Варненска благодейност VІ

• 9 058
  • 222
  •   1
Отговори
# 105
Не разбрах последната ви мисъл, госпожа... Какви количества?
Над илядо къса. ...

# 106
  • Варна
Вие каква бройка карти сте заявили, всъщност?

# 107
Момичета с това ходене в работен ден ,незнам кога ще намеря кой да гледа Лора и да дойда до дома.Многа ми е мъчно за децата ,поне за Коледа ще гледам да измисля нещо.Ако мога да помагам с нещо ,казвайте?

# 108
Ами тогава аз какво да купя??? Кроасани, бисквитки, сладко...още плодове??? Дайте идея, аз поизпуснах писанията и нямам време да наваксам.

Относно цените на картичките аз предлагам 0,80 за единичните и 1,20 за двойните. Все пак имаме доста бройки.. по-добре да ги реализираме сега, т.е. тази година, отколкото да ни останат за догодина Thinking

# 109
Относно цените на картичките аз предлагам 0,80 за единичните и 1,20 за двойните. Все пак имаме доста бройки.. по-добре да ги реализираме сега, т.е. тази година, отколкото да ни останат за догодина Thinking
yes
И аз съм на това мнение. SOS Детски селища си продават картичките от 1,20 до 1,80, а не можем да се сравняваме с тях. Засега  Mr. Green
Мисля, че цените на Пипо са по-разумни. По-добре повече на по-ниска цена.
Тъкмо говорих с една фирма. На тях им трябват 400 картички, но ми казаха че при цена 1,50 няма да купят.  Rolling Eyes

# 110
  • Варна
Съгласен с Пиппо.  Peace Вие как мислите? Да не бъдем алчни?

Диана, може пък да организираш ходене в неделен ден? Сигурно ще има кандидатки за тогава, помисли и си пусни питанка. Не пречи да ходим поотделно, нали?

# 111
Соред мен най- разумно е цената на картичките да е по- ниска за голям брой картички и по- висока за единични бройки. Така смятам е справедливо. Да залагаме на сигурното. За цената мисля, че Pippo  е предложила оптимален вариант,... и с риск да се повторя - за голямо количество може да мислим за по ниска цена - при всички случаи ще сме на печалба- ние и децата!

# 112
......................
Диана, може пък да организираш ходене в неделен ден? Сигурно ще има кандидатки за тогава, помисли и си пусни питанка. Не пречи да ходим поотделно, нали?
Ами да, аз имам колеги, които все искат да дойдат, ама няма как.
Сигурно ще има желаещи. Питай, стига Василева да няма против Thinking
       А за големи количества картичките могат да паднат (за над 300бр) съответно по 0,70 и по 1,10лв. така при продажби "на едро" и дребно ще се получи приблизителна цена 0,95 - 1,10лв, но пък се надявам да продадем повече. Все пак всеки ще си направи сметката, а в книжарниците има и по-евтини...

# 113
Монда, аз мисля, че в селото има тикви по това време и сигурно ще им занесат.
Аз ще взема ябълки.
Подаръците за персонала са  добра  идея - календар и нещо лично, имаше идея да е  някаква
козметика.Това така или иначе ще е в плана на следващото ходене, нали?
 И аз ще съм с кола. newsm01
Добре,тогава.Аз ще взема банани или мандарини.

Аз също мислех да взема банани или портокали. За какво количество говорим  newsm78 ? Тогава да взема нещо друго а?

# 114
star:по-добре плодове.mandarinite i portokalite sa trajni,po-dobre ot кроасани и вафли

Последна редакция: вт, 28 ное 2006, 21:47 от monda

# 115
  • Варна
Не може в неделя Confused ! Тогава къпят всички деца поетапно, режат нокти, приготвят дрехи и са в авариен състав. Това, че помагаме не ни дава "автоматични права" върху режима им.
И на мен ми е най- удобно почивните дни, но- какво да се прави. Смятам ако Мишо не се разбере за петък с "целодневното яслене" да го взема- ще му е/им интересно предполагам.
Аз да се "автомобилизирам" ли?

# 116
Ето и цените за пликове, цената е без ДДС, за 1000бр:
бели-обикновено залепване - 18,90лв   т.е. 0,0189 за бройка
бели - залепване с латекс?? - 20,10
бели - залепване с лента -      23,50       т.е. 0,0235 за бройка
цветни- интензивни цветове - 40,80лв  т.е. 0,0408 за бройка
Ако кажете какви, мога да ги поръчам до утре или след сряда (когато се връщам)

# 117
  • Варна
 Embarassed Ще ми се да са цветни, освен от суета, ами и да се конкурентни, все пак. Общо стойността на продукта става 8 стинки и няколко парички с цветен плик, тъй ли? Шареното си е шарено, по-естетично-привлекателно е.  Белият плик - совсем обикновен плебей някакъв... Кой ползва бели писма вече?!?  Crazy
Чакам другите мнения.

# 118
# 119
И аз мисля да са цветни

Общи условия

Активация на акаунт