Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 686
  • 742
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Едва ли някой ще ходи месеци наред без да има косми. Имам, разбира се. Всички зони са правени в един ден и косми имам растящи.

# 526
  • Mediterraneo
Аз винаги съм казвала, че ходенето на често е "гавричка". При мен проработи 40 дни на лице, всички останали зони- 3 месеца. Като това е за първите 2-3-4 процедури. Оттам насетне разреждаш, според необходимостта. Ходя много рядко на поддръжка, а изобщо не съм стигала до 15 процедури на мишници, в никакъв случай( отдавна спрях да правя статистики, но не са повече от 7-8).

# 527
  • София
В кое студио ходиш?
Защото моите процедури са предимно във върсус, пробвала съм други студиа междувременно обаче космите след това израстват за има няма 30 дни, а последния път в дермалейз въобще не паднаха.
Това което ме притеснява е че дори в някакъв момент да разредя интервалите., после пак изведнъжс в сгъстяват.
Например последно ходих на интим, ръце, подбедрици, и мишници края на май, и началото на юли имам косми? За мен това не е ок, след като имам 18 процедури интим, 9 ръце, 6 крака и 14 мишници

# 528
Тук да няма някакъв Бъг заради хормонален дисбаланс?

# 529
Как не ви изчезват космите не знам. Може би зависи от този който ви я прави, нещо мамят ли, не знам.
От 1 процедура на пълент интим, мишници, седалище изчезнаха на 90 %. Тия които поникнаха са много по-тънки и растат много бавно.
Скоро ще правя още една, то може и напълно да изчезнат от две процедури.
Преди седмица направих първа на цели крака. Като пораснат ще ходя, няма да спазвам датата, която ми дадоха. Тя каза, че всъщност когато порастнат, тогава.

# 530
  • София
Доколкото знам си има някакви степени при самата процедура и съм чувала, че някои студиа ги настройват на по-слабо, съответно няма ефекта, който търсиш с цел да се върнеш..

# 531
Те изчезват , но после пак порастват. След 8 процедури интим и подмишници (2 бр.студиа) съм отново в  почти изходна позиция. Понеже в едно от студиата ,които ходих ми "лепнаха " една хубава бактериална инфекция   заради която снигнах до хирург , ме е страх да продължа с процедурите -има само леко изтъняване на косъма.По време на самите процедури наистина  изпадаха , но до 6 месеца след последната си израстна всичко наново.

# 532
Аууу, как бактериална инфекция? Ужас! Интимна?

# 533
Кожна , но на мястото където е правен лазера.Носете си бръснач, уж два косъма които съм пропуснала ми махнаха, ама.... Не видях да отварят нова самобръсрачка пред мен , така че за мен съмненията ми са да е от това .След няколко дни стана едно топче гной, което порасна и се наложи намеса на хирург. Добре се оглеждайте  на тема хигиена. Аз лично вече доверие им нямам.

# 534
  • Mediterraneo
На мен така описано ми изглежда като враснал косъм, освен ако не е доказана инфекция с посявка.

# 535
Аз съм на две процедури крака и подмишници и една на интим и определено има голям ефект още от сега.

# 536
  • София
Аз съм на две процедури крака и подмишници и една на интим и определено има голям ефект още от сега.

Е то и при мен имаше в началото. През 3-4 месеца ходех… ама после си стана абонамент

# 537
Когато сте с тен, ходите ли на лазерна?

# 538
Когато сте с тен, ходите ли на лазерна?
И да допълня, колко време след процедурата се излагате на слънце?

# 539
  • варна
Имам 8 интим ,5крака ,правени през 30 дни ,горе долу .На интима имам мъх останал и то най долу и от вътрешната страна ,който мисля че и с 100 процедури няма да изчезне .И на краката излизат тука -там ,ама сега през лятото спрях да ходя заради слънцето .Минавам ги с епилатора ,пък на есен пак живот и здраве

Общи условия

Активация на акаунт