Отговори
# 105
  • No Line On The Horizon
Иле, честит рожден ден! Да си жива и здрава!

Хайде, момичета! Нама ли и друг да разкаже. И снимки чакаме!

# 106
Момичета свалих снимки от партито хайде който иска да заповяда да ни види.http://www.snimka.bg/album.php?album_id=81657   

Сега ви казвам лека нощ че Роси вече няма търпение спи и се и мрънка.
До утре сутрин на кафето Hug

# 107
какво става с форума нещо ми е запецнал на 6-та страница п ри вас как е ?

# 108
И при мен е така - може да са го почистили нещо  Joy
Дано да е временно. Peace

# 109
# 110
Адашке - няма време за четене, ама мерси за инфото  Hug Mr. Green Жалко - дано поне именниците и рожденниците са успели да си видят честитките.

# 111
  • Емаесесаесесапипиа
Здравейте момичета,
Благодаря на Сънчо за загрижеността! Чета ви чат-пат, но рядко се включвам (не съм активна и в декемврийския форум на чакащите мами). Иначе все по-трудно татрянкаме коремчето по стълбите до петия етаж, където живея и все по-често ми се иска да мине по-бързо този месец. Последното броене е най-мъчително.  Чакаме се всеки ден вече, и се надявам скоро да се похваля с голям и хубав коледен подарък (може и предсрочно).  Важното е, че издържах до тук въпреки че в седми месец бях почти убедена, че ще родя по-рано от зор. Лилинката расте жилава и много палава, да ми е жива и здрава и още се води кърмаче Simple Smile, не знам каква конкуренция ще е на бебето, но тогава смятам да не я оставям да ме действа така.
За мама selena6 не мога нищо да кажа. Тя пак е от декемврийският ни отбор, но не е писала там от септември. Много се надявам всичко при нея да е наред и скоро и тя да се похвали с хубави новини!
Весели празници на всички мами и бебоците!

# 112
  • някъде ... тук ...
Дзак  Crazy

# 113
  • No Line On The Horizon
Бак  Wink

# 114
Трак-трак!

# 115
Хоп-троп Wink

# 116
олее колко много сте изписали и по какви важни теми Mr. Green
хаха

Фапуа, радвам се, че се включи. Задължително да влезеш и да се похвалиш като дойде коледния подарък Heart Eyes

# 117
Хоп-троп-цяло хорце,а Laughing
При нас е весело.В петък си останах от работа заради Бобсънът,че покашлюква и се сополяви и добре че не отидох на работа-на обяд вече не можах да стана от леглото  Sick.Ей,много е зле положението.Още не мога да се освестя,макар вече да не повръщам и да нямам разтройство.
Кво ме сполетя  ooooh! ooooh! ooooh!
Като цяло сме добре,бабата го отнася най-вече отглеждането на детето.В повечето случаи като се върна от работа,той е кисел и в 19.30-20ч. заспива. Whistling.С баща си се срещат сутрин и се водят на училище.Има се изградени предпочитания и към учителката вече.Само на едната е фен.Говори много (смислени работи ) и пее  Laughing

# 118
  • някъде ... тук ...
Izabela, разбра ли от какво е?

Ние с Гого си останахме в къщи след ваксината в понеделник - вечерта вдигна 39.2 и на другия ден беше със зачервена сливица и на Аугментин. Цяла седмица правим разни врътки с баща му, за да може хем да ходя на Английски, хем той да работи и да има някой при Гого. От днес е на ясла вече.

ХАйде чао засега  Hug

# 119
Добро утро и от нас.
Ние пък бяхме на вилата на кумовете събота и неделя, колиха  Animal Pig  и си направихме една софра - мммммм чудна. Като се прибрахме пък свеки беше поканила гости абе веселба този уикенд. И  на панаира бяхме има Коледен базар  има супер неща, купих си анцунг, бельо...... мъжо много яки боти, на малкото пантофки ама като чехли че само мойте обува Laughing Но сигурно пак ще отида че то с мъже на пазар Naughty нестава- поне с моя Mr. Green
Роси беше при баба и дядо, добре се е представила както всеки път  е научила още много работи Simple Smile
ЕлиТ, то гледай какво тъпо време бе как няма болести  ooooh! Hugна Гого
Изабела, много неприятно мила дано да сте добре вече Praynig Hug

Общи условия

Активация на акаунт