Инвитро с донорски яйцеклетки в Биотекском, Киев - тема 4

• 60 458
  • 390
  •   2
Отговори
# 90
Здравейте,след всичко което прочетох се насочваме към Биотекском,писах на имейла и ми казаха,че трябва да изпратя изследвания и заключение от доктор,че нямам противопоказания за забременяване,Бихте ли ми казали вие какво им изпратихте преди първо посещение,и заключение то какво трябва да включва

# 91
  • София
В общи думи трябва да пише, че няма патологични изменения в матката или яйчниците, които да пречат за износване на бременността или да са хормонално зависими. Искаха същото и от мамолог.

Успех!

# 92
Относно заключението - Ние дадохме стандартен амбулаторен лист от преглед, в който АГ беше написала, че няма противопоказания за забременяване. Не са искали никакви документи от мамолог.

Иначе изпратихме и всички изследвания, които бяхме правили до момента. Ако им трябва нещо конкретно, ще ви кажат.

# 93
Здравейте, мами и бъдещи такива. Моля да бъда включена в списъка на успелите. Първи опит в Киев (шести общо), двоен трансфер и резултат близнаци вече на 11 месеца. Пожелавам успех на всички и не се колебайте, за мен това е МЯСТОТО

# 94
Момичета ,какво става не пишете !

# 95
Здравейте,
Опитах да се присъединя към групата в Telegram но нещо линка ме праща пак в bgmama. Изтеглих приложението, регистрирах се, но нещо не става. Мола за помощ.

# 96
  • Варна
Мисля, че трябва да изчакаш администратора на групата да приеме поканата ти  и да те присъедини към  нея. Може това да е едната причина.

# 97
Това е написано на страницата им в Фейсбук, явно клиниката работи нормално.
Цитат
На 2 и 3 юни 2023 г. в гр. София ще се проведат индивидуални  срещи-разговори с представител на клиниката по репродуктивна медицина BioTexCom. Очакваме Ви с нетърпение за представяне на процедурите, предлагани в клиниката и за лични разговори с координатора на българския отдел Виктория.
 Попълвайки формата ще си запазите час и ще разполагате с 30 минути за да:
 • разберете и обсъдите всички подробности за възможните програми предлагани от клиниката;
 • получите уникална възможност да ускорите стартирането на вашата програма;
 • ще узнаете за възможността за замразяване и транспортиране на генетичен материал
https://form.jotform.com/221745946622360

# 98
Момичета,
Сега виждам, че в сайта им са обявени нови цени за инвитро с ДЯ. Вече не се предлага пакета с връщане на сумата. Моля споделете от кой опит успяхте, има ли неуспели?
Предварително благодаря! 🙂

# 99
Ние от първия Wink

# 100
  • Милано
И ние от първия.

# 101
Ние имаме два неуспешни опита в Биотекском. Успяхме от първи опит в друга клиника.

# 102
  • София
Ние имаме два неуспешни опита в Биотекском. Успяхме от първи опит в друга клиника.
Би ли споделила коя?

# 103
Ще Ви отговоря на лично съобщение, за да не пишем за други клиники в темата за Биотекс.

# 104
Това е написано на страницата им в Фейсбук, явно клиниката работи нормално.
Цитат
На 2 и 3 юни 2023 г. в гр. София ще се проведат индивидуални  срещи-разговори с представител на клиниката по репродуктивна медицина BioTexCom. Очакваме Ви с нетърпение за представяне на процедурите, предлагани в клиниката и за лични разговори с координатора на българския отдел Виктория.
 Попълвайки формата ще си запазите час и ще разполагате с 30 минути за да:
 • разберете и обсъдите всички подробности за възможните програми предлагани от клиниката;
 • получите уникална възможност да ускорите стартирането на вашата програма;
 • ще узнаете за възможността за замразяване и транспортиране на генетичен материал
https://form.jotform.com/221745946622360

Дава грешка на датата и не може да се финализира... Жалко

Общи условия

Активация на акаунт