много благодаря за милите пожелния за рождения ми ден.
Много хубаво го изпразнувахме в два дни./
Вава и тя беше болна за 2 дни, пак онзи летния грип, пожрусхтане и температура и разтроиство. Днес пък сутринта я чух да кашля и се изприщих защото досега никога не е кашляла

На фапуа леко раждане, и на всички болни дечица бързо оздравяване желая

Иначе аз ходя на бач, и до обяд се гледат с гледачката, много съм доволна от жената да чукна на дърво. Мисля лятото или есента да я давам на ясла, живот и здраве.
Много е започнала да говори, всичко се опитва да повтаря, направо не ми се мисли след няколко месеца каква мелница ще стане.

Разгледах ви снимките от партито много сте хубави и вие и децата...пу-пу. Изглежда весело сте прекарали.
И ние кътниците ги вадихме наведнъж, но беше добре, ама сега сме на кучешкиииии е тва е ужас, милата всички лапа, непрекъснато чеше и мрънкоти.
Хайде целувки на всички мами и дечица.
!!!
Мен се опитва да ме тръшне, ама не се давам, Ади слава Богу засега е добре, оставихме го за една седмица в Сливен. Чуства се прекрасно там, много е щастлив... На мен ми беше свито сърцето, ама се успокоявам, че като не съм добре аз е по-добре така, а и правя планове за срещи с приятели и Коледни партита 
), свалих си коледна музика, Емма е по-добре, сега ми е по-весело на душата.
. Нищо, де.