Nail art 7

• 19 949
  • 399
  •   1
Отговори
# 165
Отварят се като се копира прекия път и се постави в адресната лента!:) Хубави моделчета!

# 166
  • На погрешната планета
t_lady , мерси  bouquet!
Майчица, супер са Heart Eyes, леле колко бързо напредваш Hug......

# 167
# 168
Валиета отварят се .Споко!

# 169
Майчица, много красиви неща!
t_lady, благодаря за идеята как да отворя снимките  love001

# 170
Здравейте момичета, тази седмица работя до късно и имам доста задължения в къщи и нямам време за интернет, а и не съм правила нищо ново поради липса на време. а и бг фото не се отваря.
Сега прочетох каквото съм пропуснала.
Хубави неща. Simple Smile сте направили.
Аз си намерих тази основа на перфект 5*1. Харесва ми.
Надявам се сега през почивните дни да имам време да порисувам.

# 171
  • На погрешната планета
Валиета и на теб едно голямо БРАВО Hug!

# 172
Успях и аз да отворя снимките. Много красиви неща! Поздравления.   bouquet
Това е лакът, с който бях допреди малко. Извинявам се за качеството на снимката, но е правена с телефон.  Blush

Утре ще се мацам със зелен лак.  Joy

# 173
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Е, нееееееееееееее...!!!!!!!!!!
Любопитко ме трепи с тези нокти... егати не е честно!! Моите са до дъно, а твоите многоооо дълги и хубави... искам и аз!!!  Heart Eyes Wink

Аз не мога да отворя нит снимките на Майчица, нито й виждам аватара.., но ще пробвам по указания начин, не че го разбрах, ама щесе мъча... Embarassed

# 174
  • На погрешната планета
Кате, любопитко е с гел на ноктите, ако не се лъжа Rolling Eyes. Трябава да ти кажа, че от както си сложих гел, се родих, направо забравих какво е това да ти се счупи нокът Heart Eyes!

# 175
здравейте мами аз отдавна не съм се включвала не че не творя ама нямам фото да ви снимам иначе следя темата с голям интерес и с всеки изминал ден се радвам на вашите творения.Да ви кажа всичките сте неверотни до една.
да ви олесня малко с отварянето на снимките на майчица вместо да копирате линковете като цъкнете на него и като неще да зареди дайте рефреш и ще се отвори.

поздравления за всички
  bouquet

# 176
ЕЙ муцунки много сте добри .Следя ви непрекъснато .КАзвам ви вие сте невероятни.Продължавайте с красотите си Simple Smile
 Joy
МАЙЧИЦА на мен също не ми се отварят снимките.Пробвах да копирам линка и да го поставя в адресната лента и да дам рефреш пробвах,но нищо не се получава.Как само исках да ги видя снимките. #Cussing out #2gunfire

# 177
Eх жалко,не знам какъв е проблема  newsm78
Ето пробвайте тук   http://entertainment.webshots.com/album/556136444xPrURu?vhost=entertainment
Дано стане там са ми последните декорации по нататък ако има време ще си качвам предните.
Дано успеете да ги отворите този път  Rolling Eyes Tired

# 178
Кате, любопитко е с гел на ноктите, ако не се лъжа Rolling Eyes. Трябава да ти кажа, че от както си сложих гел, се родих, направо забравих какво е това да ти се счупи нокът Heart Eyes!

Точно така.  Mr. Green И аз страшно много секефя, но тъй като са ми вече по- дългички, ми е трудно да правя някои неща... Като примерно да пиша по клавиатурата с пръст.  hahaha Отдавна пиша само с нокти. Вчера пресрещнах показалеца на дясната ръка, офрасках го в стената, в следствие на което гелът ми се спука и се отчупи малко... Сега пръстът ме боли, удрям го постоянно и се опитвам да спася положението до следващата поддръжка с каноколит...  Tired След малко почвам да се зеленясвам.  Flutter

# 179
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Чакайте сега да ви разпитам за тоз гел, току виж и аз се захласна.....
Значи слагам си гела в салона и после мога ли сама да си се цапам отгоре и да си се трия и рисувам когато си искам...??? newsm78 И колко често се правеше поддръжката и също така колко струваше?
Знам, че сме ги обсъждали тези неща, но като не ми е трябвало, не съм си правила усилие да запомня!! Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт