Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 744
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Цитат
„Без значение колко тежки бяха условията, никога не спирах да вярвам и мечтая в себе си“
Ханде беше представена отново в списанието Elle Türkiye като момиче на годината на Elle.

# 481
Сани вече го отбеляза, но идвам и аз да кажа, че Ханде продължава да води в класацията на най-следените турски актьори и актриси в Instagram.

Първата част от това наистина внушително число вече отговаря на възрастта ѝ. 😆🙃

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 19:08 от Margarita N.

# 482
Здравейте, момичета! 🥰

Завръщам се тук след повече от седмица усилена работа. А тази сутрин ми свалиха и шината от крака. Така че ми остава периода на възстановяването и постепенното връщане към нормалния ритъм на живот. ❣️

С интерес Ви изчетох. 😜
Наистина са се случили толкова много неща с Ханде и Керем и ще продължават да се случват. ❣️

Прекрасна, стилна, усмихната и царствена Ханде на наградите на списание Elle. Нейната визия и тази на Пънар Дениз бяха най-добрите за вечерта. Такива новини искам да чувам за нея, а не за поредната среща с Акиф.

Често се говори за специалната връзка между Мая и Керем в СЧК. Но Ханде и Мая също имат такава. Мая е буквално мини Ханде за мен.

Радвам се да видя, че Керем се е забавлявал с приятели. Каквото и да се случва, животът трябва да се живее. Ставаш и продължаваш напред. Според мен една от причините Нил да направи парти е, че имаше неприятности по време на почивка във Франция, които в крайна сметка се разрешиха. Била е ограбена като крадците вземат и чантата с международния паспорт. Благодарение на помощта от посолството успява да се прибере обратно в Турция. Наистина неприятна история. ☹️ Но пък партито изглеждаше весело 😊

Един от уроците, които Керем ни даде през изминалите дни, е че можеш да простиш, можеш да постъпиш като зрял човек и отново да стиснеш ръката на човека, който те е оскърбил. Това е признак на емоционална интелигентност, която е едно от качествата, към които и аз самата се боря. Чем и Керем показаха, че може старите свади да останат в миналото и достойно да се продължи напред. БлагаВест, аз също споделям твоето мнение, че Керем е възмъжал. В интервюто видях един мъж, който знае как да защити позицията си и който не скланя глава пред тези, които се опитват да очернят неговото име. Нека да продължава напред в същия дух. 🔥

Много ми харесаха последните снимки с неговия верен приятел Хектор:

Връщам се малко и към Бамби.
Ето така най-много я обичам - без грим, естествена красота и в добро настроение
🥰🥰🥰

# 483
  • София
Гери, бързо възстановяване.  

Още снимки на Ханде за списание Elle.

То бива крак, но нейният няма стигане.   

# 484
Ако това не е работа и послание от Вселената, здраве му кажи. 💘
Керем и Ханде в техни сторита от преди минути.
Единият рекламира фризьор, а другият Spotify 🥰🧿
Не е случайност... Знам, че нашето време, ще дойде 🌞

# 485
Гери, беше се позагубила тези дни, но се радвам, че се появи. Flowers Hibiscus

Да подчертая и аз - 28 милиона за инфлуенсърката. Няма стигане! Trophy

От стори на Ханде в колаборация със Spotify.

https://twitter.com/hanker_updates/status/1532676976347316224

# 486
  • София
Гери,   +100!
Изпревари ме, но пак ще го сложа. Керем се подлага на разкрасителни процедури за утрешният празник. И то при "най-добрият берберин в града".

А Ханде изглежда много щастлива и е сложила онова "срамежливо", изчервяващо се емотиконче, което е много паказателно, какво е настроението й тази сутрин.        

Радвам се и за двамата.  Продължавайте в същият дух, без излишна показност и много приказки. Бъдете щастливи, напук на всички хейтъри.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 14:47 от БлагаВест

# 487
Прекрасна Ханде - естествена, без много грим, без специална прическа , така я харесвам най-много и аз. Heart Eyes

И да ви почерпя с една тортичка за моя рожденик днес. Момченцето ми днес става на 5 годинки. Birthday Не прекалявайте със сладкото, че утре пак имаме повод. Stuck Out Tongue Winking Eye

Скрит текст:

Гери Hug

# 488
  • София
Поли, голям сладурко е твоето малко, пораснало вече, на мама момчето. Нека да е здрав, да прави пакости на воля, а мама и тати да му се радват.

# 489
Да, много е хубава Ханде така, възможно по -естествена.

Мики, да е здрав, щастлив и игрив малкия сладур.Lollipop

А така, съобщавайте ги добрите новини.
Гери, да се възстановяваш бързо. Flowers Four Leaf Clover

Чакахме и бебче да проплаче в нашето "отделение", но така и не разбрахме кога се случи Grinning

Хората сме различни...
За някои като мен счупеното не се лепи. Не, че задържам обида и ще намразя завинаги даден човек. Съвсем не. Ще превъзмогна огорчението, но нещата между нас вече не биха били същите. Отношения като при добри познати,  но не и близки приятели.
Но има хора като Керем, които не само на думи, но и с действията си показват обратното. Като онова японско изкуство кинцуги където счупеното не само се лепи ами и придобива по-хубав от първоначалния вид. Stuck Out Tongue Winking Eye "Счупената чаша и бавният процес на нейното поправяне може да се приеме като метафора за човешкото съществуване, което не е свободно от страдания, неуспехи и увреждания. Минаването на времето и болезнените преживявания оставят отпечатък върху човек, но те създават неговата история, правят го по-красив и интересен. Кинцуги учи, че не трябва да се срамуваш от раните си и да ги криеш от света. Трябва да им се помогне да се излекуват и когато лечебният процес приключи, носете ги с гордост като свидетелство за вашата сила."

Далечни са ми още тези мисли, затова и не разбрах правилно поведението на Керем от онази вечер и близостта му с Джем Йълмаз. И ако трябва да съм честна все още не го разбирам, но поне вече не се смея колкото в първия момент като ги видях и по-малко се съмнявам в искреността му. Stuck Out Tongue Winking Eye Scream

# 490
  • София
Мики, много радостни събития при вас тази седмица! Да ти е живо и здраво момченцето, да расте щастливо и обичано! Grinning
Поздравления за рожденика, цветя за мама! Flowers Hibiscus

И аз харесвам Ханде естествена, с малко или даже без грим.Grinning Снимката е направена в каравана, може би е на снимки за събитието на Дисни+ Thinking

Гери, Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 15:55 от Dilemi

# 491
Flowers Hibiscus Мики, честит да ти е рожденика. Animal Baby Chick Да ти е много здрав, щастлив и безгрижен. Relaxed

Керем за къде се гласи? Нали ще празнува с Хектор. Stuck Out Tongue Closed Eyes

Sparkling Heart

# 492
  • София
Слънчице, не само Керем, но и Хектор се нагласи за рожденият ден на татко си. Като ще са само двамата, нека поне да са красиви.  

Цитат
Керем за къде се гласи? Нали ще празнува с Хектор.

Една турска музикантка Туба Юрт, е подкрепила Керем за неговото изказване за поведението на турските и чуждестранните аристи, което предизвика неодобрение сред някои негови "безизвестни" колеги.

Подкрепа за думите на Керем Бюрсин от Tuğba Yurt: „Чуждестранните играчи не мислят, че са нещо“ (това са думи на Керем):  „Не би било правилно да обобщавам, но съм съгласна с Керем Бюрсин. Свиря в Симфоничния оркестър на Бурса от години и имах възможността да работя с много световни звезди. Никой от тях няма нищо общо с егото. Много скромни и скромни хора”.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 17:22 от БлагаВест

# 493
  • Кърджали
Мики, да ти е честит малкият голям мъж! Да се радва на едно приказно и вълшебно детство!

# 494
Вече сме в днешния брой на ТВ Сага

Общи условия

Активация на акаунт