Отговори
# 195
  • София
И от мен ЧРД на ИБаг!  bouquet

Да си обградена от много щастливи моменти заедно с любимите ти хора!

# 196
Уж се регистрирах в сайта, но опцията Гласувай за желание 769 не е активна. За всички останали желания е активна, а за това не??? Не мога да разбера какво трябва да направя #Crazy

# 197
  • Варна
Честити празници на малки и големи, бъдете здрави и усмихнати, много щастливи и очароващи околните!!

За желанията и на мен не ми се зареждат нещо Sad
Иначе за дететнцето утре ще пусна някой леж, малко ама все е нещо. Мнго ми стана мъчно днес!

Аз искам да ви питам имате ли намерение да махате скоро памперсите??? Нещо съм се размилила на тази тема?

Засега толкова от мен, утре пак.
Цунки!  bouquet  bouquet  bouquet

Забравих да се похваля, в неделя сме на детски карнавал....Зара ще е ангелче. После юе кача снимки! Heart Eyes

# 198
Уж се регистрирах в сайта, но опцията Гласувай за желание 769 не е активна. За всички останали желания е активна, а за това не??? Не мога да разбера какво трябва да направя #Crazy

Аз гласувах и беше активна, не зная защо сега не е , но знам, че това желание е ФИНАЛИСТ 1, така че бихме могли да го подкрепим като изпратим SMS на кратък номер 1883 с код 1.
Миме, целувки за прекрасната Дарена !

Иле, за пампите и аз мисля, но май през пролетта ще ги махаме сериозно, малко късничко идва, ама здраве да е...Искам снимки на ангелчето, чакам ги с огроооооооооооомно нетърпение.Цунки!

Лека нощ, любими мои момичета  Heart Eyes!

# 199
И аз чакам да видя малкото ангелче с нетърпение Simple Smile
Ние спинкаме сега - после мислим да се разходим малко. Приятен ден на всички.

# 200
Сети, мерси за целувките Heart Eyes

Ние днес с мъжа ми прибирахме дърва, както се казва "утели ми се вола", хаха. Сега всичко ме боли, но съм доволна, че осигурихме топлото за зимата. Утре ще релаксирам.
Лека вечер, че дребното се прибира от гости.

# 201
лелееее, няма никой Shocked, къде сте бе мамчета newsm78

Ние бяхме на малък пазар за Дядо Коледа. Вече е сигурно, че ще намине и през нашта къща Laughing
Между другото, открили са много хубав детски магазин до Метро 2, казва се Хипо ленд. Много зареден и има всичко. Wink

# 202
  Хайде и аз да драсна някой ред, че много пустичко нещо Sad
И ние вчера и днес със моя мъж сме се отдали на покупки, голям кеф Wink Аз си имам подарък ботуши и 3/4 дънки, а  за мъжо боти и очила-полароид това са нашите Коледни подаръци. На Роси купихме много хубавa детска каса за магазин от Метро със стока/ плодове,бутилки, и разни др., парички, абе много джиджав и щрака, отчита ............,,  малък федербал с топче, и комплект за баня/душ гел, пяна за вана, парфюм, четка, гъба/ - това са нейните подаръци от мама и тати.
Илиянче, питаш за памперса, скоро и аз питах ама май ни е ранко още като я оставя без памперс, сядаме на кукуто и нищо не върши  изчезва и се изпишква някъде  Naughty но така неможе
Сега изчезвам че Роси иска да си играем  Hug

# 203
  • Варна
Хайде здравейте, направо съм капнала с,ед този кранавал....сигурно поне 2 км съм изтичала #Crazy
Мнохо беше весело и иамше адски много и  красиви деца.
Ето я малката в албума Велизара на 18 месеца

http://community.webshots.com/user/bebe_velizara

Ангелски целувки Mr. Green

# 204
Илиянче, ангелчето е направо БОЖЕСТВЕНО Hug

# 205
Добро утро.  Наспинкахме се и сега някои пият кафенце, други сокче  Wink

Илиянка, страхотно ангелче си имаш Hug

# 206
  • София
Много сладко ангелче  Heart Eyes Пожелавам ти в най-скоро време да имаш още едно  Hug
За пампите - не знам кога ще ги махнем. В яслата вече я слагат на гърне и си върши работата, но вкъщи си взема гърнето, когато вече се е напишкала или наакала  Mr. Green. Иначе определено има интерес - разнася гърнето, сваля гащи през пет минути, голям купон е.
Друго за нас  newsm78 Емма се оправи, но няма да ходи на ясла тази седмица, само на тържеството ще я пусна. В събота направих коледния пазар, всички си имат подаръци, само аз нямам  Mr. Green

# 207
  • някъде ... тук ...
Добър ден  Hug
Ние пробвахме да махнем памперса. В яслата в началото нямаше проблеми, но след седенето на Гого вкъщи една седмица (държах го с гащи и нямаше проблем за пишкането, само акането не ставаше), там ми казаха, че не е най-доброто време сега за гащи. Тъкмо бил излекуван, а и трябва още пантофи, че ги пълни и тях Confused За сега стопирахме гащите, ще видим кога пак ще започнем.
Иначе за подаръците - утре е тържеството на Ради, а в другиден - на Гого. Подаръците ги занесохме в градината/яслата вече. Купихме и домашните подаръци (за под елхата).
Ако не ни мине котка път, ще си имам два големи подаръка - кола и телефон (втора употреба, но няма толкова пари за нови).

# 208
  • София
Ако не ни мине котка път, ще си имам два големи подаръка - кола и телефон (втора употреба, но няма толкова пари за нови).
Летя със колата, летя със колата, летя със колата, с колата летяяяяя....  travel  Mr. Green Ха, да са ти честити! Но на Коледното е по-добре с такси да отидем, да можем да купонясваме като хората  Sunglasses

# 209
  • София, център
Айде и аз да се вмъкна и отново ни в клин ни в ръкав да попитам: Хот, кое Коледно?

Общи условия

Активация на акаунт