Търсене и размяна на кодове/отстъпки/ваучери - 2

• 73 493
  • 755
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, някой да има код за отстъпка за Комсед и да не му трябва?

# 436
  • Варна
На синсей кода при абониране реален ли е, съществува ли такова нещо? Регистрирах мейла и чакам ли чакам да дойде код за 15%... Ама май ще си остана с чакането.

# 437
  • София
На синсей кода при абониране реален ли е, съществува ли такова нещо? Регистрирах мейла и чакам ли чакам да дойде код за 15%... Ама май ще си остана с чакането.
Да, изпращат. Понякога закъсняват повече от ден, но винаги получавам. Аз съм с абв поща. Май на някои пощи не изпращат, но не помня на кои. Може би бяха мейл.бг. Обаче кодът важи само за стоки на редовни цени. Ако искаш да купиш намалени, няма смисъл да чакаш.

# 438
  • Варна
Да, изпращат. Понякога закъсняват повече от ден, но винаги получавам. Аз съм с абв поща. Май на някои пощи не изпращат, но не помня на кои. Може би бяха мейл.бг. Обаче кодът важи само за стоки на редовни цени. Ако искаш да купиш намалени, няма смисъл да чакаш.
Благодаря, ще си почаквам явно. С АБВ поща съм и съм харесала няколко неща на редовни цени, така че ще си струва чакането. Дано поне до утре да дойде.

# 439
Някой има ли свободен код за Синсей? Моля да ми прати на лични, ще съм много благодарна.

# 440
Код за English Home?
-------
При мен код в абв от Синсей не дойде. Минаха 2 седмици.

Последна редакция: чт, 14 юли 2022, 16:18 от Katelyn

# 441
  • Пловдив
Имам поща и в mail.bg. Получих си кода без чакане.

# 442
Здравейте! Някой има ли код за отстъпка в Техномаркет или Зора?

# 443
Някой има ли свободен код за Синсей? Моля да ми прати на лични, ще съм много благодарна.
Регистрирай се от нов мейл.

# 444
Код за About you?

# 445
Здравейте! Някой има ли код за отстъпка в Техномаркет или Зора?
Или Емаг?
П. С. Моля, ако някой разполага с такъв да ми пише на лични! Hug

# 446
Регистрирай се от нов мейл.
Трябва ми такъв, който да важи и за вече намалени.
Нали изпращаха по мейлите за над определена сума, на мен обаче никога не са...

# 447
Код за обувки бг за избрани продукти

# 448
  • Ямбол
Кодове за Answear. Годни са до края на деня:

# 449
Брей, за първи път виждам, че има код за 35%. По какъв повод ви е изпратен?

Общи условия

Активация на акаунт