ЛОНДОН - 12

• 38 896
  • 733
  •   1
Отговори
# 495
Коронацията е на 6 май.
Седмица преди и след това не е удачно според мен. Лондон и без това е overcrowded

# 496
  • София
Коронацията е на 6 май.
Седмица преди и след това не е удачно според мен. Лондон и без това е overcrowded
[/quot
Благодаря ви! Много жалко, защото има много изгодни билети, както и повече почивни дни.

# 497
По неволя бяхме като почина кралицата. Имаше затворени булеварди тук там за няколко часа, но метрото и останалия транспорт работеше редовно. Планирахме гъвкаво избягвайки или пък прицелвайки район. Не сме пропуснали нищо от плануваните неща. Този град работи за туристите. Ако е изгодно и ви е мерак, не пропускайте възможност. Единственият недостатък може да е скъпия престой, че като се изсипе народ бюджетното настаняване изчезва или е мизерно ...

# 498
ако няма да гледате самата коронация, според мен няма да се усети по друг начин, освен цените на хотелите ...

# 499
  • София
Мислим да отложим пътуването с две седмици, а детето ще си посрещне РД там. Ще ни се съберат и малко повече дни. Някакви идеи за по- различно отбелязване на 11г? Прочетох за Леголанд, Хари Потър не го вълнува по никакъв начин, но пък обича да рита и ще разгледаме стадионите.

# 500
  • До морето
Синът ми посрещна 10-ят си РД в Леголенд! Беше страхотна емоция. Но е доста сложно откъм транспорт и ако знаех, не бих си го причинила.
Щом харесва футбол, вижте за билети за някой мач. В Лондон има няколко големи отбора, все някой ще има домакински мач.

# 501
  • София
След месец ще пътуваме до Мюнхен и някъде в темата прочетох за трудното намиране на билети, така че това отпада като идея. По- скоро ще потърся турове за стадионите и ако има ще запазя. Навсякъде, където пътуваме задължително отделяме време и за тях. Ще разгледам Леголенд и ако ни допадне, силно се надявам да успеем да стигнем до там. Благодаря ви!

# 502
След месец ще пътуваме до Мюнхен и някъде в темата прочетох за трудното намиране на билети, така че това отпада като идея. По- скоро ще потърся турове за стадионите и ако има ще запазя. Навсякъде, където пътуваме задължително отделяме време и за тях. Ще разгледам Леголенд и ако ни допадне, силно се надявам да успеем да стигнем до там. Благодаря ви!
Има турове на стадионите, ние сме били на Стамфорд бридж, беше супер! Simple Smile
До Леголенд  може да стигнете с рейс Greenline 702, една от спирките му е до гара Виктория, пътува се около час, билети могат да се вземат и от автобуса. (Не е проверено лично, но и аз проучвах Леголенд, та така пише поне Grinning )
Съветвам да погледнете и парка Chessington, но за там според мен - поне 2 дни ще трябват. Simple Smile

# 503
  • Great Britain
Chessington в момента е затворен, по скоро част от атракциите.Има зоологическа градина която е отворена.

# 504
Да, може би трябваше да уточня, че в момента е затворен, отваря края на март, но понеже karli питаше за май месец по-горе и автоматично отговорих мислейки си за този период. Simple Smile

# 505
До Леголенд сме пътували с такси, тъй като автобуса на връщане не дойде. Не знам дали Uber функционират още, но ако ги има може да видите колко ще излезне.

# 506
  • софия
Има Юбер.

# 507
Питам един приятел българин живеещ в Лондон дали е ходил в зоологическата градина там. Той отрече. Причината – изпитвал жал да гледа затворени животни! В този смисъл в лондонската зоологическа градина наистина ли са затворени в клетки или нещо подобно,животните?

# 508
  • София
Никак не ми хареса Зоогическата градина, а специално отидох да я разгледам. Тъжна е малко. Не, колкото тази в София, но като цяло не бих я препоръчала. По-добре нещо друго да видите. А и аз се обърках и ми отне време да намеря метрото, с което да се прибера.

# 509
  • Пазарджик
Аз ходих с дъщеря ми когато беше на 10г и страшно много ни хареса.Изкарахме цял ден там.Хранихме лемури,пингвини,жирафи.Наистина беше незабравимо приключение.

Общи условия

Активация на акаунт