Отговори
# 90
 Съкровище,  newsm10 smile3501 smile3501 smile3501 нащта гордост!!!!

Момичета ако има нещо за партито да уточняваме казвайте, че утре сутрин тръгваме за София и няма от къде да се включа и направо там в 11ч. в неделя ще се видим дано успеем да го намерим бързо newsm78

Последна редакция: пт, 01 дек 2006, 16:52 от Сиси&Роси

# 91
  • някъде ... тук ...
Сиси, ако искаш да ти пусна тел. си номер, да си по спокойна Hug

# 92
Най-накрая и аз да успея да се добера до РС-то.
Рали честит Рожден ден на патерици - много здраве, семейно щастие, любов. професионални успехи ти пожелавам.
Честит рожден ден и на полувинката на Лилу - да ти е жив и здрав и много да си те обича.
Аз не че толкова не мога да допра до РС-то ами малката е болна или каквото е там Sad
В понделник вечерта като я взех от бабени ми си беше много добре - изчипках я, напапка се и заспа. На сутринта започна да ми накашля и следващата вечер около полунощ започна да се върти, да проплаква, да похърква и сумти (поне така го чувам аз). Аз си легнах към 02:30 но до 4:30 не можах да заспя понеже тя кашлеше и се въртеше. Събудих се в 06:30 от кашлица - толкова силна, че чак въздух не може да си поеме. Направо се уплаших, много се притесних. Събудих баща й, облякохме я и като излязохме за да тръгваме към спешния нямаше и следа от кашлица - само дето беше сънена и леко топла (имаше температура слаба). Както и да е - решихме да идем в болницата, но медицинската сестра в дежурниа кабинет ни "приветства" с "Дежурния доктор го няма - отиде си" - каквооооооооооооооооооо луднах направо, идеше ми да я хакна с нещо. Как така дежурен кабинет да няма лекар, ами ако беше нещо по-сериозно кой щеше да помага. Пази Боже дано на никого да не потрябва. Както и да е - успокоих се аз, мъжа ми вика да изчакаме нашата педка да почне работа и да я закараме тогава на преглед при нея. Върнахме се в нас (понеже джипката ни работи него ден слетобяд) дадох Нурофен за температурата и малката заспа. През деня накашляше от време на време, когато и да дойдеше време да я храня започваше силна кашлица и не можеше да се наяде милото - дажеше се, плюе, ужас направо.
Слетобяд минахме през кабинета - джипката я прегледа, преслуша, погледна гърлото - нищо което да не е в ред. Започна да ме разпитва с какво се отопляваме в къщи - и по-конкретно в стаята на малката - с акумулираща печка е стаята. Казаха ни да намалим температурата до 17-18 градуса през ноща и като цяло през деня на около 20-22 мах. Попита ме дали суша дрехи в стаята - отговорих че суша само нейните - след което последва санкциониране - мами пиша го и заради вас - не е хубаво да се сушат дрешки в детската стая понеже се получава влага, може на места да избие плесен която е вредна за малките и да развият някоя алергия от това или поне най-малко от перилните препарати - прах или омекотител. Няма да говоря че ми каза и за астма и пристъпи при някои деца, не че ме плашеше а най-любезно ми обясни. Та сега сме на сироп за кашлица Проспан - нещо друго противоалергично Еролин мисля беше, Витамини и Нурофен за температурата. За първи ден мога да кажа че започнахме да ядем по-добре - поне сутринта и наобяд хапна добре - ще видим сега как ще е. Спирам се че дълго стана. Отивам да я будя да папкаме че довечера ще дрънджува до късно ако поспи още малко Simple Smile Приятна вечер сладурки и пазете дечицата.

# 93
Здравейте милички,
аз влизам да ви поплача - прещипах пръстчето на Лорка на вратата, та ходихме до болницата и до травматолог  Cry . Не е страшно, вече дори не я боли, ама аз още проплаквам.То милото нали не се усеща веднага какво става и аз дръпнах вратата, чак като писна я пуснах и много се изплаших да не съм й счупила пръстчето, Слава Богу размина ни се лошото.

За тортата правилно е решила Мози, за нас две парчета, Лора не яде такива неща.

Болничките бързо да оздравяват  Praynig  Praynig  Praynig !

Нана, радвам се, че се възстановяваш, дано скоро се видим  Hug

Съкровище, ти си талантливо съкровище! 

# 94
Хамелионче, много неприятно  Praynig дано се оправи бързо малкото човече че големи мъки с неспането и яденето, абе неразположението е  #Cussing out И аз знам че небива да се сушат дрешки в стаята където се спи даже и за големите. Оправяйте се бързо и  Hug
Сети, Hug не плачи мила ще и мине на Лорката щом не е голяма белята стават такива работи с  малките мишлета и те не внимават, моята щерка най-редовно си оставя пръсчетата в някой шкаф и пак ходи там ooooh! така се расте
Лека вечер на всички!

# 95
Здравейте, мили мои!

Днес беше първия ми работен ден - все въвеждащи и опознавателни дейности - нищо конкретно не свърших, но въпреки това съм уморена.
По този повод - да ви почерпя, аз лично си пожелавам да ми потръгне и скоро да заслужа повишение във финансов аспект, че...сега не е за хвалене Confused
 Drunk cheers beer3 beer Wine Glass eat  food010 cook
Сега започвам да превеждам, че и преводите няма кой да ми направи, абе въобще Crazy ooooh! тази нощ ще е дъъълга! Crazy
Кали и жената са се справили добре, спокойни и двете, доволни идна от друга, абе....дано така да продължава Praynig Peace

Хамелионче, ужасно, а аз нарочно слагам дрехи в стаята да се сушат, за да не става много сух въздуха, сега вече не знам как да процедирам newsm78 Да я нацелуваш от нас Heart Eyes
Сети, много гадно, много боли това! Да я нацелуваш от нас? Heart Eyes
ЕлиТ, детективкее-е-е-е- Joy hahaha, голяма хакерка си Peace
Благодаря ви на всички за комплиментите! Но наистина нямам съществен принос там Wink
Като ви чета как се гласите за торта и среща, мммммммммм, така ми се иска и на мен!! После искам много снимки и подробни разкази, отсега си намислете кой ще ми разказва Naughty
Хайде, че и без това мозъка ми е на каша, как ще осмислям сега текстааааааа ooooh!

# 96
  • София
Ох, сори, нямам време да пиша само да попитам - Хотче, защо броиш мъжа на Мона? Тя ми каза, че ще са само двамата с Ади, даже обмисляме вариант Стоянчо да ни закара всичките до Барбароните.

Мози е много яко Сети. А ти не се притеснявай, след като е здраво отдавна не я боли и е минала болката. Случват се такива работи.

Мози, ще се справим и с повече и с по-малко торта.

Теди, не се впрягай толкова на думите на докторката. Едва ли сушиш тонове дрехи, че да и окажат чак такова негативно влияние. Може би е търселя обяснение за кашлицата. Дано и мине кашлицата по-бързо.

Сиси, и аз щях да питам дали имаш нечий телефон за всеки случай.

Относно коледното парти - малко е забутана улицата, ние с Хотича се позагубихме, но надявам се, че все ще се намери някой, който да ви ориентира где е.

# 97
Добро утро, глътнахме кафенцето, облякъх детенцето и хайде тръгваме първо до Пазарджик да видим едни братовчеди и после  travel bye  car003към София.
Лек и хубав уикенд! Ааааааааааааааа някой трябва утре да почерпи че има РД  newsm78 и виртуално сигурно ще е със нас и ние с нея Hug Илиянка Hug

# 98
Момичета, губите ме за утре - Елена много кашля, сега ще видим как ще изкара нощта, а Яна също се разсополиви днес следобяд - не ми се струва редно да идваме, за да не фърляме микроби!
Много ме е яд, но у нас това е почти традиция - да изпускаме коледните тържества заради болести.
Желая ви приятно прекарване и много снимки!

# 99
Бубе, бързо да оздравяват красавиците  Hug .
Рали, ако има нещо, на теб ще звъним, такъв ти бил късмета  Heart Eyes !
Чао, милички до утре   bouquet

# 100
Иле,Честит Рожден Ден!!!

# 101
Иле честит рожден ден и от мен - много семейно щастие, здраве и прекрасни моменти с любимите хора ти пожелавам.
Много усмивки и весело изкарване на празника  Hug Heart Eyes

# 102
  • София
                                                       ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ИЛЕ!

Бъди обичана и щастлива сред любимите ти хора!

# 103
Привет! Прибрахме се благополучно от София, оправих набързо багажа, Роси се наспинка и сядам  да драсна някой ред.
Нямам думи за празненството , беше чудесно аз съм възхитена от всичко и от всички. Всичко беше много хубаво.
Много хубави дечица, кротки и слънчеви, а мамите са СУПЕР. Успях само с някои да си побъбря но другия път повече Naughty
Само не разбрах моя подарък и на Роси от кой са newsm78?????? Дано и нашия да се хареса Hug
Тортата беше чудесна. Жалко само че нямаше как всички да са там. Оф хайде по късно или утре ще пиша, и снимки има много но сега ме извинете но по късно отивам да се къпем  да хапваме и да починем че имоциите ни са много Hug
Илиянка, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН да си жива и здрава и много щастливи мигове

# 104
ИЛЕ, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН     bouquet   bouquet   bouquet
Желая ти много щастие, любов и здраве  Hug
Сиси, само ти ли ще ни се отчетеш, другите къде ли се крият и снимков материал дали ще ни покажете  Rolling Eyes
Хамелионче, прегръдки и целувки от нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт