Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 266
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
Bell Хей, слънчево момче, смело следвай мечтите си. Радвам се, че в много труден момент бе част от живота ми. Днес, четейки поздравите за теб, виждам колко много хора си усмихнал. Колко каузи си защитил. Колко любов си раздал. Колко много обраност има в поведението ти. И днес, с теб са твоите родители. Тези, които могат да се гордеят с теб, без да го показват. Защото се обича със сърцето. Поздравът на сестра ти ме усмихна. Имате спомени и любов, за която разстоянието не може да е пречка. Щастлив си с хората, които обичаш, с хората, които те обичат. Семейството е дар от Бога, а приятелите си избираме ние. Днес усети тяхната любов. Светът има нужда от такива като теб. Зная, че няма да прочетеш написаното, но го пиша заради себе си. Защото вярвам в теб и това, което правиш. Бъди честит, КЕРЕМ БЮРСИН.

# 571
  • София
Скрит текст:
Тематично

Sparkling Heart Flowers Cherries

Кой е харесал публикацията на Ханде

Слънчице, внимателно прегледах тези които са харесали Ханде. И виждам, че Мигел Анхел Силвестре не изпуска от поглед нашето момиче. Редовно я следи. Какво ли си мисли. Може би чака да обяви, че е свободна та да я покани отново за съвместен проект.
Но и друго нещо ми направи впечатление. Този Каан, дето и сутрин и вечер го слагат на Ханде, въобще не се е отчел с лайк.  Може ли такова нещо. Уж голяма любов пък пропуснал да я хареса. А само преди месец ги спрягаха че са на почивка в Мармарис. Какъв невъзпитан кавалер излезе. Добре, че сега е хванал нова жертва.

Ехааа, вижте на какво и как е реагирал Керем преди малко....

HBO Max Brazil пишат: "Това беше просто Керем в живота ми и всичките ми проблеми бяха решени. Вече пожелайте честит рожден ден днес, на "музата" на "Това ще бъде любов".

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 22:38 от БлагаВест

# 572

Хаштагът #TheBürsinBirthday  за рождения ден на Керем Бюрсин, беше обект на 538 хиляди туитове и осигури повече от 75 милиона потенциални взаимодействия.

Линде, тъкмо го гледах и аз този лайк от Керем в Туитър и че е сложил няколко емотикона под поздрава от HBO Max Brasil.
Усмихвам се като видя, че по един или друг повод отразяват и неща свързани със сериала.

# 573
Постоянно валят пожелания за Керем, днес е неговия ден. Да му е честит, кой знае къде се е покрил да празнува на саме с Хандето пък ние тук само се ядосваме за тия двамата.

И от Ханде

# 574

Нощи в бял сатен
Нощи в бял сатен, без да свършват
Написах писмата, никога нямах намерение да ги изпращам.
Красотата, която винаги бих липсвала с тези очи преди.
Какво точно е вярно, не мога да кажа повече.

Защото те обичам, да, обичам те, о, колко те обичам.

Гледам хора, някои ръка за ръка,
През какво точно преминавам, те не могат да разберат.
Някои се опитват да ми кажат мнения, които не мога да защитя,
Какъв точно искате да бъдете, в крайна сметка ще бъдете.

И аз те обичам, да, обичам те,
О, как те обичам, о, как те обичам.

Нощи в бял сатен, без да свършват
Написах писмата, никога нямах намерение да ги изпращам.
Красотата, която винаги бих липсвала с тези очи преди.
Какво точно е вярно, не мога да кажа повече.

Защото те обичам, да, обичам те,
Защото те обичам, да, обичам те,

Дишай дълбоко
Блясъкът се набира
Гледайте как светлините избледняват
От всяка стая
Хората от дивана
Гледат и плачат
Отново напразно
Изхарчена енергия за деня.

Страстни любовници
борят се като един
Самотен мъж плаче за любов
И тя си отиде
Новата майка става
И кърми сина си
Възрастни граждани
искат да са по-млади

Топка от студено сърце
Какво управлява през нощта
премахва боята
От наша гледна точка
Червеното е сиво и
Жълто бяло
Но ние решаваме
Кое е вярно
И
което е илюзия

Последна редакция: сб, 04 юни 2022, 23:11 от mirka 76

# 575
- Мъфин от магазина?
- Да. Не ядеш сладко. Каква е разликата ако ще да е най-вкусната торта на света?!

- Ами... Мислех си какво може да се купи за човек, който има всичко...
- И ми подари целия свят, така ли?
Heart

На рождения ден на Керем ще се възползвам да припомня и аз този на робота Stuck Out Tongue Winking Eye

# 576
От Мая

# 577
  • София
Керем продължава да лайква спомени от СЧК. И не само. Той слага емотикончета, които са много емблематични.

# 578
Здравейте, мили момичета, Sparkling Heart

Мила Поли, Sparkling Heart пожелавам много здраве, радост и щастливо детство на прекрасните ти дечица! Отглеждай ги и им се радвай с много обич и гордост!

Гери, Sparkling Heart скорошно възстановяване!

Бързам да честитя Рождения Ден на чаровния Керем Бюрсин! Искам да му пожелая много здраве, любов и щастие! Нека да сбъдне и най-щурите си мечти! Дано да осъществи и нашите надежди да го гледаме в интересни филми и сериали!

# 579
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Честит рожден ден на Керем и от мен! Birthday

Аз преди време му написах моето пожелание и сега ще се самоцитирам, защото наистина това ми идва от сърцето. Blush

Пожелавам му, да бъде, винаги с широко отворени очи към света, както досега, да бъде,  с широко отворено сърце, както досега, и да има най- добрите хора около себе си за да му дават крила да може да вземе най- доброто от живота и да има един прекрасен и достоен живот, за да остане онова момче с широка, чаровна усмивка, а ние да продължаваме да го уважаваме и почитаме за всичко което прави. HeartpulseBlue Heart

Благодаря ви момичета за всичко споделено, страхотни сте! Heart

Поли, пожелавам на децата ти да са здрави и да имат едно щастливо и безгрижно детство и много, много да ви радват! Balloon
Гери, бързо възстановяване! Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 00:08 от Sisi*9

# 580
Flowers Hibiscus Добро утро, прекрасни момичета! Flowers Hibiscus

Желая ви един страхотен ден, изпълнен с много вълнуващи моменти и добро настроение Wink

# 581
добър ден момиче, златното момче става на 35 ..... и животът продължава ..... разбира се само му желаем успех! във всички области

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 11:45 от mirka 76

# 582
Добър ден момичета!
Един слънчев и спокоен ден.

# 583
Здравейте Animal Bee
Сега влизам и виждам , че е тихичко в темата днес , явно сте уморени от купона вчера. Stuck Out Tongue Winking Eye Надявам се, че си прекарвате страхотно неделния слънчев ден. Nature Sunny
Много се радвам, че вчера се разписаха хора, които отдавна не бяха писали. Heart Exl

Ново стори от Ханде
https://mobile.twitter.com/allaboutercel/status/1533378255868370944

И още сторита от Керем днес

# 584
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Поддръжниците на Керем Бурсин отпразнуваха 35-ия му рожден ден, като направиха дарения в много страни."

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт