, икономичен. За жалост не ми е по джоба.
4. Адерма сапун с овес - взех го за детето, беше с Варицела. Стандартен продукт.
5. Балеа мицеларна вода с кактус - щипеше ми на очите, иначе почистваше добре.
6. Балеа лентички за нос - и преди съм ги хвалила, подновявам постоянно.
7. Маска за лице Балеа с кокос - много добре подхранваща.
8. Мостра на маска за коса Brave new hair - много добра маска, бих я купила в голяма опаковка с удоволствие.
9. Малиция интимен гел - стандартен продукт, подновила съм го, не дразни.
10. Бейбилов душ гел Ultra sensitive - много добър продукт, за цената си от 5 лв е идеален. Малката е с АД, нямаше разлика с душ гелове от 30 лв.
11. Kueshi body butter - не лош лосион, нищо уау.
12. Мустела стелатопия емолиентен балсам - не харесвам марката по принцип, това беше на промоция заедно с още един крем. Оказа се добро попадение, смекчава симптомите на АД при Катлея и ММ.
13. Виктория бюти арган - термозащита. Нелоша, но не моята.
14. SVR physiopure измивен гел за лице - много добър, ще повторя с удоволствие.

# 379

Radiant natural fix all day matte заедно с ДУ са ми любимите фдт. Този е доста по-гъст, трябва да се разнася бързо, но е доста покривен и ми върши чудесна работа когато имам да крия несъвършенства и пъпки. Не ми запушва порите, също много важно при мен.

Al haramain Amber oud gold edition това е парфюма чието дъно най-често виждам и не оставам без него. Любим ми е. Много е траен също така. Наскоро също така установих, че се води копие на Ерба Пура 🙄 (който не познавам и не мога да кажа дали е така)

The body shop wild pine душ гел харесвам душ геловете на марката катп цяло, а това е поредният страхотен аромат на гора, малко ми напомня и на мъжки парфюм.

# 380
  • София

Парфюмът L'imperatrice  в началото много ми харесваше, но супер бързо ми омръзна. Доизхабих го почти на инат, определено не е моят. Не че е лош, но за по-младо момиче, за лято, нещо такова.
Гинексид пяната е най-най доброто нещо, което съм ползвала. Повече от 2 години и не знам колко опаковки съм изхабила. Първия път го купих след като родих, и се родих. За пръв път не го поднових, взех себамед, и нямам търпение да свърши, изобщо не съм впечатлена.
Кремът за ръце Eucerin Urea 5% ми хареса като цяло, като изключим аромата. Засега няма да подновявам, въпреки че като цяло работи.
Душ-гел Gosh, като едно време Simple Smile приятен аромат, старата бутилка беше по-шик. Бих взела пак, но не веднага.

# 381
  • на последния етаж
- приятен и бюджетен душ гел с аромат на Коледа. Бих повторила догодина. Relaxed

# 382
Здравейте,
първо искам да благодаря на всички за отделеното време да запишете по нещо за продуктите, които ползвате. С удоволствие чета всичко и няколко пъти вече благодарение на вас спестих покупки, които биха се оказали доста несполучливи, поне за мен.
Ето и няколко изхабени продукта от мен.

БИОДЕРМА СЕНСИБИО Мицеларна вода за чувствителна и нетолерантна кожа - любим продукт, почиства много добре, не ми люти на очите и не усещам да ми пресушава кожата. Подновена.
GR Miss Beauty LIP OIL Масло за устни - купих го по препоръка на приятелка. За мен обаче това олио беше кошмар. Усещах устните си пресушени и постоянно се белеха, буквално на парцали. Явно този продукт не е за мен. Не бих купила отново и изобщо не препоръчвам.
Крем за лице на Wooden spoon - беше в бюти кутия. Честно казано се отразяваше добре на кожата ми, но ароматът и жълтеникавият цвят ми бяха много неприятни. Изразходих си го, но не бих купила отново.
Маска за коса с колаген и хиалуронова киселина - също от бюти кутия. Има приятен аромат, но като качество не усетих да прави нещо уау на косата. Не бих закупила отново, ще потърся нещо по-добро като качество.

# 383
  • на последния етаж
- много хубав крем, който купувам периодично. Хидратира добре сухата ми и чувствителна кожа, но е лек за мен за зимата. Ще купя отново, след като поизхабя натрупаните запаси. Blush

# 384

Така голяма реклама на това тианде. Доста разочароващи продукти.С тях ме запозна една позната много ги хвали едва ли не били като лекарства лекували миоми,бяло течение помагали за по-лесно забременяване.
В този период имах един проблем  с който  се борех доста време и когато ходех на гинеколог винаги ми предписваше антибиотици в един момент вече доста ми беше писнало и реших да се доверя и да ги пробвам. Използвах превръзките доста време но не виждах подобрение.
Продуктите не са евтини за мен бяха пари на вятъра. Не ги препоръчвам.
Гела и той не е уау и лактацит върши същата работа за по- малко пари.
Бб крема на миша е невероятен в момента отново съм си го купила.

# 385

Джинджифиловата серия на Botanic therapy от маската и балсама имам още малко, но исках да пиша за цялата серия. Маската и балсама са горе долу прилични, но този шампоан изобщо не успяваше да ми измие косата. Когато го комбинирах с един на Alfaparf беше добре. Не бих я повторила тази серия.

Estee Lauder Sumptuous Extreme mascara със смесени чувства съм за тази спирала. Не прави нищо особено като ефект, поне не ми се размазваше, но пък доста бързо изсъхна и започна да се рони.

Missha шийт маска с краставица много добре хидратира, допадна ми, само че беше дооста напоена и доста се разтичаше докато стоях с нея.

Holika Holika гел с алое вера използвах го след бръснене на краката. Хареса ми. Много деликатна миризма, много добре хидратира и успокоява. Бих си купила цяла опаквока.

Mancera Coco vanille първия път като пръснах ми замириса на ароматизатор. Като го пробвах върху кожа беше по-добре. Доста силен кокос за мен.

# 386
  • Някъде по Дунава
Крем за лице и шия Виши . Хареса ми крема. Попива добре, добра основа е за грим. До колко е повлиял на контура, не мога да кажа. Бих купила, ако е на промоция.
Околоочен крем Балея с Урея. Беше ми любим бюджетен крем, но според мен е с нова формула и не ми хареса. По - течен е и не го усещам така подхранващ. Няма да подновя.
Дневен крем за суха кожа Юсерин хилурон волюм лифт. Не ми хареса, защото ми правеше кир ефект. Доизмазах го като нощен и ми беше така добре, но едва ли ще подновя. Купих го в комплект с окоочен, от който също не съм впечатлена.

# 387
  • на последния етаж
- много ми хареса този серум, добре хидратира, без да е мазен и да тежи на кожата. Ще подновя, само да поизразходя понатрупаните наличности от аналогични продукти.

# 388
  • София

Не се разбрахме нещо с този серум, подарих го на майка ми. Моята кожа я опъваше доста неприятно.

# 389
И на мен не ми допада серумът, стои лепкав и ми утежнява. Мъча го от доста време.

Интимен гел Фитокод

Не останах кой знае колко впечатлена. Доста воднист, леко парфюмиран (бих предпочела да не е изобщо), понесе ми добре, но нищо кой знае какво.
От марката като цяло не съм във възторг въпреки суперлативите. А и докога българската козметика ще е с такава безумна визия на етикетите...

Измивен гел A-Derma Exomega Control

Ползвах го за детето - нежен към кожата, не се пени прекалено. Не ми хареса, че е доста парфюмиран.

Део рол он Сиен

Харесвах го много в старата опаковка. Сега ми се струва променен и не толкова добър.

Общи условия

Активация на акаунт