За бебета и деца от 0+ месеца. Бързи въпроси, отговори и съвети. Тема 103

• 28 299
  • 762
  •   1
Отговори
# 585
Тя е на месец и половина, не я смятам за новородено. И не бих казала, че ядат и заспиват в 90% от случаите. Тя се събужда, хапва и после се започва едно бодърстване .. на люлката, закачаме я, смее се. Някой път след час и половина - два заспива, някой път след около 40-50 минути, а някой път, ако е много превъзбудена до следващото хранене не заспива.
Но сега като трябваше да яде аз бях навън и ММ я нахрани и каза, че е нямал никакъв проблем. Яла си нормално. Вчера по това време си хапна също нормално, вечерта също, през нощта също и сутринта също. Явно само от храненето на обяд и следобед нещо я притеснява. Може и период да е, както казахте.

# 586
  • до най-прекрасния мъж
Плобвай на по-дълги интервали да храниш, може да не е гладна.

# 587
Малкия като му стана тегаво бавно биберончето пиеше 6-7-8 минути и после почваше да се върти, да дъвче биберончето, да си играе нещо - беше на 4 месеца и половина, а ползвахме още две дупки дето са за над 1 месец, отне ми към десет дена да се досетя какво става. Седмица-две преди тези събития спрях да кърмя (беше на смесено хранене) и го отдавах главно на това, че му липсва кърмата Sad

Последна редакция: вт, 05 юли 2022, 22:33 от Одри ♡

# 588
Момичета,бебето ми не е акало от сутринта. Започвам да се притеснявам,а сме на педиатър чак на 7-ми. Имате ли предположения какво се случва с бебето и защо спря да ака?

# 589
Момичета,бебето ми не е акало от сутринта. Започвам да се притеснявам,а сме на педиатър чак на 7-ми. Имате ли предположения какво се случва с бебето и защо спря да ака?

Възраст, с какво се храни?

# 590

Възраст, с какво се храни?
С кърма,1 път през деня се случва да се храни с АМ. Бебчето е на 12 дни .

# 591
  • Пловдив
На тази възраст може и няколко дни да не ака , щом Е и на кърма. Няма проблем.
А от сутринта не е акало, не е минало изобшо много време. Не се панирайте излишно.

# 592
Увеличете количеството храна. Усвоява я. Топло е,поти се, вероятно има нужда от повече.

# 593
Увеличете количеството храна. Усвоява я. Топло е,поти се, вероятно има нужда от повече.
Днес е яла 2-3 пъти и сега малко ,т .е 4 и то доста .До сега не е имала подобен проблем,аз се чудя как изобщо тези вечер ще яде ,при положение че не ака…

# 594
Това не е ли малко!? През какво време се храни и с колко?

# 595
Днес е яла 2-3 пъти и сега малко ,т .е 4 и то доста .До сега не е имала подобен проблем,аз се чудя как изобщо тези вечер ще яде ,при положение че не ака…

Как така е яла 2-3 пъти?
Трябва да суче МИНИМУМ 8 пъти на ден, даже 10-12 пъти. Какво да изака детето, като не яде...

# 596
Моята като ни изписаха от болницата и два дена не беше акала и се притеснихме. Отидохме на педиатър вечерта и ни казаха, че било нормално. Ако минат 4-5 дни тогава да дойдем.

# 597
Сега се цедя и така я храня ,не суче от 2-3 дни. Доста си похапваше ,нз . Може пък вече да й е малко количеството . Ще пробвам да й давам повече.

# 598
Сега се цедя и така я храня ,не суче от 2-3 дни. Доста си похапваше ,нз . Може пък вече да й е малко количеството . Ще пробвам да й давам повече.

По колко мл й давате и по колко пъти на ден?

# 599
Хранете я през два, три часа с нужното количество. Най- добре разбира се с кърма. Малко е това...

Общи условия

Активация на акаунт