Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 546
  • 725
  •   1
Отговори
# 465

Шампоан Syoss за обем, интимна пяна Carefree,дезодорант Дав със зелен чай, бебешки хидратиращ крем Веледа, почистваща маска с овесени ядки и авокадо на Виктория бюти - показвам ги редовно, не оставам без тях от години.
Околоочен крем Биотен - не го купувам за първи път, един от любимите ми бюджетни кремове. Лек е, хидратира добре и попива бързо. Все още ми върши добра работа, има същия ефект като околоочните хидратиращи кремове от аптеката, които са 4-5 пъти по-скъпи.
Душ гел 2 в 1 Тео бебе- падна ми се от скреч карта, използвах го заедно с голямата ми дъщеря като душ гел. Има много добър състав( което ме изненада приятно за тази цена), оставя лек филм след измиване, който се задържа до следващия душ. Не сме имали никакви реакции. Едва ли бих се сетила да го купя отново, но все пак определено е добър продукт и си заслужава пробата.
Балсам за руса коса Балея - доста слаб за третирани руси коси, ефект върху цвета няма. Но все пак е лек и подходящ за честа употреба, накрая го слагах на косата на детето, но и там ефект не видях.
Маска за руса коса Лореал - тази туба беше 60 мл, в кутията на боята Преферанс. По етикет се използва веднъж на 2-3 седмици, количеството стигна точно за подръжка до следващото боядисване. И боята, и маската са хубави. Предполагам, че е същата маска като тази от серията за руса коса. Ще ги купя отново.
Маски за лице с мед и перли Миша - първи опит с марката, не съм впечатлена. Сякаш тази с перли повече ми допадна.
Дневен крем Nivea cellular lift spf30 - много исках да пробвам крем с лифт ефект върху контура, в този има бакучиол. Мъчих го повече от месец и отива при майка ми. При нанасяне изглежда все едно си сапунисвам лицето, после при попиване се усеща гадно лепнене и леко стягане.  Не ми е правил кир ефект, но и резултат не видях, да не говорим, че май и пъпки ми правеше.

# 466
Хелия ,направо съм чакала това ревю на продукти. ☺️
Маската с перли е изключително хвалена и дори на мен ми се прииска да си я взема.
Но след твоето ревю май ще заложа на една нощна маска на Орифлейм ,която била чудесна. Казва се "8 часа разкрасяващ сън в бурканче."

Отказа ме от шампоана на Балеа и него мислех да пробвам ,но след твоето ревю се отказвам.

Продуктите на Нивея на мен не ми харесват и не са нищо кой знае какво.
Пред Нивея според мен Биотен е по-добра като марка козметика и с много по-добри цени.

# 467
  • на последния етаж
- хвалила съм този интимен гел многократно. Много ми е любим и го ползвам над 10 години. Вече поднових.

# 468
  • София
Скрит текст:
- любим молив за вежди. Ползвам го редовно и вече поднових.
- още един мой любим продукт, който ползвам редовно всяка зима откакто излезе на пазара (преди 5-6 години). Вече поднових.
И аз съм доволна от тези два продукта.

# 469
Здравейте, това са моите изразходвани продукти за последните два месеца Simple Smile

Продукти за коса и тяло.
Скрит текст:
Eucerin Dermo Capillaire Anti-Schuppen Shampoo, хареса ми този шампоан, наистина намали малко себореята ми докато го ползвах, малко изсушава краищата, но аз ползвам и много други продукти и не ми беше проблем. Ще го купя отново по-нататък.
Loreal Preference 5.3 Virginia, много харесвам тази боя. Точно този цвят е прекрасен за моята коса. Щом аз успявам да я нанеса равномерно и без проблем, значи е супер. Ще я купя отново със сигурност.
Arko Nem Avocado, харесвам продуктите на тази турска марка. Този крем за тяло не е изключение, много ми допадна и си го ползвах с удоволствие. Ако ми попаднат някъде отново ще се запася.
Dove Original Moisturising Cream, абсолютен мой любимец, подновявам го редовно. В момента ползвам друг любимец, но ще се върна скоро отново към гъбката със сигурност.

Продукти за лице.
Скрит текст:
Babe Bi-Phase Micellar Oil, не ми допадна тази двуфазна мицеларна вода. Махаше гримът не много лесно, оставяше ми такъв мазен слой, че трябваше да мия поне 2-3 пъти лицето си след това с почистващ продукт. Не ми беше приятно да я ползвам, няма да я купя отново.
Revox Retinol Rejuvenating Toner, добър тонер, излющваше добре кожта, не ми дразнеше лицето, неагресивен, имаше леко избистряне на тена. Допадна ми, сега имам друг подобен, по-нататък бих го купила отново.
Neutrogena Clear&Soothe Mousse Cleanser, не ми допадна. Прекалено лек за мен, не ми почистваше лицето достатъчно. Миризмата на куркума беше странна за мен, бързо свърши, полза не видях. Няма да го купя повече.
The Ordinary Marine Hyaluronics, много ми беше приятен този серум, много лек, но се усещаше хидратиращото му действие под дневната грижа. Изхабих си го с удоволствие и ще го купя отново, щом поизхабя наличните серуми.
Peptaronic Cream, този крем въпреки опитите ми да го ползвам по различен начин и с различни продукти, просто не попиваше никога в кожата ми и сякаш стоеше на повърхността. Не ми допадна, или просто не е бил за моята кожа. Няма да го взима пак.

Маски и консумативи.
Скрит текст:
Шийт маски ползвам редовно, приятни са ми за употреба. Конкретно от тези най-много ми допадна тази на Mediheal с лимон. На Doori шапкомаската също много ми харесва, но забравям да ползвам.
Ампулките на Балея с Q10 също много ми допаднаха, правех си масаж на лицето вечер с тях.
Лакочистителят на Ebelin ми е любим, перфектно премахва всякакви лакове.
Пастата за зъби на Sensodine не е лоша, а памучетата и интерденталните четчици са ми любимци, ползвам редовно.

# 470

Тонизиращата есенция на SNP и балсама за устни на Nuxe и друг път съм ги показвала тук-любимци - есенцията успокоява и хидратира много добре, балсама е най-доброто за моите напукани устни, страхотен ефект.

LRP effaclar lotion лосион за стягане на порите. Много ми хареса, поднових. Изпозлвам го 3 пъти в седмицата, наистина виждам ефект върху порите. Когато имам пъпки също минавам с него като дезинфекция.

SNP шийт маска с тиква хубава е, кожата става мека, но другите ми любими маски сякаш хидратират повече.

MAC studio radiance база за грим съжалявам, не можах да обърна снимката. Пробвах тази база, честно казано не видях някаква разлика с нея или без. В крайна сметка си взех матиращата на Боби Браун тъй като съм с мазна кожа.

# 471

Bonajour Green Tea Water Bomb - прекрасен крем за смесена и мазна кожа с лек анти ейдж състав. Има лека, полутечна консистенция, която попива моментално. Не утежнява, не омазнява и не прави кир ефект с други продукти. Единствен минус - количеството - цели 100 мл. Отне ми повече от половин година да го изхабя и накрая ми беше дошъл до гуша.

Bioten Multi Collagen - серум с много хубава консистенция - нито рядка, нито гъста - нанася се лесно и попива бързо. Разбира се добре с последващия крем. Икономичен. Прави кожата много мека и приятна на допир, като я подобрява видимо. Има лек, свеж аромат на чисто. Страхотно дрогерийно попадение. Ще бъде повторен много пъти.

Dr. Ceuracle Tea Tree Purifine 95 Essence - есенция/серум с чаено дърво за кожа, склонна към несъвършенства. Хидратира, попива бързо и има приятна, водниста консистенция без аромат. Толкова. Общо взето, нищо особено - ползвала съм далеч по-ефективни продукти за мазна кожа. Падна ми се в бюти кутия, не бих го купила отделно.

AromaZone Bakuchiol Serum - ужасен серум - мазен, непопиващ, с отвратителна миризма на химия. Несъвместим с каквито и да било други продукти. Няма да повторя покупката.

Burberry The Beat EDP - много любим парфюм, това ми е поредна бутилка. Нося го целогодишно, нищо, че се води пролетен аромат. На моята кожа преобладава чаят, примесен с флорални нотки. Прави впечатление на хората и обира комплименти. Подходящ за всякаква среда, не е натрапчив. Непременно ще го подновя.

Cacharel Anais Anais L'Original EDT - свеж аромат на пролетни цветя. Има средна издръжливост (~4 часа) и влачи шлейф. Подходящ за работна среда. С удоволствие ще бъде повторен. Огромен плюс - в безмитния във Варна, 100 мл са без пари.

Rituals The Ritual of Sakura Body & Hair Mist - приятен мист за коса и тяло с ненатрапчив флорален аромат и слаба трайност. Идеален за лятото и за вкъщи, когато просто искаш да освежиш сетивата си без да пръскаш нещо скъпо. Беше ми част от подаръчен комплект. Не ползвам мистове, затова не бих го купила отделно.

# 472
  • София
Ампули п/в косопад. Не съм очарована.

# 473

Олио против цъфтящи краища - хареса ми. Цялата серия на Балея ми допада

# 474

1. Нахткерцен интензивен балсам - не е лош, за момента не бих подновила обаче.
2. Мустела стелатопия балсам - хубав е, справи се с сухата кожа на ММ и детето.
3. Олио за коса на Ейвън - прилично,но му изтече срока и го мятам.
4. Балеа лепенки за черни точки - нещо са ги развалили, няма да повторя.
5. Червило Есенс матово - много хубаво  и дълготрайно, имам сега в друг нюанс.
6. Ланджелика душ гел - страхотен, заредила съм следващия.
7. Спирала Мейбълин - не ми хареса, нмяа да повторя.
8. Алверде шампоан с био арган и био бадем - страхотен, хвалила съм го и преди.
9. Долу са шийт маски, скраб на Балеа, маска за устни на НЛ и другия вид ленти за черни точки на Балеа - доволна съм от всички.
10. Шампоан на Елза и Ана - не ми хареса как прави на детето косата, доизхабих го като душ гел.
11. Шампоан и балсам травъл сайз на Сачъуан - жестоки! Много са добри, наистина. Ще повторя скоро в пълен размер.
12. Brave new hair - блестящ лосион. Много хубав, остана малко, но беше отворен отдавна.
13. Дезодорант Рексона - хич не съм доволна наооследък от тях.
14. Крем за ръце Орифлейм - нищо специално, няма да повторя.

# 475
  • София

Добър продукт. Според мен върши работа, дават го серум против косопад или по-точно за сгъстяване.

# 476
Привет! Hug

Скрит текст:

Извинете, че е такa обърната, но компютърът нещо не позволява. Любим измивен гел през есенно-зимния сезон. Оставя кожата изключително мека и подхранена. Не я чувствам опъната или суха. Няма мирис, което е плюс за мен. Единственото по-странно е, че има доста лигава консистенция и в началото трудничко се свиква. Не прави кой знае каква пяна, но измива достатъчно добре, че да го повторя и дори сложа на по-висока позиция от Сера Ве.

Скрит текст:

Една спирала на Кико, която просто изхвърлих преждевременно, защото не върши никаква работа. Не прави обем и ми сплъстяваше миглите. Махаше се трудно. Определено този път нямах успех с тази марка.

Скрит текст:

Балсам, с който в началото не се разбрахме, но това зависеше с какви шампоани бива комбиниран. След това си върши работата - да даде достатъчно хидратация на косата ми. Тази серия ми е една от любимите и ще продължа да купувам продуктите им.

Скрит текст:

Да довършим негативизма с тази марка от предишния ми пост. Тоник, който уж се води хидратиращ, но отново изсушаваше лицето ми на секундата, която е използван. Заминава току-що отворен. Не върши нищо.

Скрит текст:

Кошмар. Това, което този серум ми причини на косата, дори сезонният косопад не можа. Уж трябва да стимулира растежа, а направи обратното. Косата ми започна да пада и ми се получи едно място, където видим си личеше липса. Съответно след 4-5 използвания просто спрях, защото ме хвана страх какво ще стане, ако изразходя цялата бутилка. Може би бе прекалено агресивен към моята коса, но имам достатъчно опит с подобни продукти през годините, и към този определено няма да се върна.

Скрит текст:

Този дребосък си го купих от Watsons, защото видях че го нямаме у нас. Много добре премахва спиралите и не щипе на очите. Ще повторя със сигурност.

Скрит текст:

След оригиналната версия реших да пробвам тази и се разочаровах. Изсъхна бързо, не правеше обем, премахваше се много трудно. Наплъстяваше се и трябваха няколко слоя, за да придобия обем, а картинката ставаше грозна. Минус.

Скрит текст:

Имам я от няколко години и не съм впечатлена. Не задържаше грима, а и нищо хидратиращо не видях. Не бих повторила. Доста водниста консистенция, с която не трябва да се прекалява. Никога не съм случвала на сполучлива база от Катрис, а са марка, която обичам, но просто тук - не.

# 477

Philipp Plein Plein fatale толкова ми хареса мострата че направо поръчах една бутилка 30мл. Разкошен е. Много нежен, топъл, богат аромат, сладък. Много добре ми застана.

Душ гел с магнолия Ив Роше доста приятен аромат, хареса ми.

Avene двуфазен дегримьор много добре сваля спирала и по-силния грим около очите. Започнах да го изпозлвам защото с обикновена мицеларна вода много се затруднявах. В момента пробвам друг, но този определено е по-хубав.

Тази шийт маска си ми е най-най-любимата. За пореден път показвам.

# 478
  • на последния етаж
- ползвах го върху веждите с цел да ги сгъстя, но често забравях и не бях много редовна в мазането. Не видях ефект, но и не ми навреди. Simple Smile Изхвърлям го полупълно, тъй като вече ми замириса на гранясало. Не беше на висока цена, така че бих купила отново, когато мина през Зоя.

# 479

Bioderma Atoderm крем-гел за суха и атопична кожа - не се разбрахме с него... Лепкав, някакво щипещо усещане, общо-взето ми беше жал да го хвърля около 3 години, но и не посягах никога към него. В крайна сметка го изхвърлям полупълен след като му изтече годността.

Korres Greek Yoghurt околоочен гел с кофеин - обещава да пребори тъмните кръгове и подпухналостта, което не бих казала, че прави. Но беше много приятен, използвах го редовно и ми действаше освежаващо. Пореден продукт на марката, който ми допада.

Estee Lauder Advanced Night Repair - прословутият и така хвален серум на мен не ми хареса. Лепкав, силиконов, прави кир ефект с нощния ми крем. Кожата сутрин е в добро състояние, но не виждам нищо уау.

Apivita Bee Fresh дезодорант - харесвам много марката, но този продукт по-скоро не е моят. Малко слаб ми идва, въпреки че аз по принцип не търся спиране на потенето.

Общи условия

Активация на акаунт