ЛЪЖИТЕ В НАС - СЕЗОН 1, ТЕМА 4

• 6 158
  • 90
  •   1
Отговори
# 60
Да, и аз съм за нов проект, стига чернилка, лъжи, сеч, подлости и предателства. Ще ми липсват обаче и май ще трябва да ги изгледам пак отначало и в предвид, че сега знаем развръзката, може някои ситуации да са по-обясними.

# 61
Перличке, аз обичам да е затворена - затворена историята, да няма мърдане за продължение, инак ако има, следват неща, които не са били замислени, а в движение се правят Grinning
Историята по начало е за един сезон и тя бе свързана именно с двамата лисугери, те хвърлиха топа и всеки по своему по някакъв начин плати за стореното преди да умре, а младите бяха само инструмент, за да разчепкат истината.

# 62
До нови срещи , група Grinning !
Не ми беше интересно сериалчето , но ми беше приятно да чета коментарите ви !
Някъде към средата  дори  артистите , които са ми приятни , не можеха да  ме задържат .
Надявам се на тези талантливи хора да им бъде предложен  нов , по-смислен проект .

# 63
  • Другата България
Снощи Дарт Шейтан, лели, Цвети с дъщеря си бяха гости на финала на Хелс Кичън.
Лели се опита да се превзема, както винаги, но Шейтан-А беше много естествен.
Отново ще кажа - в този сериал аз преоткрих Емил Марков и моя личен Оскар е за него - страхотна роля направи, на фона на всички безумия се справи и изнесе голяма част от продуцентските недомислици.

# 64
  • София
Хареса ми финала. За мен не останаха отворени теми. Цвети и децата добре направиха, че се махнаха. За мен това беше най-доброто решение. Габи не се яви на процес, в който да се доказва, че е убила Явор, Цвети не беше и тя поставена в позицията, дъщеря й да поеме нейната вина. Пламен обича Ади и честно казано такива неща, като изчезнали доказателства се правят за престъпници, така че не ме е яд, че в случая се помага на малтретираните Габи и Цвети.
Щерю и Косьо цял живот заедно, дори и в смъртта си. Щерю разбра, че куршума не е за него, така че умря с мисълта, че Косьо го обича по някакъв начин.
Анастасия вече е свободна, но какво ще й даде тази свобода.....
Рая. Аз я харесвам. Според мен тя наистина обича Сава и направи всичко от любов/свидетеля и Ади/. Хубаво е, че поне накрая получи-Обичам те-от баща си. Хареса ми, че остави тефтера на баща си при Ирина и Сава. Нека картите да са на масата. Вярвам, че не е с
мисълта Ирина да остави Сава и той да се върне при нея. По-добре да е без него. И без Ирина.
Ирина и Сава не успяха да ме убедят в любовта си. Съжалявам, но само горчивина оставиха в мен като усещане. Пък кафе ще правят в планината, ще живеят от любовта си и ще обичат Рая и бебето......пълни глупости.

# 65
Гледах последната серия  почти без звук и не разбрах какво точно се случи, някой каза че Щерю и Дърт Шейтан умрели, ама как така без Щерю?
Видях, че Виктор купи ловната вила и настани там и лелята Шейтановица и майката на Сава.
От всички "невинни" възрастни в сериала, виновно стана детето. Пък, тая Цвети много смотана и антипатична ми е още от начало, не знам защото актрисата ли смотано играе, преиграва като на театър или образът е такъв, малоумен.
Даваха по епизодите все Ирина и Сава се "жулеха" пък хвана Рая, как става тва, сигурно ще го обясняват във втория сезон.
Кво стана с прокурорчето и Ади, там много ми харесваше заварката, да си призная. Прокурорчето ми харесваше как играе.
И Виктор много ми харесваше как играе.

Последна редакция: вт, 24 май 2022, 10:08 от Noren

# 66
Ех, убиха най-хубавото в сериала моят Яво.
Свежен е прекрасен, а аз още по глътнала вода. 😁😆

# 67
Не ми дава мира, кое беше  дълбокото послание, което редовия зрител не може да разбере. Щото така пишат във фб, че не сме дорасли за този сериал. Голяма гнусотия.

# 68
  • София
Посланието е, че "само от добър приятел става качествен предател", както се говореше в един друг български сериал.
Бояна-Цвети, Рая-Ади, Сава-Виктор, Щерю-Косьо, Анастасия-Косьо, Ирина-Рая.

Чудя се как не им трепна нищо на Сава и Ирина като разбраха за бебето. Такова безочие демонстрират.....

# 69
  • Другата България
Не ми дава мира, кое беше  дълбокото послание, което редовия зрител не може да разбере. Щото така пишат във фб, че не сме дорасли за този сериал. Голяма гнусотия.

Къде това?

# 70
Посланието е, че "само от добър приятел става качествен предател", както се говореше в един друг български сериал.
Бояна-Цвети, Рая-Ади, Сава-Виктор, Щерю-Косьо, Анастасия-Косьо, Ирина-Рая.

Чудя се как не им трепна нищо на Сава и Ирина като разбраха за бебето. Такова безочие демонстрират.....
Е, то това е очевАдното и е сюжет във всеки сериал, дълбокото ми се губи.

Къде това?
Във фб страницата на сериала.

# 71
  • София
Ами, тук са заложили на очевАдното, защото дълбокото го изгубиха още в първите 5 епизода.

# 72
  • София
Щото така пишат във фб, че не сме дорасли за този сериал. Голяма гнусотия.

Някой се е засегнал, че не сме оценили (не всички) положително този сценаристки кошмар. 🤣
Най-любими са подобни изцепки, когато продуценти и екипа на дадено шоу почват да нападат зрителите, че не разбирали. Това не е прецедент, случвало се е и в щатите, но много рядко. При нас обаче доста често има подобни изцепки.

Не ние сме глупави, просто лошо са се справили, това е истината. Аз съм гледал много сложни филми и сериали и винаги съм намирал нишката, идеята и винаги съм оценявал положително ако си тежи на мястото, колкото и абстрактно да е (например) или дори досадно. Но тук няма никаква дозировка. Опитали са се да звучат сложно с елементарен подход. Няма правилна дозировка, не се прелива правилно от реалното във фантазията и обратно. Друг голям минус е, че са много разхвърляни и хаотични. Започват нещо, зарязват го, много по-късно се връщат на него, но по съвсем различен начин, все едно двама различни сценаристи са писали, но не са се чели преди това.
А многото епизоди също са много голям минус. Подобни проекти трябва да са много по-стегнати и кратки, за да тежат на мястото и да задържат вниманието на зрителя. Те са направили поредната си евтина сапунка с претенциите за някаква, 'абстрактна арт драма' и естествено, че не се е получило.

# 73
Признавам си, че съм семпла и не съм дорасла да разбера творческата идея на продуцента и сценаристите.
Само не разбрах за 40 години Щерю толкова ли не можа да си намери друг любим, та да не тормози горкият Дърт Шейтан. Тц, тц
А защо изобщо има коментари, че Сава останал с Ирина? С кого да е? Някоя жена би ли прибрала такъв боклук, даже и да се окаже бременна от него? Та той я заряза заради сестра й, спа с нея на връх НГ, в съседната стая, в къщата на баща й. Бивало и Рая да го прибере. Ми ще си го гледат чадото всички. Малко Софи Маринова стил, щото леля му ще му е и мащеха, но да не издребняваме.
Ако има втори сезон, като нищо някой от двамта до дънера ще трепне с пръст, ще мигне с клепач и ще се окаже, че ще го спаят. По-голям шанс има за Щерю, защото все пак не го застреля в главата. Та сагата може да продължи, хем и пари скрити има. Дърт Шейтан и той може да избута още някой епизод на апарат, но в съзнание. Та ние на какви неща се нагледахме цял сезон, тези уникални сценаристи като нищо ще ни покажат, че това всъщност са били сънищата или мечтите на някой от героите и екшъна продължава.

# 74
Вие сериозно ли смятате, че някой от екипа ще тръгне да се обяснява във фейса, точно същият този екип, който по никакъв начин не защити част от актьорите по време на ОЖ, които понесоха страшен хейт и отделно критики към самия сериал, да бе, сигурно Joy

Общи условия

Активация на акаунт