Талантлив фен в действие 💗:

Прекрасен!!

поздравления за новата, прекрасна тема в любимия ми цвят! Червеният цвят асоциираме предимно с огън, топлина, енергия и с цвета на кръвта. В областта на емоциите го отъждествяваме най-вече с любов, страст и ярост. Червеният цвят е основен цвят от топлите тонове в изобразителното изкуство. От червеното се извеждат допълнителни цветове като лилавото – в съчетание със синьо, оранжево – в съчетание с жълто, розово – в съчетание с бяло. В Китай, Индия и много други азиатски страни това е цветът, символизиращ щастието и късмета.

кога ще публикувате вашите стихосбирки? Поезията ви се отдава, мили момичета! Не си пропилявайте таланта! Чакам с нетърпение всяка ваша творба! Успявате да ни усмихнете, зарадвате и развеселите!
радвай се на вълшебството, наречено любов!
много благодаря за споделените спомени от почивката ти в Бодрум! Било е разкошно и интересно!
не успях да ти благодаря за чудесния преговор на епизода! Бях толкова уморена, че имах сили само да чета между домашните задачи. Надявам се да имам повече време за темата тази седмица!

). Всичко четем и всичко забелязваме. 
Благодаря за символиката на червеното, още снощи ми се искаше да потърся нещо такова и да го сложа, но после забравих..
Виждам, че се отчитате с лайк периодично, затова не ви закачам, но да си знаете, че забелязваме липсата ви. Очаквам и любителката на дългите постове да се разпише скоро. 

" Животът може да бъде хубав, ако знаеш къде е хубавото на живота. А то е там където има изкуство; творчество, където има човечност, където има приятели !"

Днес е голям християнски празник - Ден на равноапостолите Константин и Елена. Честит празник !

Идва момент когато трябва да си вземеш почивка....Почивка от всичко около теб и дори от себе си...

Образите на Еда и Серкан оставиха трайни следи във времето със своята красива любовна приказка , с изпитанията и препятствията, които двамата влюбени успешно преодоляха...

Наближава 04 юни - рожденния ден на Керем...Мили спомени от рождения му ден миналата година ....

Не успях да честитя навреме и рождения ден на малката ни принцеса Мая ! / поради многото динамика, напрежение и работни анжажименти през месеца , но ви четях с удоволствие и се радвах на споделеното / Малката ни Черешка !🍒

Фенско творчество...Как си представят почитателите Ханде и Керем поостарели...Може би им се искаше приказката да беше с този край ...и заживели дълго и щастливо ....
Много често в социалните мрежи виждам Ханде изобразена като Дисни принцеса...

Очаквам с нетърпение новите им проекти, участия в нови филми, реклами, интервюта, пътувания, каузи и т.н. , както и новини от личния им живот. Аз ги харесвам и двамата- Ханде и Керем и им желая много нови успехи и в професията , и в живота. 

Честит празник на всички именници!
Носят красиви и силни имена! Около мен има доста Елени и един Костантин.
Да са живи и здрави, желая им щастие и късмет! 
Изглежда организацията HeForShe e свързана по някакъв начин с бокса, и по-специално с женския бокс в Турция. Не можах да преведа написаното, sorry 

хубаво място, хубави снимки. Аз лично харесвам диви, безлюдни плажове, слабо населени селца, с много природа и малко хора. Да ми мирише на море и треви, а не на дезодоранти и плажни масла.
И на такива места ходя.
Жалко, че стават все по-малко и туризма по български гази и унищожава /почти унищожи!
/ нашето Черноморие.

Препоръчани теми