Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 137 505
  • 725
  •   1
Отговори
# 555
  • на последния етаж
- много любим продукт, изключително подходящ за сухата ми чувствителна кожа. Ползвам редовно и вече поднових. Yellow Heart

# 556
Привет! Hug

Скрит текст:

Серум за разплитане на коса. Имам го от Юли месец миналата годишна. Страшно икономичен. До втръсване. Но разплиташе косата и се справяше с всеки един шампоан. Въпреки че слагах по 4 помпички, не омазняваше и не утежняваше косата по никакъв начин. Вече подновен.

Скрит текст:

Мултифункционално олио на марката Masqmai - на италианката Аличе Кампело. Много го хвалиха в социалните мрежи и си го купих от Италия с големи надежди. А то се оказа пълно разочарование. Нищо не прави и не действа. Съставът му само от масла. Омазнява и утежнява. Съчетан с който крем да е от моятa колекция, правеше кир ефект. Казваме си чао.

Скрит текст:

Купих си го от Watsons, преди марката да стъпи на нашия пазар. Моята бе матовата версия, но не съм доволна, защото изсушава кожата ми. Сега ще си взема хидратиращата и ще го ползвам повече. Хвърлям, защото стои вече 3 година непипнат. Иначе има покритие и издържа през деня.

Скрит текст:

Купих си го есента, защото косопадът през пролетно-есенния сезон при мен е страшно нещо. Реших да разнообразя от Керастаз този път. Допадна ми. Наистина косопадът намаля, не утежни косата, не се омазняваше 2 дни - което е цяло чудо. Придаваше обем. Бих повторила.

Скрит текст:

Продукт, който със сигурност ще повторя. На едно ниво с крема на Cera Ve. Изключително добре хидратира кожата, без да я омазнява, нито да лъщи. Не прави кир ефект. Попива и позволява наслагване на други продукти. Ще потърся в по-голяма разфасовка.

Скрит текст:

От няколко години все се каня да пробвам тази марка и този продукт. Много приятно измива.. Необходимо е минимално количество, за да направи пяна и да се почисти кожата. Оставя меко и хидратирано лице. Ще повторя.

Скрит текст:

Спрей за коса, склонна към косопад. Използвах го и за разплитане, и за подхранване. Не утежнява. Най-добрата комбинация при мен беше с маската на Лореал и серумът на Керастаз. Придава една мекота на косата. Пръсках около 9-10 пъти и не омазняваше, много икономичен - пак от миналото лято, ще разнообразя този път. Бих повторила.

Скрит текст:

Четох много добри отзиви за този рол-он, а исках да разнообразя от дрогерийните продукти. Много съм доволна. Просто си върши работата. Вече подновен.

Скрит текст:

4 години по-късно му е време да си ходи, защото освен че жълтее отвратително, изчезва и оксидизира скорострелно. Изглеждам като все едно имам горчица намазана под очите. Не е моето. А все си взимам най-светлите цветове и пак не ми се получава. Иначе качество-цена, добър е.

Скрит текст:

Безполен продукт, неоправдаващ цената си. Мирише отвратително и не хидратира. Точно 3 пъти го нанесох, не го изтърпях и го хвърлям./i]

Скрит текст:

Двуфазно олио за почистване на околоочен грим. Купено от Watsons, тъй като го няма у нас, нито в Нотино да поръчам. Харесвам марката, но с това не се разбрахме. Сваляше трудно спиралите. Няма да повторя. На Гарниер беше по-доброто.

Скрит текст:

Преди 2 години на Коледа си купих цял комплект, но друга серия. Сега си взех този, заедно с крема. Не съм доволна. Измива хубаво, но е толкова нетраен. Чак ме е яд, защото и цената му не е от най-ниските, но май лежат на стари лаври или при нас просто партидата е кофти. Няма да повторя.

Скрит текст:

Не се разбрахме. Стоеше тежко и ми правеше кир ефект. Освен това, консистенцията не ми хареса. Все още си търся добър серум с витамин С. Иначе от капсулите им бях много по-доволна - там ефект имаше.

Последна редакция: вт, 25 апр 2023, 17:06 от Beatrice_

# 557
Ако някой ФДТ е сух може да се добавя капка олио в него каъо се полага.

# 558

Много пластмаса Mask

1. Сапун за ръце Балеа сензитив - само такъв използваме, много е хубав.
2. Маска за лице на Дева - хубава, бих повторила.
3. Душ гел Ланджелика - харесвам ги много, но ми свършиха запасите.
4. Термозащита на Joc - хубав продукт, бих повторила с удоволствие.
5. Мицеларна вода Нивеа 5в1 - мъчно сваляше грима, нещо не се разбрахме.
6. Дневен крем Green Barbes - много хубав крем, с удоволствие бих го ползвала пак.
7. Шампоан от серията за блясък на Олиосета - не се разбрахме и с него нещо. Косата ми оставаше суха по краищата (ползвах и маската, уж хубава, но въпреки нея, имам още малко) и се омазяваше на 2рия ден.
8. Масло от Жожоба - ползвах го за коса в комбинация с други.
9. Нахткерцен душ олио - ползвах го за малката, не беше лошо.
10. Кокосово масло - ползвах го за коса, любимо.
11. Балеа сух шампоан - този е много хубав, за разлика от кафявия.
12. Imparfaite - нощен крем. Много, много хубав. Бих повторила.
13. Ми аманте златен крем за коса - с удоволствие бих повторила, страхотен е.
14. 2 дезодоранта - вършат си работата.
15. Молив за устни - не си спомням марката (изтрила се е), от бюти кутия е. Хубав беше.

# 559
  • София
крем за лице miracle от серията екстемпорални продукти Нове Фарм, без консерванти и т.н., хареса ми, но не е уау, както очаквах.

https://aptekanove.bg/zdrave/marka-nove.html

# 560
  • Mediterraneo

Салицилова киселина. Дъщеря ми го ползва- доволна е. Поизчисти й лицето от черните точки определено.

Шампоан против косопад. Ползвам предимно него в последно време, сякаш доста добре ми действа. С къса коса съм, но понякога забелязвам голямо падане на коса. Сега не е така.
Маска- балсам на Екодерма. Дълго време я подхвърляхме из банята, нищо особено не е.
Душ-гел на Дав- чуден. Обожавам Дав изобщо, а душ-геловете им са превъзходни.

Лимитка на течните сапуни на Сиен. Ябълка и ревен, много хубав аромат.

# 561

Гелът на Билка изхвърлям поради изтекъл срок на годност. Купих го отдавна, защото много харесах интимния гел на същата марка с краставица. Но измивният гел за лице не ми хареса - много изсушава кожата и много трудно се отмива хлъзгавия слой, който образува. Само го прескачах в банята и сега с радост го засилвам към кофата.

От околоочния серум останах доволна. Получих го от абонаментна кутия. Не знам дали върши нещо, понеже и без да ползвам козметика си младея. По-скоро го възприемах като някакво удоволствие и време за мен, защото ароматът му на нар е невероятен. Кожата ми не попива почти никакви продукти, затова и всичко, което ползвам го хабя с месеци и обикновено заминава в боклука доста преди да се види дъното. Нямам идея колко струва, и въпреки че ми хареса не бих го купила - има достатъчно неща по магазините, а аз съм приключенски настроена. Много рядко повтарям продукти. Ако обаче го получа отново от абонаментна кутия, бих му се радвала. Както вече споменах, ароматът на нар в козметиката е нещо, което ми носи голямо удоволствие.

# 562

Пилингът на Балеа - много ми допадна, нежено ексфолира, ползвах го не точно по указанията за ежедневна употреба, а 2-3 пъти седмична като го оставях да постои малко по-дълго и отмивах след това. За цената си от 6лв е повече от чудесен. Подновен.
Маската за лице на Оливал - също подновена, май ще ми е трета опаковка. От Лили я взимам. За мен е доста добър продукт, но бързо я изразходвам.
Този околочен крем на ISISPHARMA нищо не направи за тъмните ми кръгове, единственият плюс е, че е с рол-он топче и сутрин помагаше за намаляването на подпухването. Не го препоръчвам.

Малко слънцезащитни продукти изхабени на последните две почивки в топъл климат тази година.
Много добра слънцезащита - ползвахме я семейно, не сме изгоряли, разнася си и попива чудесно. Ако я намеря пак на добра цена ще взема.

Lierac Sunissime - Много ми харесва този продукт. Нямам нови петънца. Лека консистенция, флуид е. Попива чудесно, но не матира и не пресушава кожата, не съм ползвала никакъв друг крем през деня.
Слънцезащита на Микса за тяло - предпазва от изгаряне чудесно, но не ми допадна като усещане върху кожата: по-трудно се разнася, оставя бял филм, някакси сухо стои и да - помпата е ужасна, трудно се натиска > няма да повторя.
Слънцезащита на Гарние за деца, 300МЛ - много съм доволна от нея - предпазва отлично, не оставя бял филм, помпичката е ОК, само вече към края се повреди и пускаше по-малка струя. Ще повторя, за цената си, която беше към 23-25лв от Ремедиум и 300мл е супер.
Олио с СПФ 20 на Нивеа - също не лошо, мазах само на краката от него, доволна съм. Съвсем тривиално олио, но исках нещо с нисък фактор за някакъв тен все пак. Ще повторя и от него. Това беше от Кауфланд май септември го взех и  беше на минус 30%.

Последна редакция: сб, 29 апр 2023, 12:36 от Elyon Brown

# 563

Дейли шампоан за блондинки на Филип Кингсли няма да повторя този шампоан. Води се терапия за косата и че убива жълтите оттенъци. Взех го по втората причина. Косата наистина става много мека и приятна от него, но изобщо не може да се справя с жълтото. (Имам светла и податлива на тонери и шампоани коса.) Даже имам чувството, че още по-жълта ми я правеше.

Loreal absolut repair шампоан много ми допадна този шампоан. Поднових си го, взех и балсама, иначе имам и маската. Много добре ми десйства тази серия. Косата ми е много мека и прятна след тази серия и е икономичен.

Крем за ръце Yves rocher с аромат на зимна ябълка, изпозлвам го още от зимата. Много икономичен. Хидратира много добре и то с малко количество крем.

Mac Macstack mascara втора вече използвам, и нова си взех вече. Определено ми стана любима-такъв хубав ефект с никоя друга не мога да постигна. Минуса е, че много трудно я свалям. Поне аз. А почиствам двустъпково.

Изхвърлям и една контурираща палитра на Никс която вече е в потресаващо състояние и е на доста години, но адски много я харесвам, пак ще си я взема опредлено. И като цветове много ми пасва на лицето.
Изхвърлям по съащата причина и едни сенки на Revolution, много са стари, не ги използвам от много отдавна, но когато се правех с тях недоволствах, защото са много слабо пигментирани.

# 564

Маска за коса на Brawe new hair- Лично на мен маската не ме впечатли нямам толкова увредена коса не бих е купила отново. Харесала съм още 1-2 продукта на марката да пробвам,но засега е греда.
Шампоан на Uriage- В началото започна да ми харесва и към края много ми заплиташе косата и него няма да го купя.
Душ гел на The Body Shop- Аромата е страхотен отново бих го купила.
Слънцезащита на Dr.Derm- За мен е страхотна попива бързо не оставя бял филм и не ми прави кир ефект. Закупила съм вече втора опаковка.

Последна редакция: пн, 01 май 2023, 11:07 от bobi_bs

# 565

Доволна съм от всички продукти,маслото и скраб на Soap and Glory бяха част от подаръчен комплект с лосион за тяло и душ гел,но тях съм ги изразходвала по-рано.
Интимният гел е хубав,винаги го взимам на промоция.От шампоана сме доволни всички.
Пак ще купя от шампоана на Батисте,но с друг аромат.
Хубав понеделник

# 566
  • на последния етаж
- нелош бързосъхнещ топ лак, единствената ми забележка е, че бързо се сгъстява и се налага да се разрежда преди всяко ползване. Бих купила отново.

# 567

Шампоан с авокадо Cien- купих го с балсама за честа употреба, леки са, не премиват, но и не почистват много добре. За хора, които мият косата си всеки ден или през ден са идеални. Аз ги използвах няколко пъти и ги прехвърлих на детето.
Мицеларна вода Виктория бюти/ използвах 2 пъти за да разбера, че ми пари на очите и лицето. Приключвам с нея.
Мицеларна вода Биотен- почиства добре, не дразни, общо взето ми хареса.
Сух шампоан Балеа за руса коса- от доста време купувам само на тази марка, използвам рядко. Този също ми хареса.
Серум за лице с витамин С- глоу серум с блестящи частици, падна ми се от кутия. Мъчих го самостоятелно, под слънцезащита, под дневен крем и не ми се получи изобщо. Ефект нула.
Розова вода Ина - не разбирам от розови води, взех я за детето, добре й се отрази и аз започнах често да я използвам. Определено е добра.
Коректор Мейбълин - отдавна бях купила този прословут коректор и един ден се сетих да го извадя. Толкова се харесах, че го използвах постоянно, стигна ми за около 3 месеца. Пак бих го купила.
Почистващ балсам Banilla co - с голямо нетърпение го взех, за първи път тествам балсам и наистина си заслужава хвалбите. Почиства идеално без да опъва кожата и да дразни. Само с очите малко ми е досадно търкането. Не е икономичен или аз още не съм овладяла тънкостите на употребата му, все пак си заслужава парите.Ще продължа да тествам подобни продукти.

# 568
Този коректор на Мейбълин толкова ли е добър? Много го хвалят в ИГ ,но аз не съм го купувала още. Ползвам на Есенс

# 569
И на мен ми е любим. Неикономичен и неудобна опаковка, но купувам опаковка след опаковка. Вече са над 10... цвят 01 е с жълт подтон и идеален за под очите. Покривен е и изключително траен. Няма събиране, размазване или износване на петна. Пробвайте го...

Общи условия

Активация на акаунт