Отговори
# 165
  • No Line On The Horizon
Многознайница, честит ти рожденник! Много да те радва! И Мели днес има празник, все пак си е събитие да станеш на 1,6  Grinning
Днес ли ще празнувате?

# 166
  • София, център
Али, да са ти живи и здрави дечицата!

Акт Хиб ваксина за какво е? Тя ли е противоменингитна?

# 167
Многознайнице, честит ти рожденник, да ви е жив и здрав и само радости да во носи, а за малката Мели  Heart Eyes Hug Почерпката ти един път Peace

Фроска, и на теб честита рожденничка с малко закъснение Embarassed  Hug, много хубави снимки. Къде сте празнували, много хубаво?

# 168
  • някъде ... тук ...
Инес, ЧЕСТИТ 9-ТИ РОЖДЕН ДЕН НА АЛЕКС и 1,5 ГОДИНА НА МЕЛИ  bouquet
Да растат здрави, весели и да ви носят само радост Heart Eyes

Фросе, гледам добре са се забавлявали децата Sunglasses
Не помня, но ако съм пропуснала - ЧЕСТИТА ТИ РОЖДЕНИЧКА (на голяма патерица)  bouquet

Нансе, май това е противоменингитната. Аз не съм убеденя, че трябва да я слагам.
Ако искате - прочетете в Клюто темата за менингита (или по-добре не я четете, че ще се изпошашкате излишно), а ето и още материал Аз знам, че ваксината е против бактериалния менингит, който е рядък, а в момента случаите са с вирусен Peace

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 09:58 от ЕлиТ

# 169
  • София
Честито на рожденика. Да е жив и здрав.
Честито бебче на щастливата мама. Много здраво и с късмет да бъде то.

# 170
  • София
Честит Рожден Ден на Алекс! Честита годинка и половина на Мели! Али, да са ти живи и здрави дечицата, много да те радват и все така да се гордееш с тях   bouquet

Честит Рожден Ден на Мия   bouquet Фроска, много хубав рожден ден, личи си, че е било забавно.

Акт Хиб (противоменингитната) ние сложихме още през юли. Но, както каза Ели, тя е срещу бактериален менингит, не срещу вирусен, който върлува в момента, и срещу който, за съжаление, няма ваксина  Confused.

# 171
Честит ти рожденик Многознайнице, да ти е жив и здрав и много да те радва! Желая му щастие и късмет! Весело изкарване и много подаръци!
Фросе, страхотен купон! Къде празнувахте?

# 172
  • София, център
На инф. болница шефа е приятел на майка ми, ще я помоля да направи консултация, и ще ви пиша той на какво мнение е!

П.П. За противоменингитната

АБе момичета, какво става с bgphoto?

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 13:59 от Nansen

# 173
  • София
Благодаря на всички ви за пожеланията,да Ви се връщат!Предвижда се три дни яли,пили и се веселили...днес само ние четиримата,в събота детско джумбуре /така ли се пише/,в неделя с бабите.Само да сме живи и здрави,че нещата не са много розови.Мели е с задна хрема и кашлица,засега сме само на сироп и капки,иначе е жизнена.Алекс и той от една седмица е с хрема и кашлица,утре ще го водя на контролен преглед.Тези дни съм при чичо Доктор,ту с едното,ту с другото дете.Аз и мъжа ми също не сме в кондиция,ама нас кучета ни яли.Хайде оплаках се в телеграфен стил.
Нансен явно имате доста познати сред лекарското съсловие.На мен чичо Доктор ми каза,ако искам противоменингитна да си взема комбинираната,защото така или иначе слагам Инфанрикс.

# 174
  • София
АБе момичета, какво става с bgphoto?
Нансе, действай със snimka.bg, бгфотото отдавна е бъгнАло  Whistling

# 175
  • София, център
А Инфанрикс ваксина за какво е?

Простете, че питам така профански, обаче до сега не съм се интересувала от марките, и въобще това марка ли е?

бъгнАло пък какво е?

Неска изтрещех!

Сега пък snimka.bg ми е забранен сайт!?!?!?!

Ааа, не

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 15:21 от Nansen

# 176
  • София
А Инфанрикс ваксина за какво е?

Простете, че питам така профански, обаче до сега не съм се интересувала от марките, и въобще това марка ли е?

бъгнАло пък какво е?

Неска изтрещех!
Joy  Joy  Joy Ще ме умориш  hahaha

Инфанрикс е ДТК с умъртвена коклюшна съставка. Само че се купува  Laughing. На Емма слагахме от нея, много добре я понесе. "бъгнАло" е неработещо, изтрещяло  Mr. Green и к'вото там още се сетиш от сорта  Laughing. И споко  Wink

# 177
  • София, център
А, ясно.
Е наш`то ДТК е било от другото яче! Ма никой и не ми е предлагал Инфанрикс...

# 178
Сиси, мерси за снимките! Нансен също   bouquet
На всички празнуващи много здраве  Heart Eyes
И ние сложихме акт хиб.

# 179
  • Бг-мама
http://www.save-darina.org/content/view/13/28/lang,bg/
Майчета моля да го прочетете  и ако нямате фин.възможност поне опитайте да ес регистрирате на другия сайт който ще пусна по доло и гласувайте за желание 769.
Ето го и сайта:
http://www.loop.city.bg//index.php?destroy=true
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт