Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 203
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
# 601
  • София
Малко спомени от старта на СЧК.
На живо предаване Керем пита Ханде дали знае, кога е неговият рожден ден. Тя се подвоуми и каза 14-ти юни. При което Керем каза, че греши. Ханде попита, кога е всъщност и той каза, че е на 4-ти юни. И за да не падне по гръб Ханде се опита да се измъкне, като каза, че не е чак толкова голяма разликата между 4-ти и 14-ти.
Когато тя попита Керем дали знае нейната рождена дата той не се поколеба и веднага закова отговора - 24 ноември. Личи си, кой първи се е влюбил.

https://twitter.com/gitmehandemiyy_/status/1533012576950435840

# 602
Bell Прочитайки книгата, се сетих за тях. Майка и син...една необяснима любов.

"- Има причина тайните да останат тайни - отвърна ми той тогава.
- Хубавата новина е, че всяка тайна си има срок. Тайната е като фокуса, синко. Когато ти се разкрие, разбираш, че винаги си я знаел. И че тайни няма. Просто ги научаваш, когато си готов да ги осъзнаеш. И тогава се сещаш, че истината винаги е била пред очите ти."      /истината винаги е пред очите ни, но не всички я виждат/

P.s. А относно изневерите, май е по добре да замълчим. Никой не може да те накара да направиш нещо насила - нито в Малага, нито в Лондон. Съвпадението с градовете е случайност. Просто ей така ми светнаха на прима виста. Чакаме нови проекти и нови любови. Май е време и за смяна на аватара ми.

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:32 от st_ina

# 603
  • София
Керем е последвал мама Чийдем в инстаграма. Тя жената, от кога ги следва и него и Ханде...

Не само аз, но и други са забелязали очилата на Ханде... 

Последна редакция: нд, 05 юни 2022, 22:20 от БлагаВест

# 604
Добър вечер момичета!
Остават броени часове до излъчването на 1 епизод на Почукай на вратата ми по БТВЛейди. Нямам търпение.
Да попитам ако някой качва епизодите нека споделя линкове към епизодите.

# 605
Нова снимка с Ханде. Това мисля, че са колегите й от университета. В черно е облечена и е със същите обици от сторито с очилата днес, затова предполагам, че и снимката е от днес.
Хари Потър парти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде, очилата не са на Ханде, поне не са тези от сторито, по-различни са.

Азисия,  разбира се , ще следим и ще качваме линкове , ако има. Сигурно ще го записват.

# 606
  • София
Поли обърни внимание от вътрешната страна на очилата по дължината на дръжката, че има същият бял кант. Имат и неправилната форма на стъклата. И тази бяла точка от външната страна на дръжката. Същите са като тези на Ханде.

# 607

Отново безпристрасният анализ на Филан/Филан...

[/img]https://www.youtube.com/watch?v=0DqFtSf2hZM

Лека нощ!

# 608
Нова мода за празнуване на рождени дни, този път от руска почитателка. Satisfied Satisfied Persevere

# 609
Линде, от качените от теб снимки виждам още по-добре, че изобщо не са същите. Joy
Ей така са феновете и в туитър тези дни. Joy

Явно има някаква странна мода в Турция на торти с коса. Вижте какво е качила и Гамзе днес. Joy

Явно всички си хапват торта днес, заедно или поотделно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Слънце, страхотно парти е организирала тази рускиня, развесели ме. Joy

# 610
КерО - руски зет. 🤣 Забавни са феновете.

Добре припомняте за началото на сериалчето ни утре вечер. Мики, надявам се да имам желание и възможност да поправя грешката. 🤣
Не съм изгледала целият 1 еп., само отделни части от него.
Миси ни е поздравила и с химна. Още ни е същият, нали... Аз него като чух в края на втори епизод в сцената с жълтата рокля се впечатлих истински 🔥

# 611
Нова снимка с Ханде. Това мисля, че са колегите й от университета. В черно е облечена и е със същите обици от сторито с очилата днес, затова предполагам, че и снимката е от днес.
Хари Потър парти. Stuck Out Tongue Winking Eye

Линде, очилата не са на Ханде, поне не са тези от сторито, по-различни са.

Азисия,  разбира се , ще следим и ще качваме линкове , ако има. Сигурно ще го записват.
Благодаря за отговора.
Ново от цветната Мая

Хубава вечер на всички...

# 612
Ах , ах , вижте я Марги как сама си признава без да я питат. Joy Утре да гледаш епизода тогава! Специално заради теб ще го дават сигурно 3 дни с тези 45 минутни серии, да не ти доскучава. Докато почне и свършва.Joy

Керем е активен в туитър в момента.

# 613
Още от отговорите на Керем в Туитър.

Heart

# 614
Феновете се забавляват
Керем стяга багажа за Мексико. Joy

Лятно настроение Nature Sunny

Животът не е в глупави въпроси на лист хартия! Керем Бюрсин

Ако преувеличаваме радостите си, както правим с нашите скърби, проблемите ни ще изгубят значението си. Анатол Франс

Пожелавам ви лека нощ Nature Dizzy, а аз отивам да довърша новата тема номер 5, която ще е посветена на първи епизод от SCK. Sign Clapper Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт