Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 740
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • София
По повод на всичко това, което преживяват Ханде и Керем в последните месеци, това което се опитват да направят с тях, една фенка е написала своето мнение. Това, което е изложила по-долу се припокрива с много други информации, които излизат от време на време за двамата.  Има много премълчани неща.  Пресата не иска да се пише, защото много добре знаят истината. Натискът е огромен. Относно годежът на Ханде и Керем първи го съобщи "онзи" блогър Билял Озджан. Доста пъти съм го чувала от неговите уста, че двамата са се сгодили на Малдивите. Този пръстен, който Ханде си слага на ръката от време на време е пръстенът, който Керем и е дал като годежен. До един момент се коментираше открито, а след това същият човек обърна плочата и запя съвсем друга песен. Тези метаморфози са много странни. Започнаха да притискат и техните най-близки. Гамзе и Джанер също бяха ограничени да показват общи снимки. Знам, че това което пиша сега няма да се приеме нормално от доста фенове. Отново ще бъда обвинена в пристрастност. Но аз съм напълно наясно, какво пиша. Препоръчвам ви да прочетете репортажа на тази фенка. И съм сигурна, че ще дойде този ден, в който цялата тази истина ще излезе наяве. Още малко.

Цитат
Пожелавам на всички фенове да прочетат този репортаж. Може би тогава някои от тях няма да пишат всякакви глупости. Ту Ханде изневерявала на Керем, ту Керем е женкар и предател. Но всъщност трябваше да минат през всичко това много трудно, за да не ги видят папараците, да не ги снимат заедно. Защо?? Да, защото ако наруши реда и изискването на агенцията ще плати голяма глоба. Ханде е пиле, което снася златните яйца за агенцията. Затова тя и Керем постоянно намекват на всичките си фенове, че са заедно. Дават малко улики. В крайна сметка тя многократно казваше, че само от нея трябва да чуят цялата истина. И също така каза, че тя никога няма да остави Керем. И това, което нейната агенция прави с нея, то й испанската агенция на чичото на Керем искаше да направи с него. Стефани беше поставена. Чичото също искаше да получи контрол над Керем. Но както се оказа, Керем разбра всичко навреме, неговата майка се намеси и се скара с брат си заради това.  Ханде не е глупачка, тя разбира всичко. Агенцията й продава цялата информация за нея на папараците. Затова и на двамата е много трудно в момента. Но те са сгодени! Годежът беше на Малдивите. Но и това им беше забранено да обявят. Дори снимките бяха премахнати. Но Керем направи толкова романтична вечер и подреди всичко толкова красиво. Така че, скъпи фенове, преди да съдите и обвинявате всеки един от тях, трябва да изчакате, докато самите те информират за връзката си. Популярността е изпълнена с всякакви скандали, мръсотия, клюки. Собствените им капитали. Ханде и Керем работят неуморно, въпреки че много от хората си мислят, че правят само как получават нови любовници  почти всяка седмица.Така че не клюкарствайте и пишете мръсотии, по-добре се погрижете за себе си. А преди да пишете поредното обвинение - помислете.
Скрит текст:

# 512
# 513
Преведох набързо част от интервюто за Elle.

„За мен стилът е едно цяло, което човек отразява със своята позиция, идея, поведение, енергия и характер. Как отразяваш душата си е по-важно от това, което носиш. Като цяло предпочитам простотата и комфорта. Предпочитам не твърде много парчета/части, а някои основни и неостаряващи. Колкото до тайната на успеха...все още се виждам в началото на пътя, има толкова много неща, които искам да постигна. Все още имам да извървя дълъг път. Но най-важното нещо, което ще кажа за точката, до която стигнах досега е, че съм работила във всяка ситуация и при всякакви обстоятелства и че не съм спирала да вярвам в себе си и да мечтая, независимо колко трудни са условията. Имам толкова много мечти. Разбира се, като актриса искам да предизвикам себе си с роли, които разширяват границите ми и изненадват публиката с моите напълно различни лица. Искам да дам живот на герои, с които мога да бъда вдъхновение за публиката. Такива, които имат кауза и ще докоснат сърца. Проекти, които ще се излъват на международни платформи, да виждам себе си/проектите в страни, за които дори не съм си представяла.

Скрит текст:

# 514
Много хубаво го каза  БлагаВест аз също съм от онези хора които вярват в любовта на Ханде и Керем и в края когато те решат ще го споделят с нас феновете, тогава да видя израженията онези които постоянно ги оплюваха и хулиха.

Ново от Мая

Чаровна усмивка

# 515
Добра вечер, прекрасни!

Благодаря за красотата  в темата. Чудесни новини, снимки, интервюта.

mikipoli, честит да е рожденикът ви!
Да расте здраво, добро, усмихнато дете!
Да има безгрижно детство и късмет в живота!
GeryFan, бързо възстановяване.

# 516
ВНИМАНИЕ🎊
Тази вечер  ще започнем нашата тенденция за рождения ден на Керем 🕺🏼💃🏻
Час: 23:45 турско време
Цел: 500 хиляди туитове
Първи туит @kerembrsnfans
Gift Heart

Sparkling Heart

# 517
Започнаха вече феновете да честитят 35-ия рожден ден на Керем Бюрсин/ остава по-малко от час и половина /. Някои от тях  пишат , че не могат да намерят думи да изразят уважението и възхищението си към актьора.

Има и доста оригинални поздрави

Изпращат цветя, картички

Миси ❤ вече е писала за целта  500 000 туита с начало 23. 45 ч турско време по случай РД на актьора .Цял ден тече призива към феновете.

https://twitter.com/__Vikkki__/status/1532620233416282114?s=20&a … Y1O7_HysRO2ddgcGg

Последна редакция: пт, 03 юни 2022, 22:57 от akvamarin007

# 518
Пожеланията започват 🙃

# 519
  • София
Честит 35 -ти рожден ден, Керем!

Нека съдбата ти донесе само хубави моменти и приятни изживявания. Пожелавам ти да имаш сили, воля и желание да сбъднеш и най-големите си мечти и да бъдеш най-щастливият човек. Бъди все така лъчезарен и добър човек, заобиколен от много любов. Нека голямата любов да бъде винаги с теб, така като ти сам си го пожелаваш.
Бъди обичан и обичай!

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 09:32 от БлагаВест

# 520
Честит рожден ден Керем !
Бъди много здрав, щастлив и много бъдещи и настоящи проекти, да сбъдваш много твои мечти. Нека любовта винаги е с теб в очите на Ханде Ерчел.

Миналата година двамата с Ханде празнуваха заедно дано и тази година бъде така.

# 521
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много добро настроение, положителни емоции и усмивки Wink

Birthday Честит Рожден Ден на Керем !!! Birthday

С пожелание за много здраве, късмет и бъдещи успехи Tada

# 522
Слънчевото момче, което всяка от нас забележи,
днес своят рожден ден ще отбележи.

Макар феновете по различен начин и време с Керем да са се запознали,
качествата и таланта му са признали.
С ролята, чрез която в турската дизи индустрия прохожда
внезапно славата го спохожда.
Героят му носи неговото име и явно му е на късмет -
благодарение на него тръгва уверено напред.
Намира любовта на снимачната площадка,
връзката с колежката обаче е кратка.
Нови роли следват,
все повече фенове го преследват.
Да се развива не престава,
приятелства с колеги създава.
Сред тях Нилпери Шахинкая му е любима,
не е спрял с нея да снима.Joy

Сериалите му не са винаги от публиката добре приети,
но той не съжалява за решенията взети.
В предизвикателства се впуска,  вместо възможности да пропуска.
И собствени проекти продуцира,
сред които е този за Вампира.

Не само от драми,
лицето му познато е и от реклами.
BMW, Lipton и Mavi,
са само част от марките, които той достойно представи.
По време на съвместната им работа със СС се залюби,
този път тръпката чак след години се изгуби.
Керем колкото и първоначално да отрича,
плодове и зеленчуци с колежки да смесва обича.
Ханде Ерчел е последната му, за която се знае,
не е ясно сега нея или друга се опитва да омае.
Като не му провърви с жените на работа се отдава
и да е тъжен стреми се да не се издава .
С вяра, че най-доброто предстои и всичко ще се нареди.
Неговата целеустременост и старание
му печелят награди и признание.
Значими каузи подкрепя и гласност на наболели теми дава,
да се бори за равнопоставеност на половете не престава.

И не на последно място пожелания,
да е здрав, успешен и щастлив,
да не спира да се раздава
и все така феновете си по света да обединява.

# 523
Честит рожден ден на слънчевия Керем и от мен! Нека да бъде здрав, да ни радва с още много и качествени проекти, да продължава да вдъхновява като застава зад смислени каузи, да се радва на живота, да увеличава броя на феновете си и да получава признание за работата си. Най-важното ми пожелание обаче е да бъде с истинската си любов (Вселената крещи коя е тя 😜) и да построи семейството, за което толкова много мечтае. 💋

# 524

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН КЕРЕМ!!

Общи условия

Активация на акаунт