Nail art 7

• 19 910
  • 399
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна, а по празниците в Ямбол
Още не съм си отворила очите и ме карате да се хиля, като идиот с вашите сперматозоиди Joy! Кате, каза ми миналия път, че недолюбваш холограмния Mr. Green, ама аз пък много го харесвам Heart Eyes! Който я види тази декорация веднага иска нея, в краен случай квадратите, нали и те са с холограмен hahaha!
Да ви се похваля, снощи взех първите си пари от маникюр bowuu!

Ха честито и кога ще почерпиш???? Сори че съм се повторила, за холограма!!! Embarassed Embarassed Embarassed Ама съм и блондинка и аз.. да взема да си записвам на кой какво казвам!!!
И ми пиши на лични колко ти е хонорара, че да знам за каква почерпка да точа лиги.... Mr. Green

# 241
  • На погрешната планета
Ни са точи въобще Mr. Green..........взех само 5 лв. и веднага ги обърнах в едно уиски с кола Mr. Green........то затова ми е такова лигаво тази сутрин.....и с вашите сперматозоиди за капак hahaha hahaha hahaha!
Ама ако някой ден кацнеш  в Пазарджик, почерпката ще е велика Heart Eyes Hug Heart Eyes........

# 242
Роди, страхотна коледна декорация!
Кате, така наистина е по- готино с точките. Ще взема да се точкувам после...  Joy

# 243
 Hug Здравейте! Ето още нещо от мен. Дано да ви хареса! :flutter:http://www.snimka.bg/profile.php?upload_photos&upload=1

# 244
Ето още нещо от мен.
http://www.snimka.bg/profile.php?edit_photo&photo_id=1690604

Последна редакция: нд, 10 дек 2006, 15:26 от Poohi

# 245
# 246
Ето вече има. Нещо бях объркала. Laughing

# 247
Браво, добре се е получило  Peace

# 248
 Blush Благодаря!

# 249
  • София
Hug Здравейте! Ето още нещо от мен. Дано да ви хареса! :flutter:http://www.snimka.bg/profile.php?upload_photos&upload=1
Oтваря ми заглавната страница на снимка.бг и друго не виждам  newsm78 Къде са???

# 250
Здравейте любими Grinning

ПоизЧезнах малко, ама нали знаете - сама с детето, готвене, łистене и т.н Tired Влизам само да видя до къде сте я докарали. Аз не см правила нищо ново. Лакирвам се Чат пат, като ми остане време(много рядко) но то не е нищо ново. А ноктите ми са станали едни дългииии, идеални за декорации Mr. Green Но като няма на кого да оставя малкото доване, а то става все по-бясно ooooh! Даже си загубих и музата май. Tired Айде вие творете, да ви се радвам, та току виж съм се вдъхновила отново Mr. Green

Мери Честити  ти кинти Mr. Green

# 251
Ех какво става бе хора,какво е това объркване? Аз нямах много време за нет и само си проверявах непрочетените публикации от време на време и се чудя от 2 дена защо няма нищо та сега намерих време да се разтърся за темичката.  Rolling Eyes Close НЕ разбрах много какво е станало защо са изтрити работи?  newsm78  Нищо пак ще я запълним.  Mr. Green Аз не погледнах дали ми е изчезнала последната декорация ама ето я пак

Сега прочетах последните 3-4 странички които бях пропуснала и има страхотни работи,не мога всички да изброя само да кажа едно голяма БРАВО!!!    Продължавайте все така!!! Бейб хайде стягай се че много ми се гледат твоите работи,илонита и ти!!!
Хайде да видим дали ще намеря време да се намацам и аз днес     newsm78 Rolling Eyes

# 252
  • някъде там
Майчица,аз творя ама нямам фото  Sick
Към 20.12 уж ще е готов апарата ми да видим.....
Иначе редовно ви следя Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 253
Хайде намацах се  Mr. Green
Хич не стана хубаво ама толкова време ми отне ще ви го покажа. Цветово не ми харесва и като изпълнение абе не е хубаво. Исках нещо коледно да направя ама нямам тъмно зелен лак,и червения е много ярък и доста се озорих с коледната звезда.  Rolling Eyes Embarassed Confused
Предупреждение!!! Бременни и хора със слаби нерви да не гледат !  hahaha Joy  bouquet

Знам Илонитка че нямаш фото и ми е тъжно че изпускаме твоите красоти  Cry  Дано скоро го оправят!!!   Hug   bouquet

# 254
  • някъде там
Майчица,страхотно е станало. БРАВО!!! Hug
П.П. да не си левичар? Wink

Общи условия

Активация на акаунт