Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 60 426
  • 390
  •   1
Отговори
# 75
И аз да се включа за статистиката, първи опит в Биотекском, на 44 години, докторката препоръча да върнем три ембриончета, едно се имплантира, лека бременност без проблеми, госпожицата е почти на 8 месеца.
Желая късмет!

# 76
След много неуспехи в България забременях от първи опит на 42г. Двоен трансфер 2×2. Успешна и сравнително лека бременност с близнаци

# 77
  • Мюнхен
Като сме тръгнали с хубавите новини, и аз да се престраши, 2021 октомври, на 43г.,първи опит, двоен трансфер на общо 3 ембриона, Д-р. Игнатиева, един се захвана, супер лека бременност, дъщеричката ми е на 8 месеца. Преди това имах 4 опита в Германия, и 2 в Турция. Пожелавам на всички сбъдване на голямата мечта, и се възхищавам на смелите момичета, които в тези трудни времена не се отказват да се борят за своето чудо.

# 78
Привет на всички, с някои от вас се знаем отдавна, сърдечни поздрави! Hug
   Цяла вечност не бях влизала във форума изобщо, то остава ли време с близнаци на 4г Grinning
   Толкова хубави новини прочетох, стоплихте ми сърчицето и ме върнахте почти 5г назад, спомних си притесненията, очакването, даже прекрасните гозби от ресторанта на хотел „Киев 365” Grinning , и естествено най-щастливите моменти от цялата история- положителният тест и раждането на двамата калпазани, от които единият сега вместо да спи, прави щуротии Heart Eyes
   Аз май съм от ветераните Grinning.
По мое време беше само Вики координатор, не практикуваха още двойни трансфери, поне така мисля.
Ние бяхме при д-р Мозговая, на първи опит върнахме 3 ранни бластоциста, и бяхме готови с близнаците. Родих ги на 44г, с добри кг.  Имах спокойна бременност без проблеми, въпреки хилядите ми опасения и притеснения, които сама си измислях.
Изключително благодарна съм на всички в  клиниката, които участваха в нашето Чудо! На прекрасната Вики, която беше редом с мен и изтърпя всичките ми въпроси и настроения! Нямам представа тя още в клиниката ли е, как е, ако някой знае, моля да сподели, искам само да зная, че тя и семейството и са добре и в безопасност.
   Благодарна съм и на една прекрасна жена, с която по едно и също време извървяхме този път, въпреки че така и не успяхме да се видим, но има време и за това Heart Eyes. Благодарна съм и, че от нея изобщо научих за Биотекс, че ми помагаше с всичко възможно и ме подкрепяше! Че по онова време в БГ нямаше никаква информация за тази клиника
Поздрави на всички,
живи и здрави да са вече родените бебчета! На бременните дами пожелавам спокойна и безпроблемна, а на всички тръгващи сега по пътя- успех!

Последна редакция: ср, 08 фев 2023, 17:28 от puh4e05

# 79
Здрасти Пухче,спомням си първите писания за клиниката ,аз направих грешка и отидох в Испания ,но там на място видях ,че не си струва да гърмя  последните патрони и посетих Киев .Имам си сладак сладур на  година и половина .Поздрави на всички ветерани ,да са ни живи и здрави дечицата. На новите момичета много  бебчета!

# 80
На почти 49г. родих от първия опит близнаци в 36с+3 дни. Много лека бременност, а ме бяха наплашили. Можех да изкарам и до края на 9 месец. Имах 10-12 см миома и разни други проблеми, но мястото на поставяне на ембрионите и медикаментите се оказаха решаващи. Имах един трансфер 4 бр. на 5 ден. Благодарността ни към екипа е базгранична. Те прецениха, че мога да износя близнаци и така и стана. Както няколко пъти съм писала, научих от форума за клиниката. Изчетох всичко от темите , тогава бяха само до №2. и вече бяхме решили, че това ще е последното, което ще направим. Подкрепата от вас момичета ни даде кураж. Благодаря!!!
 Много е ужасно с това военно положение, но нас ни плашеха с Ковид, да сме чакали да мине. Ако има варианти да отидете, не се колебайте. Средната възраст на пациентките там е около 45-50. Имат опит с пораснали момичета и не ни гледат като нещо изключително. Успех на всички, които сега отиват.

# 81
Здравейте,от две седмици съм писала на Виктория и нямам отговор, някой писал ли е с нея.

# 82
Здравейте,от две седмици съм писала на Виктория и нямам отговор, някой писал ли е с нея.

Да. Вчера и днес и имам отговор за кратко време.
Пишете пак.

# 83
Здравейте, група!
Моля да бъда вписана в списъка на успешните опити! Вчера, на 06.03.2023г. в 9:19ч. се роди принцеса Михаела! Ръст - 50см., тегло - 3 600 кг. И двете сме добре! Нямам думи, с които да изразя благодарността си към екипа на Biotexcom! Да са здрави и да продължават да сбъдват мечти! Хора, пътувайте, дерзайте, мечтите се сбъдват! Ние и Миша сме живото доказателство, първия трансфер във военно време! И както казах в предходния си пост Vici! Победихме! Целувки от нас и късмет на всички!

Здравейте, група,
Тази сутрин се прибрахме с мъжа ми от Киев с осъществен двоен ембриотрансфер и както се казва Veni Vidi Vici /дойдох, видях, победих/. Засега само първите две 😊. Мога да ви уверя, че няма нищо притеснително, освен, че пътя вече е по-дълъг, но е безопасно. Не падаха бомби, не чухме гърмежи, нито сирени, по границите всички знаят английски език, пък се указа, че и в полския има български корени, а може и на руски. Както и предния път ни взе шофьор от гарата в Киев, както и за клиниката /това ни е втори опит в BioTexCom, надявам се последен/. Условията в квартирата са същите, отново отлични, бяхме в Софийския квартал. И ето нашето пътешествие от София до Киев и назад. Избрахме маршрут София – Бургас – Краков – Пшемишел – Киев, след като 5 часа гледах маршрут София – Варшава – Киев и за 5 мин билетите за влака Варшава – Киев свършиха пред очите ми. Летяхме на 21.06 с полет на Ryanair Бургас – Краков в 9:15ч., пристигнахме в 10:00ч. местно време. От летището на всеки 30мин. има влакче до Централна гара Краков /KRAKÓW GŁÓWNY/, пътуването трае 18 мин. Билети се купуват от автомати или на самото летище, или пред влакчето. Подхода за влака е като излезете от летището напред към многоетажния паркинг табелата е Train to city, влизате в голям асансьор и излизате на пероните, там има табели за KRAKÓW GŁÓWNY. Следва влака в 13:15ч от Краков /KRAKÓW GŁÓWNY/ до Пшемишел /Przemysl GŁÓWNY/. Гледайте табелите и всичко ще е наред. Имаше два перона № 5, но се оказа, че са един до друг и няма как да пропуснеш влака, той е един, а и го изписват на таблото когато пристигне. Полските железници са чисти и удобни, ние си взехме предварително билети онлайн, първа класа и бяхме само няколко човека в нашия вагон. Пристигнахме в Пшемишел в 16:59ч., бързо се придвижихме по един тунел и следвайки указанията хоп на подхода за перони 4 и 5 за заминаващи от Пшемишел за Киев. Видяхме голяма опашка, но се оказа, че са за влака в 16ч., който има закъснение, казаха ни да не чакаме на опашката и ние опитахме местни ястия в близката кръчма 😊. Около час преди посочения за тръгване график 18:39ч. се насочихме към перона и видяхме почти същата опашка, тя вече бе за нашия влак, който също казаха, че ще закъснее, но всеки, който има билет ще се качи /задължително предварително билети онлайн/. Хора, не можете да си представите каква картинка беше опашката, само майки с деца на всякаква възраст. Украинците се завръщат по родните места. А на гарата в Киев ги посрещаха мъжете им с цветя. При тръгване влака направи закъснение около 2ч., но го навакса, на границата ни отне около час и пристигнахме на 22.06. в 9:21 по разписание. А сега назад... Маршрута е ясен, същия, но съветвам да си предвидите нощувка в Полша. За момента не може да се разчита на украинските железници, имат закъснения от 1 до около 7 часа. И ако на отиване към Киев това не е проблем, защото е предвидено да сте там от предния ден, то на връщане може да се озовете в неловка ситуация като нас. Влака от Киев за Пшемишел да закъснява с 2-3часа и на границата с Полша да ви кажат, че най-вероятно ще натрупа още 4-5 часа закъснение и в такъв случай си изтърваме самолета, въпреки резервите които сме си заложили от около 7-8часа. Естествено почти целия влак слезе на малка гара преди самата граница, оттам с такси до самата граница, минаване пеша през нея, и с такси до Краков. Бяхме на летището навреме… След 14дни тест, а след 9 мес. надявам се, че ще завършим фразата с Vici /победих/. Пожелавам успех на всички, и дерзайте, няма страшно. Страшно е да видиш пуста чакалнята на клиниката, там където кипеше от хора, разговори и всичко беше изпълнено с толкова много надежда и положителни емоции. Доколкото разбрахме ние сме първите отишли за трансфер след започване на войната. Дано сме на късмет, успех на всички 😘

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 11:02 от nikoletamarinova@gmail.co

# 84
Nikoletamarinova, честита радост! Бъдете живи и здрави и се радвайте на принцеса Михаела! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

# 85
Честито и от мен!
Който не опитал , той не знае дали следво победа!!!
Браво на Вас, риска си струваше нали:)

# 86
  • София
Честита рожба!
И поздравления за смелостта!

Добавих ви във файла с успелите мами!

# 87
Честито Hug

# 88
Честита радост

# 89
  • София
Здравейте и благодаря за темата,
Радвам се,че ви открих. Разплаках се като четях историите ви.....
Аз съм 40 години, от миналата година правим опити-забременях естествено и загубих плода в края на 9 седмица.
Много страшно ми се струва да се пътува до там, но ако се наложи ще се справя.

Благодаря Ви, че споделяте-носите надежда!

Общи условия

Активация на акаунт