Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, в очакване на "Почукай на вратата ми" по bTV Lady /Тема 4/

• 36 193
  • 738
  •   1
Отговори
# 645
# 646
"Когато се разочаровате и проваляте, можете да опитвате отново и отново и да работите по-усилено, за да стигнете до точката, която искате да достигнете. Важното е колко се стараете и колко усилия влагате."

# 647
# 648
# 649
# 650
Sparkling Heart Излязоха снимки с по-хубаво качество.

Stuck Out Tongue

Търся си баланса... Smiley

# 651

А тази снимка ми напомни за Марги, знам че не са маргаритки, мисля че са хризантеми, но всяко едно цвете с бели листенца и жълти тичинки ми напомня за нея. Joy

# 652
...
А тази снимка ми напомни за Марги, знам че не са маргаритки, мисля че са хризантеми, но всяко едно цвете с бели листенца и жълти тичинки ми напомня за нея. Joy

Как се радвам, че друг повдигна въпроса. Kissing Heart Joy
В продължение на няколко минути минавам през този кадър в Туитър и си задавам въпроса хризантеми или маргаритки Satisfied
Клоня към първото, но не е изключено да са и маргаритки - бели и жълти (Дороникум). Thinking
Всъщност не, по листенцата си приличат на хризантеми.

# 653
Тази рокля е от Nocturne , затова са споделили снимките и в своя инстаграм. Nature Sparkles

# 654
Популярно в/ъв Турция
#HandeErçelxVogue
58,3 хил. туита

"Аз съм човек, който е изпълнен с радост и мир, когато съм близо до морето."

# 655

„Откривам различни аспекти на човека, в който съм се превърнала, и се впускам в нови пътувания. Пътуването на човек към себе си никога не свършва."

# 656
# 657
# 658
Продължаваме да сме в тренда

Пътуването на човек към себе си никога не свършва. Heart Exl

# 659
Pushpin Керем Бюрсин, Yuvam Dünya и Fast Company ще участват в „Срещата на върха за климатична криза и устойчивост“.
 Срещата на върха, която ще се проведе във вторник, 7 юни, ще е между 9:00 и 13:00 часа.

Общи условия

Активация на акаунт