Отговори
# 135
  • Варна
Здравейте момичета,
много благодаря за милите пожелния за рождения ми ден.
Много хубаво го изпразнувахме в два дни./
Вава и тя беше болна за 2 дни, пак онзи летния грип, пожрусхтане и температура и разтроиство. Днес пък сутринта я чух да кашля и се изприщих защото досега никога не е кашляла #Crazy
На фапуа леко раждане, и на всички болни дечица бързо оздравяване желая  bouquet Hug
Иначе аз ходя на бач, и до обяд се гледат с гледачката, много съм доволна от жената да чукна на дърво. Мисля лятото или есента да я давам на ясла, живот и здраве.
Много е започнала да говори, всичко се опитва да повтаря, направо не ми се мисли след няколко месеца каква мелница ще стане. hahaha
Разгледах ви снимките от партито много сте хубави и вие и децата...пу-пу. Изглежда весело сте прекарали.
И ние кътниците ги вадихме наведнъж, но беше добре, ама сега сме на кучешкиииии е тва е ужас, милата всички лапа, непрекъснато чеше и мрънкоти.

Хайде целувки на всички мами и дечица.  bouquet

# 136
Здравейте,мили мами!Аз съм маиката на Selena6 и идвам при вас като щъркелче да ви се похваля,че моето мило момиче днес роди второто си детенце-момиченце с мерки 3,700кг и 52 см.Всичко е минало нормално и мама и бебче са добре.Желая много здраве на сладките ви дечица и щастие и спокойствие за вас при отглеждането им!

# 137
Честито на Селена  newsm30!!!

# 138
  • София, център
Честито на Селена, да й е жива издрава дъщеричката и много да я радва!

А на самата Селена - бързо възстановяване!

# 139
Честито ти момиченце Селена, да ти е живо и здраво детенцето Hug възставовявай се бързо и пиши как си и как е детенце Hug

Нещо днес нямам тонус да пиша ръката ме боли и ме криво сори  Rolling Eyes

# 140
  • Варна
Честито на Селена, да са живи и здрави. МНого прекрасни мигове и бързо възсатновяване!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 141
Здравейте милички!
Най-после се наканих, а и Нет-а си пуснахме, а и получих на Селена смс-а, та бързам да кажа, ама щастливата баба е донесла новината преди мен. Да им е честита малката госпожица Екатерина   bouquet   bouquet   bouquet
По последната страница се ориентирам, че боледуват мъниците  Sad  Мен се опитва да ме тръшне, ама не се давам, Ади слава Богу засега е добре, оставихме го за една седмица в Сливен. Чуства се прекрасно там, много е щастлив... На мен ми беше свито сърцето, ама се успокоявам, че като не съм добре аз е по-добре така, а и правя планове за срещи с  приятели и Коледни партита  Party
По тоя повод, някой ще ми каже ли къде да потърся снимките на малчовците от нашето Коледно парти? Благодаря ви и целувки на всички и бързо да оздравяват малките  Praynig  Heart Eyes

# 142
 Мона заповядай мила http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81657

Последна редакция: ср, 13 дек 2006, 09:15 от Сиси&Роси

# 143
Честито на Селена и цялото й семейство! Бързо възстановяване и много радости и смях с малката Екатерина!

На всички боледуващи пожелавам много бързо да преборят гадостите, за а могат изцяло да се потопят и насладят на коледната магия!

# 144
Честито на Селена!   bouquet

# 145
Селена честито ти момиченце - прекрасно име - да ви е живо и здраво, а на мама бързо и леко възстановяване.
Прекрасни новини - ново бебче, няма нищо по-хубаво от това.
Дечицата болни - ние и ние малко сме сополиви, накашляме от време на време, за сега сме само на Проспан. Тази вечер я разтрих едно хубаво с ракия и аспирин  #Crazy  - не че е много приятно, но майка ми така я лекува малката и имаше ефект.
Много ми се спинка сега, мисля да лягам - едвам издържах да кача някоя нова снимка и умирам за сън. До утре на кафето.

# 146
  • Емаесесаесесапипиа
Честито на Селена6!! Да й е жива и здрава рожбичката! Направо й завиждам благородно! Дано да не е било много трудно раждането на такова голямо момиче. Аз разбрах и от декемврийската темичка. Много се радвам за нея, наистина!

# 147
  • София, център
Кафеджиеви?

# 148
  • София
Честито на мама Селена и нейните близки!Да е жива и здрава малката госпожица и голяма късметлийка да бъде в живота!  bouquet

Болните бързо да оздравяват,ама и ние натам сме се запътили.Вчера сутринта бях с едното дете на лекар,след обед с другото.Дано да се размине,но Мели започва и да кашля.

Иначе Кафеджиеви са тук,ама без насторение.

# 149
  • София
Добро утро  Hug
Честито момиченце на Селена   bouquet Да е живо и здраво за радост на всички!

Аз вчера най-накрая украсих вкъщи (щях още средата на ноември да го правя  ooooh!), свалих си коледна музика, Емма е по-добре, сега ми е по-весело на душата.

Линковете със снимките от партито смятам да ги кача на 1-ва страничка. Май само Сиси и Сети са качили  newsm78. Нищо, де.

Али, ходи ли на Коледния базар?

Общи условия

Активация на акаунт