Отговори
# 150
  • някъде ... тук ...
Тук сме Кафеджиеви   food010

ЧЕСТИТА ЩЕРКА НА СЕЛЕНА   bouquet

Аз заведох децата на градина и ясла и досега пихме кафе с комшийката Sunglasses Нали мъжете ни са в командировка до петък, та сме по женски с три деца общо Simple Smile Сега трябва да сядам да уча.
Иначе писмото за Дядо Коледа е написано и подаръците са избрани (купени Wink). Дядо Коледа ще идва първо в градината (на 19-ти) и после в яслата (на 20-ти). Не знам дребосите какво ще разберат от тържеството, ама Ради няма търпение.
Да си похваля малкото - имам първото произведение на изкуството - рисунка с "колелца" и драсканица отгоре Party

Хайде чао за сега Hug

# 151
  • No Line On The Horizon
Честито на Селена!

Вчера Мия имаше РД и беше много хубаво! Снимки ще пусна след малко.

# 152
  • София
ЧРД на Мия!Много щастливо детство и желая!  bouquet

И аз имам няколко снимки от Коледното парти ще гледам да ги кача.Бях забравила.
Аз пък не съм украсила в къщи,но с Мели сама просто е невъзможно може би ще изчакам събота,ще видим.
И ние купихме подаръците на децата за Коледа.
Хот  ходих на Коледния базар,какво да ти кажа много бедна работа ми се стори,все още нареждаха щандовете.Купих си един панталон,който вече не ми харесва,ама никак,а там толкова ми хареса...сега ме е яд  Embarassed,остава и да ревна.Прави ме още по-закръгленка.Да ти е познато...?
Целувки на Емма!
Абе къде е батко /Сънчо/?

# 153
  • София, център
Ооо, панталони!

И аз вчера си купих един от Vivid, но го оставих да му пуснат от подгъва, че ми веше леко къс, и ако го обуя с ток ще изглежда като не мой!

# 154
  • някъде ... тук ...
Ние в събота се бяхме засилили на Коледен базар, но нямаше и си купих джинси, на една русенска фирма, от подлеза(Пасажа) на НДК. Много съм доволна Sunglasses

# 155
Страхотна новина! Честито, Селена, да ти е жива и здрава рожбата, честито и на цялото ти щастливо семейство! Честито, честито, честито!!!!!

Ех, че хубави неща се случват!

Дано бързо оздравяват всички болни малчугани.

Аз вчера успях да купя ваксините за петък, голямо търсене падна и накрая ми ги доставиха от Фармател. Сега се надявам да им понесат добре, че като ви слушам......брррррррррр

Иначе в офиса наред с голямото бачкане се усещат и наближаващите празници. получавам картички и подаръци, а също и покани за коледни партита. Откриваме сезона на купоните с коктейл в четвъртък. чува се че и приятни коледни премийки ще има, за който е слушкал Wink

Исках да питам ако някой знае - от къде мога да се сдобия с костюм на дядо Коледа, че ми се иска да напъхам в него мъж ми или брат ми да донесе подаръци на юнаците?

хайде целувки

# 156
  • София, център
Да, и аз си мислех къде ли има костюми за Дядо Коледа?!

Лилу, какви ваксини?

Противоменингитна кой е слагал, кога се слага?

# 157
[b]ЧЕСТИТО НА СЕЛЕНА, ДА ИМ Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ЕКАТЕРИНА! НА МАМА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ![/b]
Много се зарадвах като прочетох тази новина  Party
Фапуа, желая ти леко и безпроблемно раждане и ти скоро да гушкаш малкото бебче!
Днес е слънчево и на мен ми е едно слънчево настроението, явно мрачното време ме подтиска.
Фроска, честит рожден ден на Мия, на патерици! Много щастие й желая и успехи в живота. Да ти е жива и здрава!
Честити панталони на Многознайница и Нансен.
Костюми на Дядо Коледа миналата година имаше в Метро, може и тази година да има и помня не бяха никак скъпи.
Болните да оздравяват!
Поздрави и целувки от нас!

# 158

Лилу, какви ваксини?

Тетраактхип
тъкмо ако някой я е слагал да каже

Вили, мерси за инфото, ще взема да се вдигна и да проверя.

# 159
  • No Line On The Horizon
Ето и снимките от РД http://new.photos.yahoo.com/fromija/album/576460762369027033

# 160
Честито на Селена. Да е жива и здрава малката Екатерина. Hug Heart Eyes На мама бързо възстановяване  bouquet

Нещо никво ми го няма коледното настроение, а уж ми е украсено Rolling Eyes

Нансен, ние ще слагаме Акт хиб януари месец.

# 161
Фроска - много хубавки твоите госпожички - наистина сте изкарали прекрасно май - личи си от снимките - да са ти живи и здрави момиченцата.
Фапуа - успех мила - леко раждане и живот и здраве ще чакаме хубави новини и от теб. Успех  Praynig Peace Hug

# 162
Честита дъщеричка на Селена, да е жива и здрава, а мама бързо да се възстанови!!!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: чт, 14 дек 2006, 01:12 от setony

# 163
Нансен, Лорка е с противоменингитна, според мен е важно да се сложи.
Има я самостоятелно като ваксина.Питаш педиатърката ви от къде да си купиш и се уговаряте кога е най-добре да стане приема.
Стискам палци на всички сладури с предстоящи имунизации-да мине леко и да са здравички!
ЦЕЛУВКИ ОТ НАС!

# 164
  • София
Хайде днес да се включа рано-рано за да Ви почерпя освен с традиционното сутрешно кафе   food010 kaffeetrmker_2 Coffee и с ето това:

Моето малко голямо момче навършва днес 9 години!Боже как лети времето...момичета радвайте се на всеки миг с децата си,защото докато се обърнете и те ще са пораснали!
А сега като си погледнах подписа си се усетих,че днес Мели навършва 1.6 години!
На всички Ви желая много хубав ден,за мен е такъв!

Общи условия

Активация на акаунт