Отговори
# 120
Здравейте милички,

първо да честитя на патерица на всички, които имаха повод тези дни!

Нека бързо да минават болестите.

ЕлиТ, температурата на Гого свързана ли е с ваксината, че доста се притесних, ние в петъка сме по същия повод при докторката. Горкото дете, дано му мине бързо.

# 121
  • някъде ... тук ...
Според докторката толкова висока Т не е от ваксината. Иначе може да вдигне Т от ДТК-то.
Аз честно казано си мисля, че е имало леко зачервяване на сливиците още в понеделник, но JP-то не могла да го види или наистина са се зачервили следобяд и вечерта. Заради съчетанието скорошна ваксина и зачервени сливици Гого пи антибиотик. Още на следващия ден беше вече пушка и се разяде и разбесня в къщи.

# 122
  • No Line On The Horizon
На Флора в петък й сложиха ДТК-то и хич не беше в настроение. На другия ден също. Имах чувството, че я боли цялото тяло. Едвам ходеше, но в неделя вече беше добре.
Lilu 76, не се притеснявай предварително, има деца, които не реагират на ваксините.

# 123
Ели искам да ти кажа и аз, че и Дари беше с 39 Т след ДТК. Два дни я поддържа така, и после изведнъж й мина. Много се учуди лекарката на реакцията, но детето не беше болно, и в последствие не се разболя, така че тази Т си беше точно от ваксината.

# 124
Здравейте, милички!

Ние в петък като заведохме Кали за ваксината, се оказа, че е със зачервено гърло и доктроката отказа да й сложи ваксината. Така че се лекувахме в петък, събота и неделя, изпи три осцилококцинума и продължи да кашля отвреме на време.............сега не знам кога пак ще оздравее, че да можем да я ваксинираме newsm78
Иначе, може да се каже, че сме добре - работим Laughing Wink, ходи детето на ясла и слуша жената, която я гледа.........
Аз се опитвам максимално бързо да навляза в работата, ама не става толкова бързо, колкото искам и така.........това допълнително ме натоварва, май съм максималистка Crazy
Успявам, благодарение на съпруга ми - поема домакинството, когато имам преводи и грижите за Кали също.  bouquetМного ми е златен!!! ПУ-пу-пу Praynig

На патерица честитя на всички именниции  рожденници, но май напрежението и натоварването ми идваха в повече. Надявма се скоро дао вляза в ритъм и да успея да спя поне по 6-7 часа на денонощие, сега са максимум 6, ама рядко.. Tired

Ще се поразходя из форума да разгледам новините, казвайте клюките бързо Flutter
Хоти, ЕлиТ, как сте?

# 125
  • някъде ... тук ...
mimes, и аз си мислех, че е от ваксината и ще се разминем с АБ. Знам, че ДТК-то е гадна ваксина и се очакват температури.

Не съм доктор, пък и като не се повлия от Калпола, а само от свещичка и после пак вдигна, се притесних. Страх ме е от висока Т. Имам братовчед, който като дете е направил температурен гърч и е инвалид в количка (вярно, станало е преди почти 30 години, но все пак Confused). Затова гледам по най-бързия начин да сваля високата Т. По принцип нашата JP не изписва толкова бързо АБ и като ми каже, го давам.

Съкровище  Hug OK съм newsm10

Последна редакция: пн, 11 дек 2006, 23:09 от ЕлиТ

# 126
  • София
Леле голям пустош тук!
Скорошно възстановяване на Гого,Дарена и всички болни дечица!
Ние отложихме ДТК след Нова година.Мели се разхремави.Алекс също и на мен нещо ми е кофти,абе картинка отвсякъде!
Фапуа леко и безпроблемно раждане!

# 127
Добро утро и от мен.Ние вече се натръшкахме всички вкъщи.Сега Бобсънът е с баща се на лекар,че аз не мога да стигна до поликлиниката,да видим тая кашлица кво ще я правим.
Аз ли нещо бъркам?Педю ми каза ,че ще слагамеле ДТК-то (Инфанрикса) чак напролет?

# 128
  • София, център
И Луси вдигна много висока Т след ДТК-то, 2 дни беше страшно отпаднала, мрънкаше и искаше само на ръце.

# 129
  • София
ехоооооооо. Привет и от мен. Скоро не съм се разписвала, та реших да понамина от тук Wink

Ние сме добре. Боледуваме, оздравяваме този сезон е направо ужас. Имаме хрема от 2 седмица и кашлица, която ту се появява ту изччезва.

Чакаме Дядо Коледа и се вълнуваме много.

Къде ще празнувате вие момичета и с децата си ли ще сте?
Ние Коледа вкъщи с тях и цяла тайфа гости- /нали съм именичка/, но на Нова Година купоооооооооооон живот и здраве на кръчма newsm68.

# 130
  • София
Здрасти  Heart Eyes
Мислех да не пиша, но в тон с общото настроение да споделя и аз. Емма е с бронхиолит и си е вкъщи. Има ужасни хрипове, две нощи не беше спала от кашлица. Аз съм на ръба... Та така.

# 131
Здравейте и от мен!

Много ми е мъчно за болничките! Бързо оздравяване!

Ние сме добре и очакваме с нетърпение да споделим магията на Коледа. Аз съм претоварена с работа, но надявам се след месец-два нещата да се нормализират.

Пожелавам ви страхотни емоции около организирането на празниците!

# 132
Хотче,и аз за туй не пиша-не на ръба ,и аз вече не знам къде съм.
Слава богу,че при Боби не е сериозно-общо взето не е слязло надолу,няма зачервено гърло,при него всико е от проклетите зъби.За неспането няма да говоря изобщо(аз съм рекордиора на отбора)-не спя ,после цял ден много работа,много хора и после се чудя що съм на това дередже.Утре независимо дали съм вкъщи или на работа-той заминава на ясла.На 19 имат Коледно тържество и трябва да репетира.
Просто съм възхитена какви неща е научил в яслата.Така ни изненадва понякога,че пададаме от смях.

# 133
  • София
Пропуснах да отбележа, че за капак изкара 4 кътника наведнъж  ooooh!

# 134
Ние при тях бяхме на антибиотик(добре че отказа да го пие).Сега пробиват кучешките и затова е тоз сополяк и кашлюкане. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт