Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 172
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Трейлър за новата реклама на БМВ и отново потвърждение да я очакваме на 24.05 Oncoming Automobile
https://mobile.twitter.com/BMWTurkiye/status/1528013568825860096

# 31
Линде ❤ специални благодарности за пътеписа  и снимките ти . Харесва ми да чета колко увлекателно разказваш , обясняваш и показваш нагледно.Надявам се да си си починала и заредила с още повече оптимизъм , с  който да ни заразяваш.За теб!❤

Марги❤ харесва ми идеята ти -Разкажете ми  за Керем. Другата ти идея също е хубава , но практически трудно би се получила хронологията . 04 юни се пада в събота.
А с Разкажете ми за Керем сякаш имаме повече свобода и във времето и в пространството. На който когато му е удобно да се включи.  Може би с момент от живота на актьора Керем Бюрсин  по избор- детство, родители, сестра, баба, дядо ,семейството; пътуванията и живота в други държави със семейството му; живота в САЩ- образование, интереси, музика , кино приятели, работа ; завръщане в Турция и началото на кариерата му като актьор;  сериали , в които участва , коя е любимата  роля  според вас, която изпълнява , с кой /коя/ екранен/ екранна /партньор / рка мислите , че най-добре си подхождат и сработват; участията му в реклами, обществени каузи, интервюта ; награди, отличия; в какъв бъдещ проект бихте искали да го видите; личен живот - партньорки ; пътувания в различни държави; приятели, колеги ; къде  живее и с какво обича да се занимава, хобита  ;  спорта за Керем; как се забавлява ; музикални поздрави, песни, клипчета, рисунки  и още , и още...Разбира се пречупено през погледа и усещанията на всяка от нас. Сглобявайки целия пъзел ми се струва,че би се получило много добре, пъстро,  разнообразно, забавно...Може всяка от нас да сподели любима снимка или изказване   на Керем от интервю или пък на герой , който актьора превъплъщава...И сигурно вие момичета ще имате още други много различни и оригинални хрумвания, за да отпразнуваме заедно РД на нашия патрон , да се усети празничното настроение в темата с пълна свобода на избора.

Мики❤ да,  спомням си миналата година по случай рожденния му  ден имаше имейл , на който феновете изпращаха своите поздрави, а също така и подаръци за Керем.Вълнуващи бяха снимките с майка му, с колегите и екипа от СЧК, с Ханде....Предполагам , че и тази година Керем ще ни изненада приятно с нещо ново , различно.....
 И за баланс красивата , изящна и нежна Ханде

И за да съм в крак с дрескода на темата - страстно червено...

Момичета ❤ желая ви хубава вечер с много приятни и споделени моменти !

# 32
здравейте момичета темата отново е уникална
аквамарин 007 ,дилеми

прекрасен и изчерпателен пост
Просто не ми харесва тази снимка от феновете, тоест не отговаря на истината, тъжна съм
и спорен
разбира се нищо лично просто не ме засегна така

той е щастлив, тъжен и там в реалната картина е Carol и фонът е тъжна  Ханде .... не, не, не
https://twitter.com/i/status/1527808380680736769

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 19:20 от mirka 76

# 33
Мирка, ти още ли ползваш преводача? Все по-добре се справяш. Ръка = Ханде в случая и абсолютно всичко се разбира. 😍

Криси, вие само ми разкажете за Керем. Започнете предварително, не е задължително да е точно на РД, а и практически е невъзможно за един ден да се обхванат много неща. При това почивен ден, всеки назад-напред.
Ако решите да осъществим идеята Разкажете ми за Керем парчетата от вас, подредбата на пъзела от мен😜 Пак си избирам по-леката задача 🤣Но сред всичко споделено в темата ще събера нещата свързани с него, които са ме впечатлили. Примерно.

# 34
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Благодаря за прекрасната тема в червено...цвета на любовта....

Скрит текст:
КИПЪРСКИ СЛАДКИШ „ВАР- ЙОК“
Необходими продукти:
За шербета:
1,5 водни чаши захар
2 водни чаши вода
1 пакетче ванилия
За тестото:
3 яйца
½ водна чаша меласа или захар
½ водна чаша олио
1 водна чаша галета
1 водна чаша счукани орехи
1 водна чаша кокосови стърготини
1 пакетче бакпулвер
За крема:
1 литър прясно мляко
1 водна чаша нишесте
1/2 водна чаша захар
1 пакетче ванилия
1 пакет суха сметана (крем шанти)

# 35
# 36
  • Dupnica
Flowers Hibiscus Здравейте скъпи дами,
Flowers Four Leaf Clover За кратко се загубих и сте изписали темата, но ви намирам на още по-добро място в червено - огнено, изкрящо, любовно! Heart

Flowers Four Leaf Clover Благодаря за всичко - информация, стихове от прекрасните ни поетеси, разходка из красотите на Бодрум и Дидим.
Flowers Four Leaf Clover Всички минали през дома са страхотни и винаги зареждащи с позитивно и омайно настроение.
"Нека бъдем странни и прекрасни заедно"
 „Забравете пеперудите, усещам целия зоопарк в стомаха си, когато съм с вас!“ - да сложа и аз цитати, в които виждам себе си в темата Broken Heart

Лека нощ и сладки сънища! Nature Sparkler

# 37
Flowers HibiscusПрекраснииииии! Събота е, събота вечер! Затова утихнахте, нали?!?

Спокойно, уютно и влюбено да ви е!

Скрит текст:
mikipoli, как ме нацели? Аз в "старата" тема се обадих само 2 - 3 пъти?!? Благодаря!:hibiscus:

# 38
  • София
ТОП10 на HBO Max в Латинска Америка:

# 39
  • София
В Туитър феновете днес отбелязват 2 години от първата среща на Ханде и Керем за предстоящият им сериал СЧК.

По този повод ви черпя момичета с един невероятно вкусен бодрумски локум с мандарини. Той се прави само в този район.

Последна редакция: сб, 21 май 2022, 23:20 от БлагаВест

# 40
Sparkling Heart Мира, чудя се за тази стихосбирка. Постоянно им мърморя на Марги и Мики, но изобщо не ме отразяват. Animal Hear No Evil Satisfied

Sparkling Heart Линде, прекрасни снимки си ни показала и чудесно си описала преживяването.

Sparkling HeartАквамарин, радвам се, че се включи. Три пъти четох първия ти коментар в темата. Не знам колко време ти е отнел да го напишеш, но ние те четем с удоволствие.

Благодаря на всички, че сте тук.

Ако бяха във филм на Дисни. 😍💙

Не си спомням да съм я виждала. От последния снимачен ден.

Балансирам с този голям симпатяга. Blue Heart

# 41
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Пожелавам ви един прекрасен ден, изпълнен с много настроение и усмивки Wink

Sparkling Heart

# 42
Flowers HerbДобро неделно утро, влюбени в Керем и Ханде чаровници!
Започвам, какво е за мен КЕРЕМ БЮРСИН!
В особено и необичайно време за мен и за много хора започнах да гледам СЧК. Нищо не знаех за турското кино и с не малко ирония и дори насмешка се отнасях към преживяванията на сестра ми и близка до сърцето ми приятелка. Е, започнах да гледам СЧК и бам, ... няма отърване, търся информация тръпна от нетърпение първо в сряда, после събота... къде разбрала, къде не от частични преводи на Александра, после среднощни преводи на най-интересното и така КЕРЕМ и Ханде/Еда и Серкан!
Sparkling Heart Керем за мен е чаровник...
Blue Heart Керем за мен е син, помня на миналогодишния му рожден ден в "предходната" тема, споделих стихотворението на Киплинг - Ако, също и няколко от преводите на Валери Петров...
Green Heart Керем за мен е непораснало момче...
Purple Heart Керем за мен е неразбаното момче на турското кино...
Revolving Hearts Керем за мен е влюбения мъж ... /"Верисомо"/
Yellow HeartКерем за мен е BMW и Липтон....
HeartbeatКерем за мен е човек с голямо сърце, откликващо на общочовешки ценности и социална непримиримост...
Мога да изброявам още и още, ... но това са причините и за да отреагирам емоционално и може би не дотам коректно... в "предходната" тема.
Като всяка майка-виртуална искам най-доброто според мен за детето си... Дали ще ме послуша?
За детето и най-дългия ми пост!

# 43
Ново стори от Ханде

Феновете продължават да творят красоти.

„Ако наистина искате да изживеете живота си пълноценно и да реализирате най-големия си потенциал, трябва да сте готови да рискувате да ядосате някои хора. Хората може да не харесват това, което правите, да не харесват как го правите, но тези хора не живеят живота ви. Ти го живееш!"

# 44
Точно преди 2 години Gift Heart

Wink

Revolving Hearts

Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт