Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 182
  • 738
  •   1
Отговори
# 15

Талантлив фен в действие 💗:

Много красив портрет на Керем си ни донесла Гери!!
Прекрасен!!

# 16

Наспахте ли се, булки 🙃 /да вкарвам в употреба едно чуждо изказване, но така ми дойде отвътре/.
Гери, и аз идвам да кажа, че Линдето зарежда с позитивизма си макар на част от нещата да гледаме от различен ъгъл.

# 17
Отново прекрасна и богата тема! Поздравления!

# 18
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мики, Sparkling Heart поздравления за новата, прекрасна тема в любимия ми цвят! Червеният цвят асоциираме предимно с огън, топлина, енергия и с цвета на кръвта. В областта на емоциите го отъждествяваме най-вече с любов, страст и ярост. Червеният цвят е основен цвят от топлите тонове в изобразителното изкуство. От червеното се извеждат допълнителни цветове като лилавото – в съчетание със синьо, оранжево – в съчетание с жълто, розово – в съчетание с бяло. В Китай, Индия и много други азиатски страни това е цветът, символизиращ щастието и късмета.

Марги, Слънчице и Мики, Sparkling Heart кога ще публикувате вашите стихосбирки? Поезията ви се отдава, мили момичета! Не си пропилявайте таланта! Чакам с нетърпение всяка ваша творба! Успявате да ни усмихнете, зарадвате и развеселите!

Мики, Sparkling Heart радвай се на вълшебството, наречено любов!

Линде, Sparkling Heart много благодаря за споделените спомени от почивката ти в Бодрум! Било е разкошно и интересно!

Дилеми, Sparkling Heart не успях да ти благодаря за чудесния преговор на епизода! Бях толкова уморена, че имах сили само да чета между домашните задачи. Надявам се да имам повече време за темата тази седмица!

Попаднах на следната информация:
MF Production, чийто шеф е един от нашите успешни продуценти Асена Бюлбюлоглу, продължава да предлага качествено съдържание на публиката. MF Production подготвя нова поредица за FOX. Името на сериала, който все още е в сценарий, е „Lion Piece”... Сценарият на сериала принадлежи на Мелис Цивелек, който също е написал Забранената ябълка...

Разбрах, че подписалите с Дисни, ще могат да работят освен с платформата и с FOX. Интересно ми е дали Ханде или Керем ще участват в новия проект на Асена Бюлбюлоглу за FOX?

Спомени от Анталия

# 19
Добро утро Animal Bee

Марги, опитвам да измисля продължение,
на твоето прекрасно стихотворение.
Оказва се май, че имам липса на вдъхновение
или просто мързеливо съботно настроение. Joy

Бабче, страхотни цитати си ни донесла! Като техен изявен любител не мога да не отбележа, че носиш неща, които дори аз не съм чела (а имам претенции , че съм чела много сентенции Joy). Всичко четем и всичко забелязваме. Heart Exl

Мира, забелязах отсъствието ти. Hug Благодаря за символиката на червеното, още снощи ми се искаше да потърся нещо такова и да го сложа, но после забравих..
Аквамарин също ми се губи от погледа. Hug Виждам, че се отчитате с лайк периодично, затова не ви закачам, но да си знаете, че забелязваме липсата ви. Очаквам и любителката на дългите постове да се разпише скоро. Heart

Неслихан отговаря на въпрос в инстаграм.
Липсва ли ви SCK ?
Винаги ми липсват хубавата работа и приятелствата, които направих. За щастие тази седмица видях и прегърнах Ханде, Алиджан и Еврим.❤

# 20
Всеки нов ден е Радост , всеки миг е Надежда!
Слънчев и усмихнат   ден  , прекрасни феи на Любовта !☺❤🌷

"  - Колко различни могат да бъдат съботите- някак разсеяно отбеляза тя.
- Когато си на 20, на 40, на 60...
На 20 крещиш:- Ура, събота!
На 40: - Най-после събота...
На 60: - Наистина ли е събота ? Дори не забелязах!
А на съботата изобщо не и пука.Тя идва при всеки и казва : Твоя съм !  "
Рая Видинска

"Щастливият човек...

Щастливият човек е благ
и живее винаги с усмивка.
За него никой не е враг.
И нищо чуждо той не иска.
Щастливият човек не е пастир.
Постига всичко без насилие.
На всички винаги дарява мир.
И подкрепя чуждото усилие.
Щастливият човек не иска нищо.
Готов е всичко да даде.
Живее просто, леко, нетипично.
Не се страхува да умре.
Щастливият човек обича всичко.
И готов е всичко да прости.
Той е малко камъче едничко,
което като диамант блести.
Щастливият човек няма много
и няма кой, какво да му даде.
При него няма мисли за тревога.
И нивга няма да ви предаде.
Щастливият човек не иска пир.
И винаги дарява своята дреха.
Той е чист като планински вир,
при който няма жажда, а утеха.
Щастливият човек не може всичко,
но притежава скрит един тотем,
с който не е тъпо, гадно и трагично,
и приема всичко без проблем
!.. "

Валентин Начев

Flowers Hibiscus" Животът може да бъде хубав, ако знаеш къде е хубавото на живота. А то е там където има изкуство; творчество, където има човечност, където има приятели !"
Леда Милева

С благодарност и признателност към Мики❤ и всички вълшебници ❤ за новата ни красива и уютна къщичка ! Да ни е честита новата четвърта тема! Нека приятелската атмосфера, настроението , усмивките, шегите, забавлението и жуженето да не спират ! Благодаря на всички момичета ❤за споделянето на коментари,мнения и разнообразна информация ! За всички ВАС, с Любов !❤

Специално към Дари
Пускай. Винаги пускай с усмивка, с любов. Всичко и всеки. Но никога не се сбогувай. Защото нищо не е финал.
Кажи:-Благодаря и до нови срещи !

Дари ,очаквам те в темата , въпреки всичко - изтрития пост,разочарованието, горчилката, обидата.... Покажи ни ,че можеш да ги превъзмогнеш и надживееш. Животът продължава ! А Животът това е времето , което ни е дадено да се научим на Любов !

Flowers HibiscusДнес е голям християнски празник - Ден на равноапостолите Константин и Елена. Честит празник !

На именниците , честито ! Да им е живо и здраво името и да им носи здраве, късмет, щастие и много успехи !

Flowers Hibiscus Идва момент когато трябва да си вземеш почивка....Почивка от всичко около теб и дори от себе си...
Линде❤ добре дошла! Липсваше ми с позитивизма, човечността, искреността и разбирането към всеки. Благодаря за споделените снимки! И както винаги да си знаеш - аз чакам и  пътеписите ти!

Анталия - красиви моменти от сериала ни. Виждам че и Мира ❤ ги е споделила вече. Но това си остават и за мен -  незабравими,  знакови моменти в сериала ни.

Малдивите - романтика, красота и любов в реала...

Flowers HibiscusОбразите на Еда и Серкан оставиха трайни следи във времето със своята красива любовна приказка , с изпитанията и препятствията, които двамата влюбени успешно преодоляха...

Епизод 1 и 13...

Втори сезон...

Flowers HibiscusНаближава 04 юни - рожденния ден на Керем...Мили спомени от рождения му ден  миналата година ....

И въпрос към всички - как в темата ще го отбележим - идеи, предложения ?

Flowers Hibiscus Не успях да честитя навреме и рождения ден на малката ни принцеса Мая ! / поради многото   динамика, напрежение и работни анжажименти през месеца , но ви четях с удоволствие и се радвах на споделеното / Малката ни Черешка !🍒

Да бъде здрава, щастлива, усмихната , да има безгрижно детство !❤🎂🎈

Flowers Hibiscus Фенско творчество...Как си представят почитателите  Ханде и Керем поостарели...Може би им се искаше приказката да беше с този край ...и заживели дълго и щастливо ....

Flowers HibiscusМного често в социалните мрежи виждам Ханде изобразена като Дисни принцеса...

А принца ?

Flowers HibiscusОчаквам с нетърпение новите им проекти, участия в нови филми, реклами, интервюта, пътувания, каузи  и т.н. , както и новини от личния им живот. Аз ги харесвам и двамата-  Ханде и Керем и им желая много нови успехи и в професията , и в живота.
Лесно е да избере човек - когато харесва и се възхищава от таланта на даден актьор / актриса  или и от двамата да следва тема , която удовлетворява потребностите му. Но да  хули , очерня някой от тях за мен е неприемливо. Защото само ако върнем лентата назад например преди 1 година същите тези почитатели , журналисти т.н. пишеха суперлативи и комплименти и за двамата като сериална  , и като житейска двойка. Казват , че там където си целувал, харесвал, обичал , където си вадил хляба си не е почтено да се плюе, защото това най- малкото означава неуважение, лицемерие....
Когато  разгневените хора грабват камъни , за да ги хвърлят и убият блудницата Христос се обръща към тях :" Нека този , който е безгрешен пръв хвърли камък..." И така спасява клетата жена от сигурна смърт.
Така и аз не искам да съдя никого за постъпките - нито Ханде, нито Керем , нито "пишман" почитатели и журналисти..." Не съди, за да не бъдеш съден..."..
Уважавам правото и на двамата да градят кариерите си , да живеят живота ,който ги прави щастливи. Без негативизъм , без упреци  считам , че животът  си е техен , защото Еда и Серкан са главни герои от СЧК , но Ханде и Керем са актьорите , които пресъздадоха тези образи и им вдъхнаха живот. И двамата актьори имат бъдеще пред себе си - те са млади и талантливи , за да постигат мечтите си и в професионален и личен план.
Ох , споделих си го...Май се заплеснах много...
Докато се отбивах да  ви пожелая "Добро утро! " вече стана " Добър ден !"☺

Ще завърша с думите на нашия велик маг Астор, който тази седмица изпратихме по пътя на вечността...Светъл да е пътя му!
" Във всяка илюзия има нещо истинско!".

Щастлив празничен ден, момичета❤ !
Мики❤ тук съм и не ви изпускам, чета с интерес всяко мнение!

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 13:28 от akvamarin007

# 21
  • София
Привет и от мен момичета.
Днес ми е много лежерно и спокойно. Чувствам се отпочинала и много позитивно настроена.

Криси, специално за теб и разбира се за всички останали момичета в темата, а и извън нея, на които ще им бъде интересно моето приключение.

Качвам ви поредната доза снимки от Бодрум, където бяхме 5 дни. Хотелът, в който отседнахме се казва Luxur. Наистина си отговаря на името. Луксът изобилстваше от всякъде. Той е 5*. Но не се плашете, в момента цените в Турция са невероятно изгодни. Една такава почивка излиза от 650 до 800 лева в зависимост от това, каква стая си наемаш и какви екстри си добавяте. Пълен "all inclusive". Вече в активния сезон цените се покачват и от средата на септември отново падат. Мога да ви кажа, че там през лятото стига до 40 градуса и не е за препоръчване да се ходи през този период. Най-хубавото време е през септември и началото на октомври. Сега температурата на въздуха беше около 30 градуса, но водата все още не толкова топла. Затова повечето се къпехме в басейна. Всичко е разцъфтяло. Зеленината изобилстваше. То са магнолии, жасмин, палми и всякакви други прекрасни цветя. Сезонът при комшиите вече е започнал. Хотелите им са наполовина пълни. Има много туристи от Англия, Германия и най-интересното от България. Има вече и много руски туристи с децата си. Бодрум е много интересен район. Целият град е разположен на отделни заливчета, които са около 23 на брой. Повечето от тях са отдалечени от центъра на Бодрум. Някои на 30 километра, други са на 1 километър от града. Те са предпочитани от тези туристи, които искат спокойствие и тишина. В комплексите има всичко необходимо. От магазини до лекар. Има няколко, които са в района на Бодрум и са удобни за тези, които искат да съчетаят почивката с шопинга и разходките из самия град. Ако не си със собствен транспорт, има подсигурени маршрутки или шатъли от хотела до центъра. Вървят на 20 минути. Цената е около 16 до 18 TL, което е около 2,00 лева в едната посока. Около основният хотел има разположени по-малки къщички, с прекрасни алеи и много зеленина. А около тях тече нещо като изкуствена рекичка-басейн. От стаята направо можеш да се изкъпеш и отново да си седнеш на шезлонга пред къщичката. Единственият недостатък според мен в Бодрум е, че повечето плажове са или с камъчета или са насипали допълнително пясък. Има и такива плажове, на които са изградени понтони. Нашият плаж беше един от малкото с естествен пясък. Вечер се организират много забави. Караоке, пианобар, музика на живо. В нашият хотел имаше двама млади певци, момче и момиче с оркестър и пееха изключително английски и италиански песни. Пълно е с атракции за децата. Аниматори могат цял ден да се занимават с тях.

Скрит текст:

За да не спамя, ще ви кача нещо, което намерих преди малко. Това което е написало това момиче в Туитър все едно е откраднала и моите разбирания и мисли. Ето така разсъждавам и аз. Не ми се сърдете, когато пиша с повече оптимизъм, отколкото ви се иска. Но това съм аз. Това ме зарежда и ми дава стимул в живота. Независимо какво ми се е случило, аз се настройвам на такава вълна и продължавам с надежда, че след бурята се показва слънцето.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 12:54 от БлагаВест

# 22
БлагаВест, много хубави снимки си сложила и как увлекателно разказваш. Радвам се, че си изкарала добре. 😊

Колаж от днешните сторита на Керем, които са на спортна вълна:

Ханде и нейното любимо занимание напоследък - да блокира страници в Инстаграм:

# 23
  • София
Ах, Акиф, Акиф...как не се умори?  И какво толкова лошо нещо ти е направила Ханде, че не спря да се занимаваш с нея. Сценарият ти е един и същи. Измислени любовници.
Успява все пак да повлияе на част от феновете, които веднага яхват новината и обругават тази неморална жена, която сменя "като носни кърпички" мъжете. Ами, може си го, сменя си ги. Не й завиждайте.

Цитат
От вчера бях разтревожен, че ще пуснат бомба и ефектът й бързо избледня... и така бомбата пристигна, излезе от малката глава на Акиф. Е, ще го обезоръжим ли?
1. Сезонът на Акиф Понс беше открит в Мармарис...Къде беше Ханде вчера? В Истанбул, грижи се за Мави... тя телепортира ли се или използва двоен метод... Акиф!
2. Показват седнала двойка, тази двойка не е Ханде и Каан също не е, но познайте, горкият малък Акиф, който работи така... Акиф, Ханде е левичар, виж как се поставят приборите за хранене .
3. Kaaн вчера постави завръщане, живее в Истанбул, прекара няколко месеца в записи в Коня. Как е стигнал до Мармарис толкова бързо, той е супергерой.
4. Вече знаехме, че идва тази новина, чакахме я и всички турски страници, които я копират, го правят със същото заглавие, ефектът от скандала продължава все по-малко. И вместо драма, това е патетично забавна новина.

Акиф кой те залага в тези лудории?

Защо тази жестокост с Ханде, която вече блокира страници и извади етикети, като действията й показват, че това не е нейната история... защо продължаваш?
Защото истината се доближава все по-близо.
Оплаквайте се за невярна информация и блокирайте! Благодарности.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 15:31 от БлагаВест

# 24
Привет от мен!
Знаете, че ви следвам неотлъчно и слизам от балкона да се запиша.
Благодаря на домакинята за подредения нов дом и на помощниците, които го поддържат.
Честит празник на имениците! Със здраве да си носят имената!

# 25
  • София
Привет и от мен! Heart Eyes  Честит празник на всички именници!  Flowers Hibiscus Носят красиви и силни имена! Около мен има доста Елени и един Костантин.  Heart Да са живи и здрави, желая им щастие и късмет! Grinning

Видах това в нета. Sunglasses Изглежда организацията HeForShe e свързана по някакъв начин с бокса, и по-специално с женския бокс в Турция. Не можах да преведа написаното, sorry Rolling Eyes

Колаж от днешните сторита на Керем, които са на спортна вълна:

Линде, Flowers Hibiscus  хубаво място, хубави снимки. Аз лично харесвам диви, безлюдни плажове,  слабо населени селца, с много природа и малко хора. Да ми мирише на море и треви, а не на дезодоранти и плажни масла. Stuck Out Tongue Winking Eye И на такива места ходя. Grinning Жалко, че стават все по-малко и туризма по български гази и унищожава /почти унищожи! Smiling Imp/ нашето Черноморие.

преди еда година, 21.05.2021

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 16:20 от Dilemi

# 26
Спомних си, че бях обещала да разровя старите теми за преговора следващата сряда , но нека първо да си припомним какво сме писали по епизод 36, който преговаряхме тази седмица. Stuck Out Tongue Winking Eye

Преди да гледаме 36еп, мнение базирано на фрагманите
Скрит текст:

След епизод 36
Скрит текст:

Хоп, кой видях Stuck Out Tongue Winking Eye

# 27
Емоционални сме, 🤣 хем познавам почерка ви и съм ви чела многократно, но чувството е сякаш тези коментари са писани от различни хора.

Криси, за рд на Керем питаш по какъв начин ще се отбележи. Не сме обсъждали, но предполагам през целия ден преобладаващата част от публикациите ще са свързани с него.🤔
Например на мен ми се иска да започне някой, друг да продължи с нещата около него в хронологичен ред. Малко трудно за изпълнение сякаш 🤔 Ако има детски снимки примерно, после годините когато е бил в Америка, завръщането в Турция, първи турски сериал, сетови снимки от онова време, следващите сериали, реклами... и т.н. И така до ден-днешен. Но както казах, вижда ми се трудно за изпълнение понеже как всяка да поеме щафетата в точния момент 😜

П.П. добре, де, признавам си. С това предложение правя услуга на себе си и ви казвам Разкажете ми за Керем. 🙃😆

# 28
Марги, страхотно предложение, но не знам как би се организирало..Thinking
Иначе по повод празника в туитър вече се организират феновете , правят кампании за дарения към различни каузи. Също така ще се направи пак такъв мап в гугъл с пожелания.

Днес очакваме повече подробности и на кой имейл можем да изпратим пожеланията си. Миналата година се събраха 1685 пожелания от фенове. Innocent

# 29
  • София
Цитат
Линде, хубаво място, хубави снимки. Аз лично харесвам диви, безлюдни плажове,  слабо населени селца, с много природа и малко хора. Да ми мирише на море и треви, а не на дезодоранти и плажни масла. И на такива места ходя.  Жалко, че стават все по-малко и туризма по български гази и унищожава /почти унищожи!/ нашето Черноморие.
Дилеми, за съжаление почти не останаха такива места у нас. Всичко строи и презастроява. Проблемът е, че при нас сезонът е много къс, има няма 2-3 месеца. Докато при комшиите той е около 6 месеца. Освен това нашата крайбрежна ивица е къса. Не можем да я сравняваме с тази в Гърция и Турция. Но и в Турция има много спокойни и  уединени местенца. То са заливчета и малки плажчета. Там все ще се намери местенце за такива любители, като теб. Има за всеки по нещо.

Аз най-вече съм щастлива, че посетихме Ефес и къщата на Дева Мария. Обичам да съчетавам почивка с културен туризъм. Заслужава си да се види. В Дидим видяхме и храма на Аполон.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 18:50 от БлагаВест

Общи условия

Активация на акаунт