Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 200
  • 738
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Hande и Vogue

Стори от Керем

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 13:56 от sani1212

# 632
# 633
Още красота

Уникална фотосесия, май ще ми стане любима! Heart Eyes

# 634
# 635
  • София

Последна редакция: пн, 06 юни 2022, 15:36 от Dilemi

# 636
Любимото ми Sparkling Heart

„Тази година беше година, в която успях да се грижа повече за Мави. Особено след като се притеснявах да пропусна детските дни на Мави, беше много добре за мен да прекарвам време с нея и да събирам спомени.“
Тъй като винаги работех до миналото лято, нямах специфична за града лятна рутина. Това лято смятам да прекарам и с Мави и да изследвам части от града, които не съм изследвала."

# 637
# 638
„Слава Богу, правилните хора, правилната работа и подходящото време за нещата, които искам от сърце, винаги са идвали пред мен. Мисля, че отсега нататък ще бъде така. Пътищата, които наистина искате от цялото си  сърце, се отварят пред вас в точното време и на правилното място.”
Ханде Ерчел

# 639
„Имам много да кажа за трудностите да бъдеш жена актриса, особено в индустрията. През повечето време ти се дава приоритет на външния вид, а не на работата, която вършиш. Теми като това, какво носиш, теглото и вашите тайни за красота са повече отколкото тези за вашите мечти или от въпросите за работа. Въпреки че осведомеността по този въпрос в сектора се е увеличила, все още има липсващи аспекти. Сега всеки трябва да свърши своята част. Не бива да се дава предимство и да се подчертават и критикуват жените само заради техните физически характеристики."

# 640
# 641
Това не сме го слагали май... Трети ден ли отбелязват рождения ден на Керем Joy

# 642
„Жените не трябва да бъдат насърчавани и критикувани само заради физическите им характеристики. Всеки трябва да бъде на преден план със своя талант, усилия и мечти.”
Ханде Ерчел

# 643
# 644
  • София
27.05.2022  #HandeErçel X Vogue
Backstage 

Onstage

За баланс Grinning

Общи условия

Активация на акаунт