Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 286
  • 725
  •   1
Отговори
# 570
  • Някъде по Дунава
Нощен избелващ крем на Биотрейд. Хареса ми и бих подновила. Леко се поизбели лицето ми, но аз ползвам и други продукти и дали е само от крема не знам.

# 571
И на мен ми е любим. Неикономичен и неудобна опаковка, но купувам опаковка след опаковка. Вече са над 10... цвят 01 е с жълт подтон и идеален за под очите. Покривен е и изключително траен. Няма събиране, размазване или износване на петна. Пробвайте го...
+1 много лека и в същото време покривна текстура.

# 572
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз този коректор го изхвърлих преди да съм го изхабила. Много трудно изкарвах, а и ми се набиваше в бръчките и ги подчертаваше допълнително.

# 573
  • Street of Dreams
И от мен един минус за този коректор - хем не е особено покривен, хем е някак видим на лицето - не се разнася добре и лесно, не се слива, събира се. Най-лошият, който съм имала.

# 574
  • на последния етаж
- поредна опаковка, много го харесвам и вече поднових.Simple Smile

# 575
И аз съм ползвала този коректор. Бях доволна, добре ми прилепваше към лицето. Първоначално доста завъртания трябваха докато се напои гъбичката, но винаги успяваше да скрие несъвършенствата. Реално единствената декоративна козметика, която ми вършеше работа след като спряха единствения фондьотен, който ми пасна като цвят.

# 576
Този коректор го изхвърлих наполовина пълен. Не беше достатъчно покривен като камофлаж, гъбичката взе да пада, а в началото голям зор докато тръгне. Изобщо не знам, защо е толкова хвален.

# 577
Гъбичката още в началото я измъквам и изхвърлям, ползвам си го като загребвам от пръчицата с четка за коректор. Много икономичен и аз съм от доволните от него, не изсушава както камуфлажа, който от ден първи не се разбрахме.

# 578
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. Sisley Black Rose Cream Mask
Първите пъти,когато я ползвах бях УАУ-ната от резултата,последните 2 тубички не вървят.Ползвам като нощна маска и знам,че прави добро на кожата ми,състава е хубав,но за парите си мога спокойно да я пропусна.
Това ми е може би 4 или 5-та опаковка и скоро не мисля да подновя.Може би кожата ми се пренасити.

2. Proactiv Skin purifying mask with 6% sulfur - маска за мазна и склонна към пъпки кожа .
Купих я на тийна вкъщи,но и аз я ползвах oт време на време за почистване на порите.Моята кожа леко я пресушава(бързо съхне и опъва кожата),на дъщеря ми успокоява зачервявания и пъпчици.
Ще купя отново.

3. Rogaine Treatment - серум против косопад и за подсилване растежа на нови косми.
Два пъти в живота си съм имала косопад и двата пъти след изкаран Ковид. За първия път писах по повод серията на Kerastase Genesis,втория път се случи преди няколко месеца и още щом теста ми излезе положителен пратих ММ да купува Rogaine от хипермаркета.За лекарства дори не ми дойде на ум,само за косата си мислих в този момент.Smiley
Нямах този път кой знае какъв косопад,но все пак си изразходих продукта.Не знам дали има ефект,или просто страничният ефект на вируса изчезна.Представлява като водичка с лек спиртен аромат,която се разтрива и разнася по скалпа.Сякаш косата ми започна да расте по-бързо,но не мога да съм сигурна,че е от него.
Дано повече не ми се налага да ползвам подобни продукти,ако ми потрябват,бих поръчала отново Рогейн.

4. Madison Reed Radiant hair color Kit #7.5NNA - Мадисън Рийд е калифорнийска компания,която има фризьорски салони и също така предлага собствена професионална боя онлайн и subscription кутии. Преди имах абонамент и на всеки 6 седмици ми пращаха кутия с всичко необходимо за боядисване в домашни условия,но не знам по каква причина го прекратих.
Сега отново поднових като целя нюансите в тъмно кестеняво.Хубавото е,че боята е наистина щадяща(без амония,парабени,фталати,ППД),покривна и въобще не усещам пресушаване и похабяване на косъма. Иначе като трайност е на стандартна боя,белите косми(че и такива ми се появиха вече) също покрива.
Мога да сменям цветовете в профила ми като сега съм си избрала една идея по-тъмен нюанс,да решавам през какъв интервал да ми пращат боите и да откажа абонамент по всяко едно време.
Много практично и с радост отново съм в отбора на МР.

5. Head&Shoulders Deep moisture shampoo - любимите шампоани на дъщеря ми. С литри се изразходват вкъщи и много често ги включвам тук в темата.
Ползва всички аромати,варианти и няма такъв,който да не й харесва.В банята момента имаме поредния отворен шампоан. Трябва да започнат да ме спонсорират за рекламата,която им правя всеки път като пиша тук.
Специално този шампоан е за дълбока хидратация и прави косата й много игрива,жизнена и напоена.
Толкова бързо ги изразходва,че докато се сетя да пробвам и те вече заминали в кошчето за empties.

6. Clinique Moisture Surge Overnight mask - хидратираща нощна маска и един от малкото продукти на клиник,които харесвам. Това е мини от 30 мл,но имам и пълноразмерната опаковка някъде из резервите.
Хубав крем,чувствам кожата си добре хидратирана на следващата сутрин.Не е най-доброто,което съм ползвала,но като за по-бюджетна марка,въобще не е лоша опция.

7.  Revitalash Volumizing mascara + primer
Много ме е яд за този продукт,защото докато се наканя да го ползвам (имам го от поне 3г..!!) той изсъхнал.Нито спиралата,нито праймъра са оцеляли.Вината си е изцяло моя и затова много вече се дразня на себе си и всички тубички и боклучета,които купувам с килограми,застояват и изхвърлям. Това е болестно състояние,честно лол..
Досега един апартамент в София щях да съм изплатила..
Иначе серума на Ревиталаш за мигли наистина направи чудеса с моите оредяли мигли и съм сигурна,че и тази спирала щеше да е много добра..

8. Maybelline ExpressBrow 2in1 - Любимите ми и единствени моливи за вежди,които ползвам. Имам поне още 4-5 опаковки в резервите(за всеки случай ако Мейбилин спрят да ги произвеждат както другият ми любим техен молив в розовата опаковка).
Използвам 2 нюанса - Soft brown/ Medium brown.Едната част е молив,другата е пудра,но аз пудрата никога не я ползвам.Много неикономични,един молив ми стига за месец като ползвам всеки ден за оформяне на веждите.
Това,което не ми харесва в опаковката е,че надписа се трие и ми стои мърляво,а аз обичам чистота и естетика.

Последна редакция: пн, 08 май 2023, 17:50 от Adoralova

# 579
  • на последния етаж
- любима маска, която ползвах години наред и която, за съжаление, е спряна от производство.

# 580

Серум Genifique на Lancome
Много ми хареса - попива бързо, освежава кожата, хидратира. Ползвах го сутрин и вечер, кожата се чувстваше добре с него. Взех си отново Genifique, но за чувствителна кожа.

Серум Aqua Beelicious на Apivita
Приятен, попива бързо, но ми се стори слаб. Бих взела отново, кремът от серията ми допада доста.

Флорална вода лайка - Alteya Organics
Много харесвам флоралните на марката и ги ползвам редовно, отразяват ми се много добре и тонизират кожата. Тази конкретно обаче не ми стана любима заради аромата.

Почистващо олио на Balea
Хареса ми. Ползвах го като първа стъпка в почистването на лицето. Не се гримирам, ползвах го, за да премахна слънцезащитата и се справяше добре.

Скраб за устни Balea
Не ме впечатли, изхвърлям почти цял.

Шампоан за дехидратирана коса Le Petit Marseillais
Нямах никакви очаквания, но много ми хареса - прави косата ми мека, жива, бляскава, не я утежнява. Бих повторила определено.

# 581
  • на последния етаж
Взех си отново Genifique, но за чувствителна кожа.
Кой е той?

# 582
Ето този, двуфазен е

# 583
  • София

Подхранваща маска за коса- не лош продукт, но не беше "уау" за моята коса.

# 584
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊

1. Weleda Sheer Hydration cream
Пълно разочарование. Уж хидратиращ крем за нормална към суха кожа,а опъваше лицето ми.
Да не говоря,че и граняса 10-14 дни след отварянето.

2. Clinique Turnaround overnight revitalizing moisturizer
Харесва ми и го купувам когато се сетя или има някакви подаръци към поръчки на Клиник.Крема е за много суха към хидратираща кожа.Усещам я добре овлажнена и свежа на сутринта.
Хубава,бюджетна опция.

3. Anne Marie Borlind AquaNature cream
Нищо особено,ползвах го много отдавна и чак сега намирам празната опаковка на дъното на един панер.
Помня,че беше много скъп на цена на крем на Кларинс примерно.
Имам и серума от серията,който още не съм ползвала.

4. Kerastase Nutritive Bain Olea Curl shampoo
Един от любимите ми шампоани за всички времена. Нямам къдрава коса и къдрици за оформяне,но е суха,фризи и този шампоан действаше като храна и маска. Прилегнала,игрива,хидратирана. Ще купя отново без да се замислям.

5. Kerastase Lait Vital
За моята коса(суха и боядисана) не беше достатъчен и не го усещах добре.Дъщеря ми обаче каза,че е разкошен и наистина косата й(гъста и нетретирана) изглежда бляскава и напоена.
Мисля,че това е втора опаковка и купуван отдавна.Не съм сигурна,че все още се произвежда.

6. Eucerin Advanced Repair hand cream
Хубав крем за ръце за много суха кожа - тежък и мазен на пръв поглед,но попива бързо и хидратира.
Искаше ми се да има някакъв аромат и това му е единственият минус.

Общи условия

Активация на акаунт