Отговори
# 180
  • No Line On The Horizon
РД на Мия беше в ДЦ Тон Бонбон в бившето кино Ботев, сега Екселсиор. Много съм доволна от това как ги забавляваха.

Да ви се оплача за Флора. Направи реакция от ваксината ДТК, която й сложиха в петък. Кашля ужасно и днес като я заведох казаха, че прави спазми. Както при спастичен бронхит. Просто е ужасно  Cry

# 181
Честит празник на Алекс и на Мия!

# 182
Фроска много съжалявам че малкото Флорче не е добре. Гадни са реакциите от тези ваксини - малко след ваксината Марина започна да кашли - през нощта дори и въздух на моменти не можеше да си поеме. Съмняваха се от препаратите за пране понеже сушах дрехите в стаята, алергия към нещо - но може д ае било от ваксината. Уффф и аз не знам вече.
Простете за въпроса но какво представляват спазмите при спастичен бронхит???  Thinking newsm78
Дано по-бързо се оправи миличката.
Многознайнице - честито ти рожденник - да ти е жив и здрав и много да те слушка Simple Smile

# 183
Честит Рожден Ден на Мия -много здраве, щастие и късмет на красивата госпожица!

Честит Рожден Ден на Алекс - много здраве и усмивки и много да радва мама!

За ваксините-ние сложихме на Лора Пентаксим и нямаше никакви реакции.Сега като чета направо настръхвам.Фроска, дано на Флоричка й мине по-бързо  Praynig Praynig Praynig !

# 184
Честито на рождениците и от мен /макар и на патерици/ Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 185
Честито и на Ибег!

# 186
  • София
Ибаг рожден ден ли има? Честито и от мен.

ЧРД и на Алекс и на Мия, да имат много щастливо детство, а годините, които следват да са още по-щастливи.

Сънчо цъцка коледни мъцъцки - разбирай го, че ме е ударила една творческа вълна, да не повярваш. Дипля тука едни венци, едни моделини, едно чудо ненагледно.
И по тоя повод не успявам нищо да напиша, а и ме мързи малко, признавам си.
В момента също това правя, но реших поне редчета два да драсна.

Даже и пропуснах да ви почерпя, че мойто мъжо вчера имаше день рожденя, но Коледата иде с пълна сила.

Хотче, Еммата оздравя ли? И Ивайла го имаше тва юни месец, пи Калцид или нещо такова, бързо и мина, дано и на твоето дете бързо да му е минало.

# 187
Здравейте, мамита Hug
Напоследък нямам много време за форум, та съм поизпуснала и не мога да наваксам.
Леле колко много болни. На всички пожелавам бързо оздравяване и никакви болести повече. В тон да кажа, че аз и мъж ми сме с херпеси, а всички сме с хрема. Чудя се ако Ники има херпес как ще позная, като не може да си каже. Дано му се размине  Praynig

Честито бебче на Селена   bouquet . Всичко най-хубаво желая на цялото семейство!

Честит рожден ден на Мия  bouquet. Всички много да я слушате Wink

Честит рожден ден и на баткото Алекс. Всички много да се гордеят с него Simple Smile

Честит рожден ден, Ибаг   bouquet . Много любов и щастие  bouquet

За противоменнингитната ваксина, шефът на отделението в инфекциозна (където бяхме) ми я препоръча горещо. И аз мисля да му я сложа, но вероятно ще е догодина
Всички болни да оздравяват и много целувки по нослетата

# 188
  • София

Ето я почерпката от мен момичета, благодаря за пожеланията.
Весел ден нас всички от мен
!

# 189
Честит Рожден Ден, Хриси! Много щастие, любов и усмивки! Да те радват прекрасните ти момиченца, да те слуша татко им и да получиш мнооооооооого подаръци!

# 190

Здравейте.
Хайде и ние при сополивите. От 4 дни е със сополи. Днес го водих на педката, гърлото му е добре, няма Т, да не чува дявола. Обаче има и конюнктивит на окото... И не на последно място го мъчат кучешките и е меко казано раздразнителен.

Честито на всички рожденици на патерици. Да са живи и здрави, малки и големи, весели и щастливи.

На мен уж ми е предколедно, коледно ли там не знам си какво, ама нямам кой знае какво весело настроение. А бе, като ти е болно дете, как да ти е радостно.
Дано всички болни бързо да оздравяват и за празниците да са весели и здравички!

# 191
Ибаг, честит рожден ден   bouquet

# 192
  • София
Честит Рожден Ден, Ибаг   bouquet!

# 193
  • No Line On The Horizon
ЧРД, Ибаг и от мен   bouquet

# 194
Мили момичета, моля ви, гласувайте за желание номер769 от  http://www.loop.city.bg/, за да помогнем на едно красиво момиченце да живее.Ето повече инфо за детенцето http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/ .Коледа е, стават чудеса, нека направим това чудо възможно...
Трябва да се регистрирате.

Много  Hug на всички и хубав ден!

Аз чакам мама и тате да ми дойдат на гости и ще им оставим Лорка утре вечер, а ние с мъжа ми отиваме в хотел в планината за една нощ, ееех, чакам с нетърпение!

Бързо оздравяване на всички болнички!

Общи условия

Активация на акаунт