Nail art 7

• 20 041
  • 399
  •   1
Отговори
# 150
Браво браво,хубави неща сте сътворили  Hug Продължавайте все така!!!   bouquet

Аз се поупръжнявах тази вечер но нямам време да ги качвам сега,утре ще гледате. Хубаво било да има човек изкуствени нокти,ама разликата е огромна,мнооооого по лесно е на тях отколкото на неме си,с лявата ръка и на обратно.  #Crazy Tired Няма база за сравнение  Heart Eyes

valieta съжалявам но дата.бг изобще никога не е можело да се отваря от чужбина така че отново не можах да видя твоите работи  Rolling Eyes Cry

# 151
valieta съжалявам но дата.бг изобще никога не е можело да се отваря от чужбина така че отново не можах да видя твоите работи  Rolling Eyes Cry
Къде да ги качвам тогава, за да се виждат от всякъде?

# 152
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Къде да ги качвам тогава, за да се виждат от всякъде?

www.webshots.com
www.freewebs.com
www.photobuket.com
.....и още много други страници, но аз за тези се сещам в момента   bouquet

# 153
Ха сега де само при мен ли не може да се отвори бг фото?  newsm78 #Crazy Не мога да си вляза в акаунта и не мога да кача снимки  Rolling Eyes Sad #Cussing out
При вас как е?
А виждате ли ми аватара в профила (не в подписа) ? Аз не, дали за това че се е скапало бг фото не ми излиза?   #Cussing out #2gunfire
Охх сега всички снимки на нокти и др ли трябва да си местя някъде другаде Sick Cry
Я кажете преди не ставаше от уебшотс да ползваш снимки в форума,в смисъл за аватар например сега става ли???

Дано се оправи бг фотото  Praynig  Praynig  Praynig !!!

# 154
Хайде смених си аватара и сега е от уебшотс  Grinning Значи става там.  Сага ще трябва и другите снимки да прехвърлям там  Close
Не мога да ви покажа последните ми работи и това е  #Cussing out

# 155
  • На погрешната планета
Майчица, аз въобще не го виждам аватара ти днес newsm78.

# 156
# 157
# 158
# 159
Ох не знам преди малко на мен ми се отваряха сега като пробвах не се отварят  #Crazy newsm78 Shocked
Защо така не знам излязла съм си от акаунта Rolling Eyes Close

#Cussing out #2gunfire

# 160
  • На погрешната планета
Майчица и при мен не се отварят Sad, а тъкмо се настаних да разглеждам Mr. Green........

# 161
  • София , Монтана
Майчица и при мен не се отварят Sad, а тъкмо се настаних да разглеждам Mr. Green........
И аз така.Майчица опитай тук: http://www.photobucket.com/ .Аз до сега нямам проблеми.

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 18:17 от pеtia

# 162
  • София
Майчица- СТАРАХОТИЯ!!! Всичко ми се отваря и много ми харесаха.  bouquet БРАВОС!

# 163
И при мен нищо не се отваря...  Thinking Naughty

# 164
  • На погрешната планета
Майчица- СТАРАХОТИЯ!!! Всичко ми се отваря и много ми харесаха.  bouquet БРАВОС!
Айде сега, ще се дразниме ли Crossing Arms Wink

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 19:29 от мама Мери

Общи условия

Активация на акаунт