Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 734
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
Родителите на Керем са се прибрали в Турция за повода. Tada
Вчера в бръснарницата е бил и баща му.

# 541
Керем в Инстаграм Стори Wink

Все по-близо до целта Wink
#TheBürsinBirthday
405K Tweets

# 542
Честит да е Керем! Relaxed Flowers Hibiscus Честит 35-ти рожден ден на слънчевото момче на турското кино! Nature Sunny

Исках да пиша по-рано по точките, зададени от Аквамарим, но не ми остана много време тези дни. И днес нямам много, но до довечера не ми се чака. Satisfied

1. Не бих се определила точно като фен. Харесвам Керем много, но не беше любов от пръв поглед. От втори да е било. Smile Не го знаех преди сериала и не съм гледала другите негови сериали след това. Не съм гледала и на Ханде, да не кажете нещо. Satisfied Случайно попаднах на сериала и момента, в който залепнах беше сцената с драскането на колата. От този момент нататък не успях да откъсна поглед. Така че, това е момента, в който започнах да следя какво се случва покрай него. Всичко ми беше интересно, всяко стори, всеки лайв, плодовете, зеленчуците. По-леко мина пандемията със сериала и това беше нещото, което ми отвличаше вниманието от всикчо случващо се тогава.

Точак 2 и 4 ще ги слея. Вие сте го описали като "Слънце", съгласна съм с вас, но не искам да се повтарям. Всъщност, четейки думата, която ми изкочи първосигнално е Човек. Човек с голямо и чисто сърце, съпричастен, със стремеж за промяна, с позиция и чувствителен към много от проблемите, за които не се говори достатъчно, искрен и смирен със самия себе си. Много са качествата му и не искам да се оливам.  

Най го харесвам, когато се усмихва.

Съумял е да се съхрани като човек и споделям в снимки някои от каузите, зад които е заставал.

3. Ето някои от цитатите, които са ми направили впечатление и съм запомнила.

„Бих се радвал за теб ако проведеш разговор с родителите си, с любимите си хора, с хората, на които държиш, с учителите си. Защото е важно в днешно време и в тези години, в живота ни да поставим равенството между половете в преден план.”

„Един трик, най-важният трик, бъдете щастливи дори в тъжни моменти, мислете за щастието! Бъдете винаги щастливи. Ако някога сте тъжен или сприхав, оставете да отмине само за 10 секунди и след това се върнете към щастието.”

„Тежките времена изискват най-доброто от вас и в тези времена това е възможност да докажете силата и характера си пред никого другиго, освен на вас самите."

5. Любим герой на Керем. Гледала съм го само като Серкан и е ясно, че е любимият ми персонаж. Не знам дали в бъдеще ще се появи друга негова роля, която да заобичам повече. Направо звучи невъзможно. Satisfied

6. Две снимки със специални хора...

По-важно от семейството няма!

Те двамата колко са си специални не знам, но за мен са. Stuck Out Tongue Revolving Hearts

Щастлив да е Керем и в личен, и в професионален план. Sparkling Heart

# 543
  • София
Честит рожден ден, Керем Бюрсин! Blue Heart
Нашите поздравления и пожелания няма да стигнат до него, но и аз като вас му изпращам цялата си положителна енергия. Нека да продължава да върви широко усмихнат през годините, нека да има сили да подкрепя и осъществява полезни за хората каузи, нека да има много и добри приятели, нека да обича  и да бъде обичан, нека се осъществят личните му и работни планове и мечти. Нека с живота и ролите си да продължава да бъде пример и вдъхновение за хилядите си фенове. Честит рожден ден, Керем!

# 544
До края на деня има доста време, може и милион да станат туитовете. 🙃

Подаръци и пожелания за Керем от бразилските му фенове:
"Надяваме се да ви харесат подаръците, които ние, бразилските фенове, ви изпратихме. Всички детайли бяха обмислени с голямо внимание и въз основа на вашия вкус. Знайте, че ви обичаме много и ви пожелаваме всичко най-добро в живота."

# 545
... и още сторита от Керем Wink

Малко остана Wink
#TheBürsinBirthday
434K Tweets

# 546
Миси, добавям и това 🙃

# 547

Чаровнико, който ни накара отново да се влюбим!

ЧРД, 35 години слънчево момче!
За теб, специално направих поход в планината - Витоша ... с цел:

моя, скромен подарък!
Момичета знам, че това не ще стигне до крайния получател ... Smile
просто емоцийка.
Слънчев да е пътя по който стъпва! Sparkling Heart

# 548
Инфо:
"Платформата Disney Plus, която стартира в Турция на 14 юни, ще организира парти, което ще събере всички звезди на своята платформа в двореца на султана."

Revolving Hearts

# 549
  • София
Керем си правеше сметка да си празнува рожденият ден само с Хектор. Но му се развалиха плановете. Групата на празнуващите се увеличава. Пристигнали са татко Памир и мама Чийдем. В интернет пространството от няколко дни се коментираше, че майка му е дошла, но не бяха сигурни в тази информация. Толкова инкогнито са пристигнали, че дори Акиф не е могъл да ги засече. 

А това е подаръка на Керем от Мави, рисуван в негово присъствие.

# 550

Ох, че мило Heart

Доколкото разбирам са направили дарение за австралийски зоопарк от името на Керем.

# 551
  • Dupnica
Здравейте, влюбени момичета! Heart
Купонът е започнал - поздрави, подаръци, изненади - като на рожден ден! Birthday
Да е жив и здрав Керем Бюрсин, да ни радва с постиженията си в професионален и личен план!

Усмихнат,щастлив и чаровен - радост за нас! Sparkling Heart

Прекрасен ден на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 552
Керем в Инстаграм Wink
https://twitter.com/i/status/1533098031587151872

#TheBürsinBirthday
478K Tweets

# 553
Зад кадър от рекламата на Lipton
https://mobile.twitter.com/Diliana_G/status/1532814406714855424

И тази снимка от партито на Нилпери май не сме я споделяли

Хоп и на стори я видях сега

# 554
Керем на стори

https://t.co/75IB3yGdKA

"Уоу...Мелис, не мога да повярвам, че показа това видео. Това са сълзи от любов. Той не знаеше как да изрази голямата си любов към мен. Обичам ви толкова много."

Общи условия

Активация на акаунт