Лазерна епилация и електроепилация – 10 (Юбилейна тема)

• 74 624
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
И аз да питам някой минал през този лазер - Alma Soprano Titanium?
Рекламират го като някакво невероятно чудо на техниката, невиждано Grinning
Преди години правих процедури с Alma Soprano Ice. В началото имаше феноменален успех дори на хормонални зони като горна устна, интим, подмишници. На последните две поддържащи процедури обаче бяха сменили козметичката и ефект нямаше никакъв, според мен ме работи на ниска честота/мощност. Но резултатите от началото ги задържах 5 години, и то след 2 бременности и раждания, не съм стъпвала от почти 3 години, скоро ще ходя на поддържаща в G Point да видя как са. Цените ми се сториха нереално ниски, но намирам все хубави отзиви за тях и реших да им дам шанс.
Къде работят с Alma Soprano Titanium?

# 601
Ето тук
https://satorilaser.bg/
Но след като премислиш известно време, прецених, че ще се придържам към някой от : Леге Артис, ВДерм, Aesthetics.
Само да се добера до цени в леге артис, би било добре, за да ми наклонят везните на някъде.

# 602
  • Стара Загора
Цена на подбедрица в Леге артист от май месец е 270 лв. Бедра 370.

# 603
Alexa, а бяха ли третирани косъмчетата преди това с нещо друго, безцветни, или с пигмент бяха? Искаха ли да са подрязани преди процедурите?

# 604
Днес посетих за първи път G point Благоевград. Първи опит ми е в лазерната епилация. Козметиката в студиото е изключително внимателна и подробно обяснява случващото се. Имаше леко подщипване, дискомфорт. Но това мисля, че ще бъде само първия път.
Използвах безплатната си процедура за интим.
По нататък ще дам отзив относно това имали ефект и след колко процедури се забелязва.
Дано да са читави. Заради ниските цени.
180 ми бяха цели крака, но на промиця в Лазер център, иначе са 260. В G point са 80 сега и мисля да направя втората при тях.
На интима при първата доста време окапа много, обаче после почнаха да растат. Но някак си бях доста по-тънки и меки. Сега втората ще ми е на интим, безплатна. Края на октомври.
Обаче юли месец направих на крака и едва онзи ден видях едни мънички косъмчета. Явно на различни места, различно влияе.
На мишниците също си растат, но по-малко.

# 605
Имате ли някакъв хормонален дисбаланс? Също така търпите ли болка, защото доколкото знам, ако човекът има проблем да изтърпи, пускат по-малки импулси, които съоветно имат по-малък ефект.
Аз си правя лазерна епилация на цели крака, подмишници и интимната зона и съм много доволна от резултата досега.
Имам нередовен цикъл, но гинекологът ми каза, че с времето ще се нормализира, че няма нищо притеснително за момента. Имам голяма търпимост на болка, не мисля че проблемът е там.

# 606
Имам нередовен цикъл, но гинекологът ми каза, че с времето ще се нормализира, че няма нищо притеснително за момента.

Хормоналните проблеми се установяват с множество и различен тип изследвания.

# 607
Имам позната, която няма никакви хормонални проблеми или каквито ѝ да е здравословни проблеми ,но се окосмява много. Явно си е ген в семейството да има по-дълги и черно косми. Подложи се на лазерна епилация и сега космите ѝ станаха още по-зле, много по-дълги и гъсти. Много е важно преди човек да се подложи на лазерна епилация да се изследва (особено хормоните) ,но даже понякога и това не е гаранция. Има хора, които ѝ без здравословен проблем си се окосмяват много, особено след лазерна епилация, защото лазерът трябва да облъчи космените фоликули където се образува косъма и да ги унищожи един вид ,за да не се образуват косъмчета повече ,но има хора на които лазерът действа с обратен ефект и започва да стимулира фоликула и започват да растат повече косми. Според мен ако човек иска да опита лазерна епилация,първо да отиде при специалист и второ да опита няколко сесии,но ако види , че резултатът не е добър,по- добре да търси друг метод преди да съжалява.

# 608
Абсолютно, и да не смята на всяка цена, че е въпрос само на време този метод да подейства. Чета тук за 30 процедури на зона, и ми звучи като пълна лудост, тъжно или не, явно не е универсален метод за всички ни и трябва да се мисли за алтернатива.

# 609
Здравейте,
В момента правя епилация на горна устна + брадичка в Lege Artis, но лятото прекратих процедурите по тяхна препоръка.
Досега съм била на 3 процедури и съм много доволна от резултата.
Мисля сега, с началото на студените дни да подновя каквото съм почнала и да добавя мишници + цели крака.
Не мога обаче да се ориентирам за цените на тези зони в сайта им. Някой може ли да сподели как са?

# 610
Кликнах там където са цените и пише епилация, но е невалиден линк.
Най-добре ги питай по телефона.

# 611
Alexa, а бяха ли третирани косъмчетата преди това с нещо друго, безцветни, или с пигмент бяха? Искаха ли да са подрязани преди процедурите?
Косъмчетата са ми черни, да искаха да са подрязани преди процедурите, не съм ти третирала с нищо друго  освен  самобръсначка.

# 612
Абсолютно, и да не смята на всяка цена, че е въпрос само на време този метод да подейства. Чета тук за 30 процедури на зона, и ми звучи като пълна лудост, тъжно или не, явно не е универсален метод за всички ни и трябва да се мисли за алтернатива.

Няма нищо налудно, повярвай ми. Simple Smile Писала съм много пъти, че за мен лазерната епилация е, един вид, по-дългосрочна кола маска. Не на всички зони, разбира се. На някои действително има стабилно разреждане. На други - не толкова. Във всеки случай, няма как да прекъсна тотално да се възползвам от този метод, защото няма какво да правя останалите косми. Те ще си растат.
А за алтернативите също е писано многократно. Съществува електроепилация, но четейки темата, си мисля, че по-чувствителните, колебливи и неупорити дами няма смисъл да пробват - при електроепилацията, рисковете и страничните ефекти са много повече, отколкото при лазерната.

# 613
  • Mediterraneo
Цена на подбедрица в Леге артист от май месец е 270 лв. Бедра 370.

Уау. Това цена за една сесия ли е?

# 614
Значи цели крака идва към 640? Или ако има някакво намаление към 500-550.
Брутално много е това.

Аз към тях мисля да се ориентирам за брадичка. За интим и цели крака ще разгледам по списъка на първа страница и спрямо цените мисля да редувам студиата.  Не знам дали би било правилно.

Общи условия

Активация на акаунт