ЛОНДОН - 12

• 38 883
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Винаги трябва, за всяка държава да си правите такава застраховка. Предвид факта колко са евтини този тип застраховки... ЕЗОК покрива само услугите на спешната помощ, но ако се разболеете от нещо, което не е спешно състояние ще си плащате по лекари.

# 526
деца под 11 са безплатно, нагоре са на половин цена с ойстър или цяла с банкова карта

До колко години се водят деца? Интересува ме на 16 г. навършени ползват ли намаление? И с Ойстъра + документ за самоличност на гишето на самия стейшън?
(Няколко пъти ходим и все забравям да разуча и да се възползваме)

# 527
  • Sofia
деца под 11 са безплатно, нагоре са на половин цена с ойстър или цяла с банкова карта

До колко години се водят деца? Интересува ме на 16 г. навършени ползват ли намаление? И с Ойстъра + документ за самоличност на гишето на самия стейшън?
(Няколко пъти ходим и все забравям да разуча и да се възползваме)
Нищо не ни искаха. Трябва да имете пластиката на Ойстер. Търсите служител и му казвате, че детето е под 16 г. Той ви съдейства, за да заредите картата с намаление.

# 528
Здравейте,
ще ходим за 2-ти път към Лондон с 11 годишна госпожица (за 4-ти път с баща й). Хотела ни е в района на Tower Bridge.  Качвали сме се на London Eye,  в London Dungeous много ни хареса( ако се сещате за подобен атракцион моля пишете), природонаучния музей, Нотинг хил.  Били сме и на мюзикъл, но само с него - на нея не знам дали ще й хареса. Сега съм запланувала St.Paul отвътре (с него сме влизали преди ), Sкy Garden, Canary Wharf (ако има интересно заведение там или атракцион моля да споделите), Grunich - парка и може би кабинковия лифт, Camden Market, Science Museum, да храним катерички (може би в Hyde Park, в St.James сме били).Уинздор не ни влече.
Ще съм ви благодарна, някой, който е ходил скоро да сподели нещо, което го е впечатлило като изживяване Simple Smile

# 529
Бихте ли дали насоки, къде има информация за програмата на мюзикълите? Как се информирате за тях?

Aз открих този сайт https://www.londontheatredirect.com/musicals?gclid=CjwKCAiAr4GgB … &gclsrc=aw.ds

# 530
  • До морето
Здравейте,
ще ходим за 2-ти път към Лондон с 11 годишна госпожица (за 4-ти път с баща й). Хотела ни е в района на Tower Bridge.  Качвали сме се на London Eye,  в London Dungeous много ни хареса( ако се сещате за подобен атракцион моля пишете), природонаучния музей, Нотинг хил.  Били сме и на мюзикъл, но само с него - на нея не знам дали ще й хареса. Сега съм запланувала St.Paul отвътре (с него сме влизали преди ), Sкy Garden, Canary Wharf (ако има интересно заведение там или атракцион моля да споделите), Grunich - парка и може би кабинковия лифт, Camden Market, Science Museum, да храним катерички (може би в Hyde Park, в St.James сме били).Уинздор не ни влече.
Ще съм ви благодарна, някой, който е ходил скоро да сподели нещо, което го е впечатлило като изживяване Simple Smile

Здравейте, аз съм писала в темата по- назад. Лятото бяхме с деца на 10 и 7 там и посетихме Цар Лъв. Немероятно преживяване! На децата много, много им хареса ❤️

# 531
Здравейте, за Sky garden какъв е оптималният ценово вариант за да се разгледа Лондон от високо и да се снима?
Назад в темата четох, че London Eye не си заслужавало особено, пък и цената която ми се мерна от около 80 лв. не е много user friendly за посетители Simple Smile.

# 532
Здравейте, някой пътувал ли е с полет от Пловдив?Коя е компанията?Не съм пътувала със самолет и не съм ходила в Лондон,но имам желание .

# 533
Здравейте, за Sky garden какъв е оптималният ценово вариант за да се разгледа Лондон от високо и да се снима?
Назад в темата четох, че London Eye не си заслужавало особено, пък и цената която ми се мерна от около 80 лв. не е много user friendly за посетители Simple Smile.

Ами, Sky garden е безплатен Simple Smile Поне беше безплатно когато ние ходихме - миналата година. Трябваше да се направи резервация предварително. Напоследък търся Sky bars на местата, които посещавам. Хем човек си пийне, хем си гледа от високо Simple Smile Аз 80 лв. няма да дам за колелото, но всеки си знае Simple Smile

# 534
и Уиз и Райън летят от Пловдив

# 535
Здравейте,

Ако вашата госпожица е фен на Хари Потър - студиото на Уорнър в Уотфорд. Но трябва да видите дали има свободни слотове и билети. На същата тема - гара Кинг Крос и магазина. На гара Падингтън е мечето Падингтън. Националната картинна галерия, Британския музей и Виктория и Албърт.

# 536
Предстои ни пътуване до Лондон. Кацаме на Лутън, а хотела ни е в центраната част на Лондон - на 5 мин от Фарингдън, в близост до Смитфилд маркет. Как най-лесно межем да стигнем до там?

# 537
  • Варна
Предстои ни пътуване до Лондон. Кацаме на Лутън, а хотела ни е в центраната част на Лондон - на 5 мин от Фарингдън, в близост до Смитфилд маркет. Как най-лесно межем да стигнем до там?

От летище Лутън има шатъли / автобуси / , с които се ходи до гара Luton Parkway Station. От там има директни влакове до Farringdon.

И аз потвърждавам ,че Sky garden  е безплатен, но през сайта трябва да се направи предварителна резервация. Трябва и да имате документ за самоличност във вас при посещението. Обаче стават едни големи опашки още долу на входа , чака се от 20 до 40 минути да се влезе до асансьора.

# 538
Здравейте, предстои ни пътуване до Лондон с полет на Wizzair. Някой ползвал ли е трансфера предлаган от сайта на Wizzair - https://wizztransfer.com от Лутън до Гара Виктория? За 6 човека в двете посоки излиза 105 Евро, а с National express цената е 148, 80 GBP , та се чудя с какво да се придвижим.

Последна редакция: нд, 12 мар 2023, 22:53 от Nevina17

# 539
Здравейте, може ли някой да даде съвет как може да пътуваме и разгледаме за ден поне част от Cotswolds с обществен транспорт?

Общи условия

Активация на акаунт