Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 739
  • 738
  •   1
Отговори
# 525
В Туитър припомнят каква положителна емоция ни доставиха тези двамата миналата година по това време Nature Sparkles

А тази година насаме с Хектор, ще си правят комплименти за новите прически Stuck Out Tongue Winking Eye Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 526
Напредваме ..Stuck Out Tongue Winking Eye
#TheBürsinBirthday
287K Tweets

# 527
Да е живо и здраво хубавото ни момче!

# 528
# 529
Здравейте , прекрасни и романтични момичета!☺❤🌷

"Животът ни учи как да управляваме времето, а времето как да ценим живота !"

Честит 35-ти рожден ден на слънчевото  момче на турското кино - Керем Бюрсин !☺❤🎂🎉🎈 Един различен актьор,  притежаващ безспорен и голям талант , удивляващ ни с
актьорското  си  майсторство , човек с голямо сърце , съпричастен към болката и проблемите на хората, природата и животните.
На личния му празник днес бих искала да му пожелая, сякаш е мой близък приятел,  да бъде здрав , щастлив и благословен! Желая му творческо вдъхновение , много нови и различни роли във филми и сериали,; да участва в нови интервюта, да снима нови реклами;да получи още много нови награди като признание за работата му; нека се увеличават феновете му и любовта и подкрепата им да съпътстват кариерата му ! Нека постигне и най-смелите си мечти и удовлетворение както в професията си, така и в личния живот. С любов ,хармония,разбирателство и търпение да изгради семейно огнище и да се порадва на дечица !

https://twitter.com/ranaelsayeed/status/1532851404938825728?s=20 … dmIYGtqz6aEB3RtJw

С любов и чуство за хумор , с корекции , специален поздрав за господин Харизма...

" Керем , в този юнски слънчев ден,
приеми най-скъпи поздрави от мен,
по случай твоя 35-ти  ден рожден !
Бъди все така мил, забавен
и игрив,чаровен и талантлив.
А феновете не преставай да даряваш
с обич, топлина и с актьорската си игра!
Остани си вечно млад по душа !
И не се помайвай и чуди ,
че времето неусетно си лети,
а бързичко се ожени
и на дечица се порадвай ти !

С приятели и колеги

Нека с 35-ят си рожден ден актьорът отвори нова страница и в професионалния си път , да ни зарадва с нови международни проекти и участия, както и с   много любов и щастливи дни в личния си живот.
Момичета❤ на  днешния специален празничен ден , посветен на Керем Бюрсин, ви желая слънчев и цветен да е денят ви  и изпълнен с много настроение и приятни емоции! Целувки и прегръдки от мен ,от Керем и мама Чийдем   !!💋

Керем IG Story

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 10:46 от akvamarin007

# 530
Тези май са в стори от Керем, но като следя само в Туитър не съм съвсем сигурна правилно ли съм разбрала Stuck Out Tongue Winking Eye

И поздравите през годините от една горда мама  Heart Eyes

Криси Blush

# 531
Добавям и аз още поздрави за рд-то 😊
От Мая 💘

От клуба, където Керем тренира 💞

И днес съм малко носталгична 💖

Впечатли ме оригиналният подарък, направен от мексинаските фенове. Автобус с лика на Керем ще обикаля Мексико Сити за един месец 😍

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 11:32 от Анонимен

# 532
Добро утро, пчелички. Animal Bee

Благодаря на всички ви за вчерашните пожелания. Kissing Heart

Не си падам да отправям пожелания във форума за хора, които никога няма да го прочетат и затова както е обичайно и за Керем ще пропусна. Joy Но с удоволствие чета вашите пожелания и им се радвам, все едно са за мен. Смесих плодовете и зеленчуците и аз. Joy Радвам се на успехите и на празниците им като на мои лични. Heart

Марги, надминала си себе си този път със стиха! Hands Clap
Аквамарин, благодаря и за твоя стих, отдавна не беше се включвала със стихове и разкази, не сме забравили, че пишеш страхотно. Hug

Ново видео от бойния клуб
Честит рожден ден на една много специална душа
https://mobile.twitter.com/Diliana_G/status/1532990625041219585

# 533
От Елчин (нашата Мело) :

От Гюнфер:

От Matchnox

От музея Мадам Тюсо Истанбул

От Доктор Емин Кая

Сезонът на черешите е започнал вече и при Ханде. Май черешите бяха любимите плодове на Серкан Болат ❤️🍒

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 13:27 от Анонимен

# 534
Оо, благодаря ти, Мики. Stuck Out Tongue Winking Eye Опитах се да подредя парчетата от пъзела и да придам завършеност на онова, за което си говорим в последните две седмици. 🙃

# 535
  • София
Един невероятен поздрав от Гюнфер. Най-красивият до момента.

# 536
Стори от Ханде

От моята градина и тази година. 🍒

# 537
  • София
Стори от Ханде

От моята градина и тази година. 🍒

А кой ли е направил снимката? Може би малката Киряз (Мая).   

# 538

KEREMU BURSINU - Няма да го описвам, снимката казва всичко

# 539
Положението в момента (Цел - 500К) Wink
#TheBürsinBirthday
369K Tweets

Изненадващ поздрав за рождения ден на Керем от неговия бръснар
https://twitter.com/i/status/1533050709067046913

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 14:44 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт