Empties... или СВЪРШЕНО е с теб - тема 7

• 136 283
  • 725
  •   1
Отговори
# 585
6. Eucerin Advanced Repair hand cream
Хубав крем за ръце за много суха кожа - тежък и мазен на пръв поглед,но попива бързо и хидратира.
Искаше ми се да има някакъв аромат и това му е единственият минус.

Щом искаш аромат, пробвай този на Jergens, купих един път в бързината и не очаквах много предвид това че е евтинийка, но бях приятно изненадана.
Някоя от вас пробвала ли е червената серия на Cerave? (тази за екзема)

# 586
  • Mediterraneo

Любим продукт по всички параграфи. Винаги имам крем за ръце на Сиен вкъщи.

Два несполучливи продукта на Ревюел. Серумът с колаген нищо не прави, оставя лепкав филм. Желето с киви оставя съвсем лек приятен аромат и дотам, също лепне.

Душ гелът е със страхотен аромат, харесвам повечето на марката. Почистващият гел за лице на местна верига е супер- деликатен, добре измиващ, не изсушава изобщо кожата и е супер евтин. Околоочният серум на Ревюел е добро попадение, много съм доволна.

# 587
Здравейте,ето ги и моите празни опаковки,на душ гелове главно.Хубав и спорен ден

# 588

Montale So amber хубав аромат, но не е най-моя за покупка. Типичен ориенталски, силна роза и доста пикантен.

Pierre cardin exotic passion боди лосион купих го, защото си търсих парфюмиран лосион, хидратира добре, но не е моя аромат.

Dove душ гел много харесвам душ гелите на Дав, специално този има много хубав нежен аромат, който се задържа много време.

Възстановяваща маска Вела хубав цвят се получи с нея, но пада при първото измиване. Трябва да се ползва на всяко миене. Предвид цената и това че една маска стига за 3 пъти, не е много ок, а и този резултат и с доста по-бюджетни продукти го постигам.

# 589

Neogen Probiotics Youth Repair Cream - прекрасен крем с гелообразна консистенция, който попива много бързо. Не оставя следи, няма аромат и омекчава страхотно кожата. Има много хубав състав, богат на аминокиселини. Пише, че е против ранните признаци на стареене, но спокойно може да се ползва и от по-възрастни кожи, особено такива, които не търпят тежки антиейдж продукти. С удоволствие бих го повторила.

Adopt Bouquet D'Amour - марка малайзийски парфюми, произвеждани във Франция, за 17 лв. парчето. Открих ги в Лили и са съвсем прилични. Миришат на парфюм, на "скъпо", ако щете, а не на алкохол. Трайността им е слаба, но аз слаби парфюми имам и на известни парфюмни гиганти, така че не ми пречи. Този конкретно мирише на цветя, както подсказва името, и е идеален за пролетта.

Zara Violet Blossom - прекрасен аромат на теменужки с потресаваща нетрайност. Вярно, че е за без пари, но чак пък толкова нетраен, евтин парфюм не съм имала, дори и гореспоменатия "Adopt". Няма да повторя.

Eveline Cosmetics Serum Shot Multi Peptides - писах за прекрасния му състав в темата за евтините продукти, който бие по концентрация много по-скъпи серуми. Има кремообразна консистенция, доста гъста, но попива бързо, без никакви следи. Не прави кир ефект, няма аромат и е идеална основа за крем.

THANK YOU FARMER Sun Project Water Sun Cream - не оставя бял слой, не прави кир ефект, но попива бавно (около 10 мин) и за смесената ми кожа дойде леко тежък. Видях, че от същата серия имат слънцезащитна есенция, която уж е по-лека, бих пробвала нея. Тази определено няма да повторя.

# 590

Дезодорант Дав със зелен чай- почти всеки път го показвам, ползвам го постоянно и рядко го сменям.
Душ гел Жая с купуасу- влюбих се в миризмата, в първия момент се усеща типичния аромат на ядки от макадамия. После обаче ми наподобяваше нещо между коледни бисквити и шоколадова пина колада. Не бих га купила отново.
Шампоан Балеа плекс- успях да купя само него от тази легендарна серия, хаха. Първите няколко пъти ми допадна много, но в последствие ми пресуши дължините. Иначе като цяло не дразни скалпа, почиства добре, не е тежък и успешно го комбинирах с всички балсами и маски, които имам.
Балсам с авокадо Сиен- предния път показах шампоана. Лек балсам, който оставя защитен филм, поне така го усещам.
Почистващ гел Микса против несъвършенства- много добър и лек, първоначално не се справяше особено добре с несъвършенствата. Но не изсушава изобщо и е добър за чувствителна кожа.
Балсам за коса- част от боята Преферанс, харесвам ги и стигат за няколко измивания.
Олио за коса Балеа - грабнах го от касата, уж за детето, но и аз го ползвах. Хареса ми, не утежнява и не ме правеше косата на клечки, в сравнение с другите олиа на марката.
Хидратиращ стик Maube- падна ми се от кутия, просто поредния продукт от тази кутия, който си отива след 2-3 пъти употреба. Оставя мазен и непопиващ слой. А тази сутрин се събудих и с пъпки.
Мустела Колд крем- мазах бебето цяла зима с него, свърши добра работа, после доизмазах за ръце.
Алверде крем против подсичане- като за 3 лв е в пъти по-добър от Здраве и Бочко. Купих го, защото ми стана интересно колко ще се доближи до Веледа. Като ефект е почти същия, на като усещане е ужас, много трудно го разнасях.

# 591

1. Боя за коса Колора зеро - хубава е боята, само такава ползвам, нооо.. Като гледам как прогресивно побелявам, ще трябва да търся друга. За съжаление няма да покрие.
2. Интимен гел малиция - подновен, не дразни, не е много ароматизиран.
3. Шампоан Масато - от бюти кутия. Ужасен! Ужасен ужас. Не бих повторила при никакви обстоятелства.
4. Долу са молив за вежди на Lottie (много хубав и бих повторила с удоволствие) и мостра на шампоан на Ревлон, който беше самия ужас.
5. Хининова вода на Адда  - хубава, сега съм с Милва, защото не намерих от тази.
6. Душ гел на Органика - стандартен продукт.
7. Праймър за мигли на Есенс - нищо особено.
8. Дезодорант Биотен - върши си работата.
9. Спирала на Голдън роуз - хубави са им много, сега съм с оранжевата.
10. Маска за коса на Олиосета от бляскавата серия - слаба за мен, иначе мирише уникално.
11. Разплитащ спрей на Шаума - ползвах за детето, не ми харесва.
12. Шампоан и балсам от хидратиращата серия на Joc - страхотна хидратираща серия! Препоръчвам на всеки, ще повторя с удоволствие.
13. Парфюм на Антонио Бандерас - често ги ползвам, за цената си са идеални.

# 592
Аз ползвам тази боя, също . Боядисвам се веднъж в месеца

# 593
  • София
На Olioseta ползвам All in One Hair Cream, дълбоко подхранваща маска с масло от арган и ленено семе, и подхранващ шампоан. Засега съм доста доволна.

# 594
И аз се боядисвам веднъж в месеца, но започна да не ми покрива добре сякаш.
Използвам иначе и аз Ол ин уан крема, ползвала съм и термозащитата. Но с тази маска и шампоана от серията не можахме да се разберем.

# 595
Аз пък бях крайно недоволна от еднократното ми ползване на тази боя Kolora Zero. Нямам бели коси, някакви единчни косми, но се боядисвам в интензивно червени цветове. Ами нищо не направи - корените ми си останаха чисто кестеняви, никакво червено не хвана.

# 596
В момента не си боядисвам косата, но преди време от скука и келешлък бях преминала през различни варианти на русо, червено и кестеняво. Впечатлението ми е, че противно на всякаква логика евтините бои покриваха по-добре от скъпите.

KoloraZero е слабичка боя, но оставяше косата ми мека след боядисване. Дори бих казала, че е по-скоро за тониране, отколкото за радикална смяна на цвета. Може би е една идея по-покривна от боядисващите шампоани в доза.

Това ми е трета опаковка от възстановяващия шампоан на ApHogee. Много го харесвам. 473 мл е бутилката, стига ми за около 5 месеца. Ароматът е цитрусов, пяната е богата. Удоволствие е за ползване - не пресушава, но измива добре. След изсушаване косата е мека, дори и без да съм ползвала маска или балсам. Доволна съм и пак ще купя. Проблемът ми е, че в моя град няма магазин за професионална козметика за коса и по тази причина се налага да комбинирам покупките и да пазарувам малко на сляпо.

Харесвам и интимния гел на Билка. Изключително икономичен е, харесвам аромата. Втора опаковка ми е. За сега мисля да купя друг продукт просто за разнообразие и за сравнение, но по-нататък пак ще взема от този.

От душ геловете на Lux Botanicals само този ми беше приемлив като аромат, когато избирах кой вариант да купя. И май само този го нямаше във вариант на пълнител, а не в бутилка с помпичка. Измива, не дразни кожата, ароматът остава по нея след къпане. И все пак не е нещо особено. Не съм сигурна дали бих го купила пак предвид какво разнообразие има в магазините.

Малко извън темата, понеже все още не е  напълно изразходен продукт: вчера взех течен сапун Balea от DM. Някаква лимитирана версия с аромат на кокос - Hawaiian dreams или нещо такова, 500 мл за 2 лв. Страхотен е! Ароматът е наистина летен и кокосов, не мирише на химия, измива. Опаковката е весела, помпичката е удобна. Препоръчвам горещо!

# 597
  • на последния етаж
- поредна празна опаковка от този любим серум. Мрачното време ми позволи да го ползвам по-дълго тази година. Вече поднових, но ще ползвам наесен. Simple Smile

# 598
  • Street of Dreams
В последните години психозата ми да трупам козметика се обърна в психоза да изхвърлям от вкъщи всичко излишно - не само всяка току-що изпразнена опаковка от козметика, но и от мляко примерно, кашони за дрехи и тн. Странно удоволствие ми доставя, та за това не пиша в темата. Но, докато сте на тема бои за коса, да споделя лошия си опит с Permesse. Взех по препоръка на приятелки и тук във форума я бях мярнала, цели три опаковки (при мен за половин година), в желания цвят.

Цветът нищо общо, не покрива добре и е оранжев, пада бързо. А косата ми ставаше суха и изтощена като никога. От дрогерийните бои съм в пъти по-доволна, примерно Schwarzkopf.

# 599
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз съм така с изхвърлянето - чувствам едно такова облекчение и задоволство. Лекота дори. Smile
Продължавам да трупам козметика(сега сякаш една идея по-малко от преди),но стане ли въпрос за хвърляне на всичко останало,дори ново и годно за употреба - това ми носи голямо удоволствие.
Предпоставки за конфликти е също така..
Например полупразни опаковки от чипсове,пуканки и бисквити,които могат да се изядат,но на мен вида на смачкана торбичка ме дразни(тийна пък се сърди,че й хвърлям джънк фууд и затова купих кутии,в които да ги складирам,за да изглеждат красиво).
Инстументи на съпруга ми,които са хванали прахоляк в гаража(тук стана голяма драма,а аз не разбирам защо са му 4 кутии с еднотипни tools) и тн.

Всичко минималистично харесвам,всякакви дреболийки,неестетични неща и ненужни елементи ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт