Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 673
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
Абе хубаво е да уточня, че утре някой няма да прочете, че говоря за лазерна, не за електро Joy

# 511
  • София
Аз също съм ходила при въпросната козметичка. Според мен къса косъмчетата някъде над корена, защото нито един паднал не беше излязъл с корена. И при мен също пораснаха всичките в много кратък период.

# 512
Според мен къса косъмчетата някъде над корена, защото нито един паднал не беше излязъл с корена.

Което, всъщност, е доста странно, защото самата тя беше написала на сайта си как най-важното било косъмчетата да излизат с корена. Grinning
Оказва се, че дори дадена козметичка да разбира принципите на качествената електроепилация (на теория), това пак не е гаранция за добра работа (на практика)...

# 513
  • София
Може да го прави, за да ходиш повече. Толкова да е некадърна, че един да не извади с корен - надали.
Като с лазерните процедури -не оптимизират настройките и лазерната епилация се превърна в ежемесечна кола маска за много хора вместо траен начин за редуциране на окосмяването.

# 514
Привет момичета, в 6th Sense пак пуснаха според мен уникално предложение, лазерна епилация на изплащане на 20 вноски без оскъпяване, пакета който аз си купих и трябваше да предплатя за 2 години цяло тяло сега може буквално да се плаща месечно, а не напред

# 515
Лично аз съм доволна от Боряна Тотева. Ходих при нея преди много години, когато още работеше в Борекс. И действително след първата процедура (над горна устна) всичко падна и нямах проблеми години наред. Но сега пак се появиха косъмчета.
Дали някой има преки впечатления от другите козметички, които са дадени на първа страница?

# 516
Лично аз съм доволна от Боряна Тотева. Ходих при нея преди много години, когато още работеше в Борекс. И действително след първата процедура (над горна устна) всичко падна и нямах проблеми години наред.

Лазерна епилация ли имаш предвид или електро-?

# 517
  • София
А боли ли много електро епилацията?

# 518
  • София
Да

# 519
На горна устна боли доста - чак очите ми се разтичат зверски. На останалите части от тялото - търпи се, не е толкова зле положението.
Но дали ще боли, зависи от много фактори: колко силен ток се пуска, колко е дебела игличката, как точно козметичката продупчва кожата и т.н.

# 520
Лазерна епилация ли имаш предвид или електро-?
[/quote]

За електроепилация става дума.
Не помня дали болката е била силна - ходих преди около 20-ина години.
Ходила съм и за електроепилация на ръце на булевард Витоша. Пак преди повече от 15 години.Там едно време имаше козметичен център. Положителният резултат е налице и до днес.
Сега не знам към кой козметик да се обърна. Затова питам за отзиви на доволни клиенти.

# 521
  • Варна
Може ли някой да обобщи със сигурност какъв е оптималният период, на който да се ходи на процедури за крака, интим, мишници, лице. На крака прочетох 3 месеца, вярно ли е? Различните статии ми се струва, че преписват едни от други, а ми се иска да прочета наистина достоверна информация.

# 522
Ами, ходи се, като ти поникнат косми наново. Ако нямаш, на какво ще правиш процедура? Simple Smile

# 523
Приятелката, покрай която се навих да започна, не беше ходила последно 7 месеца и нямаше нищо по себе си. Та, това ме вдъхнови мен. Едва ли при всички е така, но си е сериозен период в моите очи.

(edit) малка справка - ходи в студио, в което се работи с Elysion Pro, а процедурите ѝ прави медицински козметик.

# 524
  • София
Ами, ходи се, като ти поникнат косми наново. Ако нямаш, на какво ще правиш процедура? Simple Smile

Ами въоросът е доста спорен.
На мен ми казват в различни студия различна информация. В някои студия например ми се казва че трябвя да ходя на всеки 40 дни, без значение дали има косми или не (нирвана, белисимо, дерма лейз)
В други студия ходя уж като има растеж (версус).
Да, обаче и това си е гавричка ще обясня защо.
Навсякъде,  лазерната епилация се промотира със следният слоган - трябва пакет от 6-8 процедури през по-чест интервал за да се убият всички косми в фаза на растеж - анаген, и после поддържащи веднъж в годината. Да ама аз иммам над 15 процедури на мишници и на интим във върсус, и космите продължават да си растат в същите интервали. Съшото с ръце и подбедрици.
Тоест това с честите интервали уж било да се хване анагенната фаза, е по тая логика след 6 процедури или 8 или дори 10 трябва да СПРА да имам, а не да ходя пак 4 пъти в годината.

Последна редакция: чт, 27 юли 2023, 16:40 от Мélisande

Общи условия

Активация на акаунт