Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Колко процедури са необходими за дълготраен ефект?
Какво означава трайно обезкосмяване при лазерна епилация?
Кога не се препоръчват лазерни процедури за епилация?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Колко процедури са необходими за дълготраен ефект?
-
Какво означава трайно обезкосмяване при лазерна епилация?
-
Кога не се препоръчват лазерни процедури за епилация?
-
Какви са недостатъците на електроепилацията?
-
Каква е цената на електроепилацията в различни студия в България?
Ами, не, както десетки пъти съм писала, този метод дори не е одобрен като "перманентен", според FDA. А защо не е одобрен до момента, оставям всеки да си прецени сам за себе си. В спорове не влизам.
и аз не се оплаквам. Интима го зарязах обаче. При мен много странно - тази част която е извън бикини/бански/бельо видимата е плешива
Не знам как се махнаха там, като по поръчка. Под бельото обаче съм на 50 %, но не ми се занимава повече. Иначе крака да има 1-2 косъма (но руси, тънки). Ако ги обръсна, ще поникнат след 3-4 месеца пак. Мишници нищо. ГОрна устна всичко стана в еднакъв мъх и съм ама супер доволна за там. Ръце не съм пипала. Там съм с мъх и не се вижда по принцип. Зависи и кой какви цели има. Но за моите, постигнах точно каквото ми трябваше.