Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 741
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
Привет 👋
Ханде днес е много активна в IG.  Сутритна се показа без грим, по обед леко гримирана, а сега и със сценичен грим. За мое съжаление публикува само една снимка от фотосесията за списание Elle.

А каква ли снимка би качила в полунощ Stuck Out Tongue Winking EyeStuck Out Tongue Winking Eye

Mikipoli, да ти е жив и здрав младежа, да е много, много щастлив и много да ви радва. BalloonBalloonBalloon

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 18:26 от Snimi

# 496
  • София
Много любопитно!
Днес зетят Фади има рожден ден. Сестрата на Керем, Мелис е направила един видеопоздрав.
Защо си мисля, че с Керем ще си допаднат в щуротиите.

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 18:41 от БлагаВест

# 497
Мики, да ти е жив и здрав малкият юнак Birthday Tada

Wink

П.С.
Подарък от фен за Керем Wink

# 498
Здравейте, прекрасни !☺❤🌷

Мики❤ , честит рожден ден на малкия юнак ! ☺🎂❤🎉🍕🎈 Да бъде здрав, щастлив и благословен ! Безгрижно детство с много забавни игри през лятото ! Весел празник!

За мама , поздравления !❤

Гери❤ бързо възстановяване!

Flowers Hibiscus Ханде има естествена красота и чар

Усмивката на Ханде

Flowers Hibiscus Снимки за рекламата на Дисни +

Ханде вече с 28 милиона фенове

Flowers Hibiscus Наградите на ELLE Style Awards 2022г за осми път с основното спонсорство на MAC Cosmetics. На гала вечерта Ханде блестеше с красота,изящество, финес, грация, стил, елегантност, феерия... .Тя беше радост за очите !Не мога да не споделя и аз  снимки от вечерта на наградите - Ханде Ерчел ELLE жената за 2022г

" Най- красивият грим за една жена е страстта."  Ив Сен-Лоран

"Красотата на жената не е в лицето. Истинската женска красота рефлектира от душата и,"
Одри Хепбърн

" Да обичаш красотата е вкус. Да създаваш красотата е изкуство."
Ралф Емерсън

Flowers Hibiscus Керем на 03.06.2021 година

Flowers Hibiscus 2020 и 2022 година Керем с Мелиса Дюнгел

Flowers Hibiscus Лятото вече е тук с много положителни емоции и настроение.

:Flowers Hibiscus Е ,момичета готови ли сте за парти  по случай  РД на Керем Бюрсин ?

https://twitter.com/cicekci_kiz_/status/1532487822510379027?s=20 … yDpGxRMs_eS6Rf8zA

Феновете вече изпращат подаръци на актьора с любов❤

Flowers Hibiscus И Керем тренира усилено, за да поддържа форма...Ще му е нужна за партито....

Момичета ❤,желая ви щастлива  петъчна вечер !

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 19:29 от akvamarin007

# 499
# 500
  • София

Rolling Eyes
Скрит текст:
Тази снимка  не ми харесва Hushed Знам, че и зрителна измама, но... Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 20:48 от Dilemi

# 501
Мики, да ти е жив и здрав малкият, много да те радва, да бъде щастлив, както и ти покрай него ❣️💗

Малко фенско творчество с Ханде ❤️

И рожденика, който си е истинско слънце 🌞

# 502
# 503
Преди една година...

В прегръдките на Серкан/Керем си е най-хубаво. Sparkling Heart

# 504
Преди година Sunglasses

Gift Heart

Cupid

# 505
Ханде Ерчел, като Жена на годината на ELLE, в изданието за месец юни. ❤️‍🔥

„Колкото и трудни са условията, не съм спряла да вярвам в себе си и да мечтая“.✨

Ханде Ерчел, която беше избрана за „ELLE ЖЕНА НА ГОДИНАТА“ на наградите ELLE Style Awards, описва стила си:
„За мен стилът е едно цяло, което човек отразява със своята позиция, идея, поведение, енергия и характер. Как отразяваш душата си е по-важно от това, което носиш. Като цяло предпочитам простотата и комфорта."

# 506
Малко ретро ... за рожденика Wink

.... и малко Серкан Wink

# 507
Ханде е невероятна в новата фотосесия за ELLE. Както винаги красива, секси и неотразима.

# 508
# 509

Общи условия

Активация на акаунт