Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 261
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Слънце , благодаря за инфото. Hug Heart

Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Поддръжниците на Керем Бурсин отпразнуваха 35-ия му рожден ден, като направиха дарения в много страни."

Скрит текст:

Не познавам Керем, но съм сигурна, че е много щастлив от всичките тези дарения. Когато казах, че го харесвам не само заради актьорството, но и за всички каузи на които той е съпричастен, една от мисълта ми беше, че такъв човек с такова силно хуманно чувство, те кара да го заобичаш още повече и се опиташ да бъдеш по смирен и по съпричастен, защото, това да бъдеш известна личност, с много последователи и да имаш каузи и да държиш на тях, а не само, като рекламно лице, за мен те прави наистина специален човек. Blue Heart Blue Heart Blue Heart

# 586
Керем и по чуждите инстаграм акаунти

Поздравления , братко, за твоята 35та годишнина, прегръщам те силно и те очаквам скоро в Барселона

Мисля, че е нова, не помня дали сме я споделяли

От феновете

Сиси, точно същото си мисля и аз. Специален човек е , но и феновете знаят какво би го докоснало и правят тези каузи, заради него. Вчера за пореден път видя колко много хора вдъхновява да бъдат по-добри и човечни. Много беше развълнуван на второто стори, очите му бяха насълзени. Heart Exl

Sunglasses

# 587
  • София
Привет! Grinning

Здравейте момичета! Flowers Hibiscus

Слънце , благодаря за инфото. Hug Heart

Скрит текст:
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

"Поддръжниците на Керем Бурсин отпразнуваха 35-ия му рожден ден, като направиха дарения в много страни."

Скрит текст:

Не познавам Керем, но съм сигурна, че е много щастлив от всичките тези дарения. Когато казах, че го харесвам не само заради актьорството, но и за всички каузи на които той е съпричастен, една от мисълта ми беше, че такъв човек с такова силно хуманно чувство, те кара да го заобичаш още повече и се опиташ да бъдеш по смирен и по съпричастен, защото, това да бъдеш известна личност, с много последователи и да имаш каузи и да държиш на тях, а не само, като рекламно лице, за мен те прави наистина специален човек. Blue Heart Blue Heart Blue Heart

Сиси, Мики Flowers Hibiscus Hands Plus1

Вярвам, че Керем е горд и доволен, че толкова хора от цял свят го поздравиха и наистина го ценят и обичат не само като актьор, но и заради активната му гражданска позиция по важни за хората проблеми! Акциите, които хората са организирали и провели, дарителските сертификати на негово име говорят именно за това! Grinning Hands Metal

# 588
Една закачлива Ханде и от мен Kissing Heart

Предполагам Керем се е почувствал специален и е удовлетворен, че е предал нататък доброто. Феновете
му се организираха и направиха нещо значимо Nature Dizzy

# 589
Heartpulse Flowers Herb Напълно заслужено, това момче заслужава цялата обич на света!

И любовта на тази красива и по детски чиста жена!

Revolving Hearts Sparkling Heart

# 590
  • София
И така, отмина този дългоочакван рожден ден на нашият всеобщ любимец Керем Бюрсин или Кеке, както с много любов го наричат неговите фенове. Видяхме, че наистина това момче е обичано от хиляди хора по света. Всички се опитаха да направят този ден специален за него. И успяха, защото Керем беше много щастлив и развълнуван. Той вижда, усеща тази огромна любов. Не остана равнодушен и отдаде дължимото на всеки, който го е поздравил или му е изпратил подарък. Всички, които го обичаме му пожелаваме да е преди всичко здрав. Да продължава да си следва мечтите. Да гони върховете в професионално отношение. И не на последно място да осъществи мечтата си да създаде едно прекрасно семейство с любимата жена, като това на неговите баба и дядо.

Видях вчера, колко много хора го поздравиха. Родителите, сестричката му, най- близките му приятели, много колеги и познати, хиляди непознати за него, но истински обичащи го фенове.  Не видях обаче между всички тези хора да го поздрави чичо му.      Ако греша, поправете ме.
Но ако съм права това вече ми дава отговори на много въпроси. И тогава тази руска фенка на ХанКер, може би е права в това, че той е сгазил лука и се е наложило дори мама Чийдем да се намесва. Прави ми впечатение, че откакто Керем опроверга изказването на Стефани Кайо, нямаме новини от агенцията на този негов чичо. Керем отида до Малага на фестивала, но чичото не беше с него. Там домакин беше Антонио Бандерас. И от тогава до сега имаме пълен застой. Дано не съм права. Времето ще покаже.

# 591

Керо май пише или ми се привижда 🤣 Не че аз не съм го наричала така, но грубичко ми звучи 😆

# 592

Пожелай си нещо, Керо JoyJoyJoy

# 593
  • София

Купонът продължава. Той не е спирал от 02.06.2022г. Днес наред са най-добрите му приятели.  

Тези очила до Керем са ми много познати!  

Между другото споменават, че Ханде помага на на арт-директора на Elle, който също е Fashion Style,  да рекламира тази марка очила.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 19:33 от БлагаВест

# 594
След по-малко от 26 часа започва излъчването на "Почукай на вратата ми" в българския ефир Wink

Gift Heart

и едно поздравче Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 20:06 от mi_si

# 595
Още едно стори от Керем

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 21:00 от midnight__sun

# 596
# 597
# 598
  • София
Миси, добре ни подсети за утре вечер. Започва излъчването на "Почукай на вратата ми" по BTV Lady всяка делнична вечер от 21:30 часа. За да се настроим и да подгреем, качвам едно много сладко и весело видео от backstage. Като ги гедам, колко са се веселили, докато са снимали, разбирам защо сериалът има този огромен успех. Може й да куца откъм сценарий, но пък тези сладури компенсираха всички тези недостатъци с огромно желание и енергия. Това, че нямаха разправии и скандали, че се разбираха прекрасно е от много важно значение за успеха. Та те направо си купонясваха. Не виждам скоро да има такъв прекрасен колектив в друг проект. Дано нашите гълъбчета да попаднат наистина на хубави сценарии и на добър актьорски състав.

# 599
Сторитата на Ханде от последните седмици. Hug

Семейство Йълдъръм са пускали хварчило днес, споделили са страхотни снимки и клипчета с Мави. Тази снимка много ми хареса - чиста детска радост. Heart Exl

Общи условия

Активация на акаунт